Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shoot'em Up!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izlediğim en güzel filmlerden biriydi.tabi bunu konusu yok diye eleştirenlere gülüyorum.

adamlar kafanızı yormadan size aksiyon demişler.ötesi yok
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
film süper bence :)))

spo

arabadan emniyet kemerini cikartip diğer arabaya girdigi sahne bir numara :))) izlerken eğleniyordum ama gülebilcegim hiç aklima gelmemişti ehehe

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
fragman beklentimi yükseltmişti, ona rağmen beklediğim kadar ve hatta daha iyiydi film. ismine yakışmış, direkt shoot 'em up türünün beyazperdeye yansıması olmuş. hatta diyebilirim ki bir max payne tadı aldım. oyuncular gayet iyi götürüyor filmi ciddi konusuz.

bu arada ace of spades ve emniyet kemeri kısımlarına katılmamak elde değil, soundtrack seçimi de gayet başarılı.

güldüm, eğlendim, çoştum. aksiyon meraklılarına kaçırmasınlar diyorum sadece.

bu arada havuç sağlığa faydalıdır filmde görüldüğü üzere, onu da herkese tavsiye ederim. (:P)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
film baya güzeldi de şimdi izledim akşam akşam canım eşşek gibi havuç çekti :D

filmin sonundaki sahne

sonda ki adamı önce dizinden vurup sonra kolundan vurup en sonunda da eline ateş edip diğer adamı vurmasını sağlaması ile süper bir sondu valla :)

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bencede direk max payne idi film..
havadaki kapışma sahnesi dışında çok başarılı.. direk aksiyon

en iyi sahne de monica bellucci ile bizim elemanın bitişik olarak savaşması.. anladınız ;)
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:
Biz okulda arkadasin dana kadar televizyonunda izlemistik baya keyifliydi lan hey gidi gunler.
Sonra kafe bolgesine gidip havuc istemistik euhe

-Abi havuç versene
-Napcaksınız havucu
-Abi napabiliriz havucu?

of çok iyiydi.
  • Yeni Oluştur...