Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 zangief'e kolsuz oynamak soz konusu değil zaten, hiçbi zaman olmadı.. 2x360+HP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 oyun cok basarili oynanis felaket akici ve hizli bunu cok sevdim tekken gibi rastgele tusa basarak alinan AI yok en kolay zorlukta bile rival lar ozel secildiginden ananizi aglatiyor bisonla kaya kaya adam kesemedim bunda buda kocaman bir arti :p charge hariketleri ogrenmek ve ustalasmak baya zaman aliyor hemen hemen her karaktere baktim soyle boyle viperda her numara var chun li tekme manyagi yapiyor gene eger sirf bitirmek icin oynuyorsaniz ryu cok super bir karakter, aduket spamla seth e perfect cektim ingilizce dublaj rezalet ancak japonca dubi fanlar icin biraktigi ve undub oyun bulmaya bizi akstirmadigi icin capcoma kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum, param olur olmaz 1/6 RAH chun-li figurunu alicam gozume girdiniz wakamoto bison cok uber chun-li yi rukia tadinda dinliyorum <3 itachi abel eksi puan alirken harima kenji ryu cok super olmus seth de salt fanservice olmus seslendiren akio amca olunca, bi anavel gato bir solid snake arasi gidip geliyorum sesi duydukca adsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 2x360+HP!!! Abi bunu zaten gamepadsiz yapabilen varsa helal olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Japonca sesleri nerden açıyoruz, bulamadım onu ya :P Edit: Oha çok pis fail, sound settings'e girmemişim buldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Şey hani Versus, arcade mode seçtiğin yerden Options'a gir Sound Settings > Voice Settings yolunu izle orda zaten ENG , JP diye değiştirirsin ikisinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bunneh said: 2x360+HP!!! Abi bunu zaten gamepadsiz yapabilen varsa helal olsun.. Ah zangief ah asd Pc ye yükledim training çalışıyordumda ultra/super imkansız gibi 2 kere yapabildim 1 saat boyunca oda efektif değil fakat 1x360 kapmalar yani ez mode klavyeden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 2x360ı elin alışınca rahat yapıyosun valla. asıl guile ve veganın süper ve ultralarını klavyede yapana helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Yanlış anlamayın, 3d karşıtı değilim hatta grafik konusunda en başarılı 3d dövüş oyunu şu ana kadarki. Ancak dövüşler satrançvari sf3 mantığından sf1 deki blokla vur mantığına indirgenmiş. O son parça hpnin adrenalini yok artık. Eski sfler gibi button mashe dönmüş biraz. Malesef SF3TS nin yarısı kadar bile zevk alamadım. Çok büyük hayallerim vardı. Of Parry of:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Acaba pcdeki oyuncularla xboxtakiler ortak serverlardalar mı? Artık pc oyunlarının multilerinin çoğu live a giriyor ya, ondan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Dev said: Acaba pcdeki oyuncularla xboxtakiler ortak serverlardalar mı? Artık pc oyunlarının multilerinin çoğu live a giriyor ya, ondan diyorum. Hayır. Steam ve GFWL ortak olabilir emin değilim. Bunneh said: 2x360+HP!!! Abi bunu zaten gamepadsiz yapabilen varsa helal olsun.. DadashNik0F said: 2x360ı elin alışınca rahat yapıyosun valla. asıl guile ve veganın süper ve ultralarını klavyede yapana helal olsun. http://www.youtube.com/watch?v=gzGDt-W3bgw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 charge'li super nasıl yapılıyor yav. 1 saattir guile ve blanka deniyorum beceremedim. charge'dan sonra bi de abuk sabuk kombinasyonlar oluyor. yav ryu ile super çekmek çok daha basit, neden bu kadar kastırmışlar ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Oyun şukela olmuşta seth easy de bile bana kafayı yedirmeye yetti 20 kere rahat denedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 @ Bone, Geri basılı tut, sonra elini çekip ileri geri ileri yap hemen, biraz yapınca alışıyorsun. @ Kenjuro, yakın mesafede defansa yatıp, ara sıra focus attacklarla rahat dağıtabiliyorsun sethi. Bir taktik daha var, yere düşürdükten sonra tam kalkarken arkasına atlayıp vurarak, dmg almadan yenebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bir de klavye ile bir delay var sanırım, comboları register edemiyorum, SF3de juggledır combodur yapabiliyordum aynı klavye, aynı parmaklarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Edite üşendim, son bir taktik daha, kombinasyonlardan sonra yumruk ya da tekmeye basmadan, son bastığınız yön tuşuna basılı tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 KoF 2000'de kombo çekemediğim zamanlar vardı, dikkatimi toplayamamaktan ve parmağımın yavaş kalmasından dolayı. Bi de saçma bi huyum vardı, kombo yaparken gözlerimi kapatıyodum askfljh Şimdi o sorunların hepsi ortadan kalktı ama yine de SF4'te bazı şeyleri kelimenin tam anlamıyla tutturamıyorum. Kafamda görselleştirmeye çalıştığımda, bi tuşa basılı tuttuğumda 20 birimlik zaman geçiyosa, bazı kombolarda bi hareketten öbürüne geçiş için 1-2 birim falan zaman var. Bunu tutturmak imkansız gibi bi şey. Ben mi yetemiyorum yoksa biraz fazla mı zor olmuş kombolar? Sakura'nın hard triallarının 4'üncüsündeyim ama beceremiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Klavye ile oynuyorsan, diğer hareketi yaparken bastığın tuşlar register olmuyor garip bir biçimde, o yüzden hareketin tüm frameleri bitince basmak gerekiyor. Bu da kombo yapmayı imkansız hale getirmiş. Bir fixi mutlaka vardır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Evet klavyeyle oynuyorum ve cidden bi gariplik var, tuşlara hızlı hızlı basamıyosun, okumuyo. Bu arada El Fuerte ne pis karaktermiş arkadaş, hiç beceremedim. Aralıksız reversal yiyorum Zangief'ten :p Edit: Lol spam yapa yapa yendik hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 WAAAAGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ayni sorun bendede var. klavyeden mod tus algilamayi kökledim yine çok farketmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Alın bi controller mis gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 dedığınız gibi birsorun varsa gercekten cok vahimmişdurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kıyın paraya http://www.konsoloyunlari.net/siparis.php?&d=x1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Masquerade said: kıyın paraya http://www.konsoloyunlari.net/siparis.php?&d=x1almazsam adam degilim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 benc ok ciddi performans sorunu yasıyorum, sizdede varmı bole bi durum? herşeyi kapadım hala arada yavaslıyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar