Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ultra için revenge barın dolması lazım, super için EX barın dolması lazım. eskisi gibi lvl 3 superleri özledim :P bu arada ryu için süper, shoryuken hareketi ve yumruk. ultra da shoryuken hareketi ve üç yumruk olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 syoryuken değil de, 2 hadoken + yumruk veya 3 yumruk aslında o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Yanlış anlamışım sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 zlorwf said: Tek round olursa daha zor aslında sethi dövmek boş gaugela. Sethi artık çok rahat tokatlıyorum, havadan atlayıp uzaktan tekme atıp, sürekli tekrarlayınca kolayca iniyor. Ahah evet, çok rahat dövülüyo öyle. Yukardan tekmeyle inip yerden bi tekme daha atıyosun, hatta EX'in varsa üstüne bi özel hareket çekip çok güzel damage veriyosun. Bikaç defa yapınca adam zaten stunlanıyo, o zaman focus attackla bi şeyler çıkarıyosun falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 İlk defa oynuyorum dövüş oyunu ne zormuş ya. Ryu ve Ken'den başka ultra ve süper yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben bilgisayar'da oyundan soğumamak için kurmuyorum. Bu oyun konsol'da oynanır. İnş. ilerde alirsam o zaman oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 charlari unlock etmek icin pro tip: dhalsimi alin, very easy yapin, 1 round yapin ve sadece HP spamleyin. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 azmo unlock etmek için belli karekterlerle bitirmek gerekmiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Gerekiyor. Ama mesela Akuma gibi karakterli açmak için, bitirmiş olduğunuz bir karakterle tekrardan bitirmek gerekiyor, orada işe yarayabilir. Dün tüm karakterleri açtım ve artık oynayasım gelmiyor. Lanet olsun içimdeki parry sevgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Roqq said: İlk defa oynuyorum dövüş oyunu ne zormuş ya. Ryu ve Ken'den başka ultra ve süper yapamıyorum. zaten 2xyarın daireleri tam daireleri klavyeyele yapamazsın zor yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 alın bi KONTORLAND ps3 kolu 15 liraya ps te oynuyo gibi oynayın. klavyeden oynanmaz tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ps3te açtım bütün karakterleri inanıp :P ama challange mode falan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bazı karakterleri klavyeyele daharahat oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Cuce said: zaten 2xyarın daireleri tam daireleri klavyeyele yapamazsın zor yanı. Ya dandirik bir joystick varda, yön tuşları çok berbat. Basılmıyor ve eli çok acıtıyor. Mesela Chun-li ultrası çok değişik, charge felan yazıyor. Challangeda çok denedim ama yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Abi neden Challange'ta denedin ki Training'te dene Ultrayı vs. Birde Charge'ta işte dediği tuşa basılı tutucaksın belirli bi süre. SF III Third Strike'ta Ryu'nun Denjin Hadouken'ide öyle mesela hareket tuşlarını yaıpı basılı tutuyosun Punchlardan birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Deniyim training de. Geri+ilerinin üstünde charge yazıyor. O iki tuşa aynı anda mı basılı tutucam belli bir süre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 çok komik şeyler oluyor ya denedim ben. sol aşağı çapraz charge yazmış, basıyom 2 saniye kadar, sonra ileri + punch mesela ona basıyom kıytırık bi yumruk atıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Roqq said: Deniyim training de. Geri+ilerinin üstünde charge yazıyor. O iki tuşa aynı anda mı basılı tutucam belli bir süre ? geriye 2 sn basılı tutacan, sonra ileri artı yumruk tekme neyse. superleri içinde gene geriye 2sn basılı tutacan, sonra ileri geri ileri tekme yumruk neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 azıcık oynama fırsatım oldu, grafikler fantastik olmuş onu söylemek istiyorum şimdilik. tam multilik oyun olmuş esasen. :) ha bir de japonca seslendirme ve anime hikaye sahneleri de şahane, çok tuttum. (tu) nihayet iğrenç ingilizce çeviriden seslendirmeler olmadan oynayabildiğim bir oyun daha the last remnant'dan sonra. eheh yalnız m bison'ı wakamoto norio seslendirmiş, daha tek kelime eder etmez gözlerimin önüne oskar von reuenthal geldi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Youtube'dan challange videoları izledimde. İnanılmaz oynayanlar var. Netten oynamayı düşünüyordum birde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Kenjuro said: azmo unlock etmek için belli karekterlerle bitirmek gerekmiyormu? dhalsimle gel sethe kadar, seth dovsun sonra da degistir chari. Sadece Akuma ve Gouken'i acmak icin kayipsiz ilerlemeniz lazim, onun icin de ryu myu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ====Akuma==== Unlock Cammy, Dan, Fei Long, Gen, Rose and Sakura. Beat the game again — but use a character you've beat the game with before. You cannot continue and must win 2 rounds by perfect victories. ====Gouken==== Unlock Akuma and beat the game with him. Then beat the game again with any character by winning the matches in the following ways... Fight 1. Perfect Fight 2. Ultra Fight 3. Ultra Fight 4. Ultra Fight 5. Normal Fight 6. Normal Fight 7. Normal Fight 8. Normal ====Seth==== Beat arcade mode with all characters. Beat Arcade Mode with Gouken. You cannot continue. Merak edenler için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 17. sayfada verilmişti zaten ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ryu aduket spam ile zangief helikopter spam haric acilmaz o charlar ztaen zangief helikopter spam AI ye karsi broken direk, en zor modda acip spamlayin sacmaliyip hicbirsey yapamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Trial Mode 3'te Heavy Kick -> EX Focus Attack nasıl yapılıyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar