Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter 4 Weeeehhhh

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

zlorwf said:

Tek round olursa daha zor aslında sethi dövmek boş gaugela. Sethi artık çok rahat tokatlıyorum, havadan atlayıp uzaktan tekme atıp, sürekli tekrarlayınca kolayca iniyor.

Ahah evet, çok rahat dövülüyo öyle. Yukardan tekmeyle inip yerden bi tekme daha atıyosun, hatta EX'in varsa üstüne bi özel hareket çekip çok güzel damage veriyosun. Bikaç defa yapınca adam zaten stunlanıyo, o zaman focus attackla bi şeyler çıkarıyosun falan :p
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
zaten 2xyarın daireleri tam daireleri klavyeyele yapamazsın zor yanı.

Ya dandirik bir joystick varda, yön tuşları çok berbat. Basılmıyor ve eli çok acıtıyor.

Mesela Chun-li ultrası çok değişik, charge felan yazıyor. Challangeda çok denedim ama yapamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

azıcık oynama fırsatım oldu, grafikler fantastik olmuş onu söylemek istiyorum şimdilik. tam multilik oyun olmuş esasen. :)

ha bir de japonca seslendirme ve anime hikaye sahneleri de şahane, çok tuttum. (tu) nihayet iğrenç ingilizce çeviriden seslendirmeler olmadan oynayabildiğim bir oyun daha the last remnant'dan sonra.

eheh yalnız m bison'ı wakamoto norio seslendirmiş, daha tek kelime eder etmez gözlerimin önüne oskar von reuenthal geldi lol.
Sosyal ağlarda paylaş

====Akuma====
Unlock Cammy, Dan, Fei Long, Gen, Rose and Sakura. Beat the game again — but use a character you've beat the game with before. You cannot continue and must win 2 rounds by perfect victories.

====Gouken====
Unlock Akuma and beat the game with him. Then beat the game again with any character by winning the matches in the following ways...

Fight 1. Perfect
Fight 2. Ultra
Fight 3. Ultra
Fight 4. Ultra
Fight 5. Normal
Fight 6. Normal
Fight 7. Normal
Fight 8. Normal

====Seth====
Beat arcade mode with all characters. Beat Arcade Mode with Gouken. You cannot continue.

Merak edenler için..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...