Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 BonePART said: Adon Adon first appeared in the original Street Fighter as the sub-boss leading up to your fight with Sagat. Three years after Sagat achieved the title of "God of Muay Thai", Adon became his apprentice and began to master the art of fighting. His clothing and appearance closely resemble that of Sagat: he wears blue boxing trunks, and tape around his hands and feet. Not as bulky as Sagat, Adon learned to focus his attacks on speed rather than brute force. He eventually defeated his teacher, but was seriously injured from their encounter, being hospitalized for several months. Adon distinguishes himself from Sagat by using "Jaguar" rather than "Tiger" techniques. İlk SF1'de var, hatta tren istasyonu gibi bir yerde dövüşüyordun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Abi o kadar sf1 oynadim be niye gormedim abicim adon felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 anam anam dur dur haklisiniz ben sayilari karistirmisim http://arcade.svatopluk.com/street_fighter/streetfighter_11.png sf1 denen sey sf olmayan sey haklisiniz ok ok sf1 diye benim aklimda kalan sey sf2 nin ilk versiyonu sf2 diye dusundugum seyde sonraki patchli versiyou haklisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sen süper karıştırmışın tekrar okudumda. Senin bahsettiğin SF1 aslında SF2 = Street Fighter II Senin bahsettiğin SF2 aslında SF2' = Street Fighter II' SF1'de sadece Ryu ile oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Hatta http://images.google.com/imgres?imgurl=http://arcade.svatopluk.com/street_fighter/streetfighter_11.png&imgrefurl=http://arcade.svatopluk.com/street_fighter/&h=224&w=384&sz=18&hl=en&start=10&um=1&tbnid=BV0FzJPOVX_HIM:&tbnh=72&tbnw=123&prev=/images%3Fq%3Dadon%2Bstreet%2Bfighter%2B1%26um%3D1%26hl%3Den%26safe%3Doff%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 haklisin abi ben super karistirmisim sf1 bizim icin sfII idi cunku sfII` sf2 dir bizim icin kensiz ryu dusunulemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 aha bu arada buldum o dier hasta oldugum oynu darkstalkers mis ben werewolf diye hatirliyodum vampire mis japn adi garou diyede bi oyunwardi ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Darkstalkers candır. Morrigan sextir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 tekken'de de special attacklar var. ama boyle aduket falan gibi palavralar yok. hekesin kendi zevki tabi. ben böyle japon çizgi filmi tadında, palavra yeteneklerle dovusmekten zevk almıyorum. o yuzden tekken gömer diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 portakalda vitamin tekken sf çift atıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 @boneP garou: mark of the wolves bence gelmis gecmis en kaliteli arcade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 BonePART said: haklisin abi ben super karistirmisim sf1 bizim icin sfII idi cunku sfII` sf2 dir bizim icin kensiz ryu dusunulemez hehe ben de onu demek istedim yukarıda, seveni vardır diye kalp kırmamak adına dememiştim, tek değilmişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Tekken de cok cok eglenceli, ama sf in de olayi farklidir... sirf atericide oynadigimiz saatlerin nostaljisi acisindan oynarim tekrar tekrar oyle aciklayayim. SF alpha da en begendigim dovus oyunlardandir hatta. Tekkenin guzelligi hikayesi falandi, yeni char acmak falan superdi. Dovus oyunlarin iki kralidir gozumde, birini oburune tercih etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Bi King of Fighters yanlısı olarak, kardeş oyunumuz Garou: Mark of the Wolves'u alnından öperim. Aynı şekilde, KoF olsun Garou olsun, bunlar hep SF'yi ezer demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 SF3:Third Strike şu ana kadar yapılmış en iyi dövüş oyunu bence. "PARRY ÇÖZÜLDÜ KİMSE BİRBİRİNE VURAMIYO!" gibi birşey yok. Fake atarak, zamanlamada açıklıklar vererek parry engellenebilir. Zaten oyuna en büyük zevki veren şey parry ve kara-throw. Zeka oyunu gibi oluyor her kavga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 GG:AC açık ara daha iyi third strike dan. Çok daha fazla oyun mekaniğini çok daha kolay bir şekilde içinde barındırıyor. Üstüne karakterler ve müziği kat kat daha güzel. Yıllar boyu atericilerde SF başında harcadığım jetonlara ve GG başında geçirdiğim zamana nostalji gözlüklerini çıkarıp bakıyorum ve aldığım sonuçta aynı şeyi gösteriyor. Karakterleriyle, oyun dengesiyle, müziğiyle, eğlence faktörüyle, farklı modlarıyla, parodileriyle GG şu konu içinde bahsedilen diğer bütün isimlerden daha iyi. Bir oynayın farkı görüceksiniz zaten. Birde I-no var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 GG'de dahil neredeyse her türlü dövüş oyununu oynadım. Gerçekten çok güzel yapılmış bir 2D dövüş oyunu, fakat sonuçta renkler ve zevklerden öteye gitmiyor. Üstüne üstlük 3D dövüş oyunlarından nasıl daha iyi olduğunu da anlamıyorum, anlayamıyorum, anlamam da mümkün değil, çünkü türleri farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 tek bir gerçek var ki street fighter dövüş oyunları için fps için doom neyse odur. hal böyleyken mortal kombat filan dense anlarım da bu diğer bahsi geçen oyunlara tek lafım şudur: gidin kumda oynayın. (:P) ha bu arada şaka bir yana, geçenlerde dark resurrection'ı oynama şansım oldu ve diyebilirim ki esamesi okunmaz tekken'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 o değilde lafı koymuşum gitmişim arkamdan sayfa dolusu yazı olmuş. kendimi güclü hissettim. gg cok ama cok zevkli bi oyun öle zevkliki cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Gangren said: Tekken ne ya, suxxor Yapma allasen tekken ownz PS : bunun grafiklerde baya bi ilgi çekici olmuş yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sam said: tek bir gerçek var ki street fighter dövüş oyunları için fps için doom neyse odur. hal böyleyken mortal kombat filan dense anlarım da bu diğer bahsi geçen oyunlara tek lafım şudur: gidin kumda oynayın. (:P) ha bu arada şaka bir yana, geçenlerde dark resurrection'ı oynama şansım oldu ve diyebilirim ki esamesi okunmaz tekken'in. İkincil oyun olarak Mortal Kombat demeseydin şu yazını ciddiye alıp ona göre bir cevap yazardım da Sam şimdi sana denilcek laf Git kumda oyna :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 heh harbiden yani, mortal kombat da bu oyunların yanında anılıyosa sen bi kale yap gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 mortal kombat sevmem o yüzden np, ikincil oyun manasında demedim ama en azından ismi var heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 yiyim ismini, tekken kadar imkansız olamaz. son zamanlarda pek dovus oynamadım bu tur. sadece boks oyunu oynadım ps3 te. ama tekken'i azmo'nun saydıgı güzellikler ve gerçekçiliği nedeniyle daha çok seviyorum. bi karakterle oyunu bitirip sonundaki cinematici izlemek cok keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yeni video'su yayınlandı tek kelime ile muhteşem ya. Hele bide hd izledinizmi süper oluyor. [video]http://www.gametrailers.com/player/36491.html?feature=oembed" width="459"> @toggie Abi sinematik nedir ki sen direk single player düşünmüşsün. Street Fighter kadar dengeli ve karşılıklı oynaması zevkli bir oyun daha yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar