Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2008

DePeCHe

Öne çıkan mesajlar

her yeni versiyonda soylenir biliyorum, kızacaksınız, ama pes7 daha guzeldi sanki oynanışta. sacma sapan kafasına gore gidiyor top arada. fizik modellemesi cok daha detaylı ve iyi olduğuna göre onceki oyuna gore, detay artması oynanısa pek iyi etki etmemis sanki.

grafikler super tabi ki.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle olmamalıydı :S
top playerda başlamamıştım master league'e.herneyse bu manzara professionalden.eskiden böle diildi, ya ben über oldum ya da pes bayaa bayaa değişti..ben süperim olayını geçiyorum arkadaşlarla yaptığımız maçlarda pek farkım yok onlardan vs vs vs..
7 gol sahadan,2 ronaldo..
saha mı çok iyi? hayır
edit yok başka bişey yok..
valla çözemedim ben bu oyunu, defans ve kaleciler neden bu kadar salak..oyuncu gelişimi falan da anormal değil ilk sezonum bu, bazı takımlara 1 gol atana kadar kıçım çıkarken bazı takımlara bu kadar gol atmak anormal geldi, herneyse paylaşiim dedim..

celtic 1-10 manu

Sosyal ağlarda paylaş

zor olmuş bu oyun yahu, her şey en zorda master lig açtım kendime güvenerek sonuç, 11 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 7 mağlubiyet. hayır tamam takım kötü de, kardeşim ilk dakikalarda 1-0 öne geçtim hemen hemen her maç, adamlara 80 dakika defans yapıyorum gol atamıyorlar, sonra gelip 30 metreden serbest vuruştan atıyorlar illa ki. ben de başlarım böyle maça deyip bırakıyorum sonra 5 dakikada 5 gol yiyip 6-1 bitiriyorum maçı. ceza sahası içinde topa yükseliyorum adam yana çekiyor penaltı.. mutlaka gol atıyor adamlar, inanılmaz zor, dakikada 150 kez L1e basmadan adam gibi top yapamıyorum o ayrı konu zaten. benim ceza sahası çizgisinden dümdüz çektiğim şutlar taca giderken yediğim golün biri 35 metreden vole takım da göteborg. soğudum biraz böyle olunca.

onu geçtim, takıma kimse gelmiyor, popüler takım değilim tamam ama takımı olmayan garip tipler de gelmiyor. free transfer yok mu kardeşim? kimi alsam bu tiplerden iyidir. 5-6 maç üstüste yapınca çöktü zaten adamlar. her maç bi kırmızı kart 5 sarı kart zaten saçma sapan omuz omuza pozisyonlar yüzünden.. içimi döktüm rahatladım oh be.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
zor olmuş bu oyun yahu, her şey en zorda master lig açtım kendime güvenerek sonuç, 11 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 7 mağlubiyet. hayır tamam takım kötü de, kardeşim ilk dakikalarda 1-0 öne geçtim hemen hemen her maç, adamlara 80 dakika defans yapıyorum gol atamıyorlar, sonra gelip 30 metreden serbest vuruştan atıyorlar illa ki. ben de başlarım böyle maça deyip bırakıyorum sonra 5 dakikada 5 gol yiyip 6-1 bitiriyorum maçı. ceza sahası içinde topa yükseliyorum adam yana çekiyor penaltı.. mutlaka gol atıyor adamlar, inanılmaz zor, dakikada 150 kez L1e basmadan adam gibi top yapamıyorum o ayrı konu zaten. benim ceza sahası çizgisinden dümdüz çektiğim şutlar taca giderken yediğim golün biri 35 metreden vole takım da göteborg. soğudum biraz böyle olunca.

onu geçtim, takıma kimse gelmiyor, popüler takım değilim tamam ama takımı olmayan garip tipler de gelmiyor. free transfer yok mu kardeşim? kimi alsam bu tiplerden iyidir. 5-6 maç üstüste yapınca çöktü zaten adamlar. her maç bi kırmızı kart 5 sarı kart zaten saçma sapan omuz omuza pozisyonlar yüzünden.. içimi döktüm rahatladım oh be.

aynısorunları bende yaşadım top player da oynuyorum beşiktaş la başladım. haftada 1 maçı oyuncular kondüsyon olarak kaldıramıyor o_O

ver her türlü saçma golü yedim.

kondüsyon olayı acaip sinirimi bozdu. kontra atağa çıkmışım bobo ile koşuyom altta staminası yeşil çizgi azaldığını görebiliyorum. yuh yani bir deparla pili bitecekse adamın futbol oynamasın. ayrıca baki gerçekteki baki gibin :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...