forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 mükkemmel bir film, direk kült dünyanın fizik motoruna ihanet etmesine kafa yormaya gerek yok değeri zaman geçtikçe artacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 izlediğim en güzel filmlerden biriydi.tabi bunu konusu yok diye eleştirenlere gülüyorum. adamlar kafanızı yormadan size aksiyon demişler.ötesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 süperdi film, tam eğlencelik. metalci bebeğin kulaklıklı görüntüsü aklıma geldikçe gülüyorum. bir de ace of spades'li sahnede gaza gelmemek mümkün değil, nefis çekmişler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Machine Girl bi gelsin de,bunlara gerek kalmiicak =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 film süper bence :))) spo arabadan emniyet kemerini cikartip diğer arabaya girdigi sahne bir numara :))) izlerken eğleniyordum ama gülebilcegim hiç aklima gelmemişti ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fragman beklentimi yükseltmişti, ona rağmen beklediğim kadar ve hatta daha iyiydi film. ismine yakışmış, direkt shoot 'em up türünün beyazperdeye yansıması olmuş. hatta diyebilirim ki bir max payne tadı aldım. oyuncular gayet iyi götürüyor filmi ciddi konusuz. bu arada ace of spades ve emniyet kemeri kısımlarına katılmamak elde değil, soundtrack seçimi de gayet başarılı. güldüm, eğlendim, çoştum. aksiyon meraklılarına kaçırmasınlar diyorum sadece. bu arada havuç sağlığa faydalıdır filmde görüldüğü üzere, onu da herkese tavsiye ederim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 basit ama etkili derler ya... bu filmde tam öyle eheh fuck me sideways Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bi kurşunla neler yapıla bilir bunu gmösteriyor film : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bunun niye oyunu yok ya? yada var da ben mi bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 film baya güzeldi de şimdi izledim akşam akşam canım eşşek gibi havuç çekti :D filmin sonundaki sahne sonda ki adamı önce dizinden vurup sonra kolundan vurup en sonunda da eline ateş edip diğer adamı vurmasını sağlaması ile süper bir sondu valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 smith geneleve giderken çalan şarkıyı nerden bulabilirm bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 eğer yanlış hatırlamıosam toshiba nı bi plazma reklamındada calıyordu.o şekildede aratıp bulabilirsin googledan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 cok super degıldı hele oyunculu falan zırt yanı ama actıon bakımından ıı bır flım oyunculara bakarak aldanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Son zamanlar izlediğim en iyi aksiyon filmiydi..Tavşan rolünü iyi oynamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 bencede direk max payne idi film.. havadaki kapışma sahnesi dışında çok başarılı.. direk aksiyon en iyi sahne de monica bellucci ile bizim elemanın bitişik olarak savaşması.. anladınız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 oha nası yazmamışım. gayet güzel film, amaç falan belli zaten clive owen shootsun em up. havuç yiyesi geliyo insanın. çok güzel yiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Biz okulda arkadasin dana kadar televizyonunda izlemistik baya keyifliydi lan hey gidi gunler. Sonra kafe bolgesine gidip havuc istemistik euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 once kendim izledim, cok sevdim arkadaslara izlettim, sonra bi daa kendim izledim. Soundtrack falan cok guzel oturmus filme fuck you you fucking fuckers yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Penthesilea said: Biz okulda arkadasin dana kadar televizyonunda izlemistik baya keyifliydi lan hey gidi gunler. Sonra kafe bolgesine gidip havuc istemistik euhe -Abi havuç versene -Napcaksınız havucu -Abi napabiliriz havucu? of çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar