Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 lafın gelişinden ve gırgırdan anlamıyon dayı ok. ben kola almaya gidiyom şimdi bay bay =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 taam da nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Şahsen o hırsız olayı bence gayet kötü hele de evde ailen varsa çünkü anlık dahi olsa ölmeden evvel 1 saniyeden bile az da olsa karım ve çocuklar diye düşünmen bence ateşte yanmaktan kat kat beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bence en kötüsü köpekbalığı geliyo böyle, sonra kolunu koparıyo, sonra başka köpekbalıklarıda kolunu bacağını koparıyo, sadece bedenin ve zihnin öyle duruyo, ondan sonra adamın teki seni kurtarıyo, ama meğer o adam psikopat bi katilmiş, seni yavaş yavaş işkenceyle öldürüyo, sonrada ölüyon. kötü olurdu =( [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 17:48 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Bence en kötü ölüm başına yüksekten konteyner fln düşmesidir ya.. Düşünsene düşüyor ve esneyecek, vücudunun sığacağı hiçbiryer yok zift gibi eziliyosun.. Ayrıca hissiyat olarak tabiki boğulmak ve yanmayı hiç istemem. Yalnız bikere bayılmış biris olarak söyleyebilirim, bayıldığımı hissetmedim bile fazla efor sarfetmekten olmuştu. Lavaboda sıra beklerken başımı duvara yasladım daha sonra beni kucaklamışlar yatırırken kendime gelmiştim. O arada ölsem hiçbirşey hissetmezdim. Ölümde öyledir diye düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: bence en kötüsü köpekbalığı geliyo böyle, sonra kolunu koparıyo, sonra başka köpekbalıklarıda kolunu bacağını koparıyo, sadece bedenin ve zihnin öyle duruyo, ondan sonra adamın teki seni kurtarıyo, ama meğer o adam psikopat bi katilmiş, seni yavaş yavaş işkenceyle öldürüyo, sonrada ölüyon. kötü olurdu =( kaç film izledin? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bi hayli çok heralde, ama filmlerin hiçbirinde köpek balıkları adamın sırayla uzuvlarını koparıp sonra psikopat bi katile bırakmıyodu =( [spo]belki bilinçaltıma dexter yüzünden yerleşmiştir böyle bi olay, oda parçalara ayırıp denize atıyodu ya oyüzden =/[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 zopik, bende en çok yanmak ve boğulmak fikrinden nefret ederim. Ama onlardan daha iğrenç bir tane ölüm fikri var... Kaynayan suda bopulmak = bogulmak + yanmak ... ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 En kötüsü boğaza kaçan dürümden ölmek. Dürüm şehitlerini anıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Tabi ölümün iyisi olurmu tartışılır ama boğularak ölünce önce beyne oksijen gitmediği için zaten yavaş yavaş kendinden geçiyosun, acı hissetmezsin yani. Biraz başın ağrır o kadar. Yanarak ölmek çok korkunç bişey olsa gerek. Yani hem yanıyosun o kadar acı var, hem de boğuluyosun, felaket ya. En iyisi dibinde atom bombası patlamasıdır heralde... Acı hissetmiyceğin garantidir yani, 0,00001 saniye bile sürmeden buharlaşıyosun. Tabi ölümün iyisi diye tartışmak ta kötü tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kafanın kesilmesi ilginçmiş. "tersten görmek" dedikleri o olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 en iyisi önce narkozla falan uyutulmak sonra nasıl olursa olsun hissetmezsin nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Bilinç gidiyor abi zaten acı hissetmiyorsunuz çoğu durumda. Çok iddalı olmuş cümle, zehirlendim bi kere de bilinç gitmişti yani =/. Boğulunca donunca felan da gidiyormuş. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 20:04 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 3 haftadır ölüyüm neler neler hissediyorum yazayımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 en kötüsü yanmak yav itfaiyede abilerin anlattıklarından biliyorum yanarak ölenlerin cesetlerini görünce bile kötü oluyor insan isteyene özel resim atılır :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 manyak mısınız ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Boğulmak , o ciğerlerde oluşan yanma hissi o kadar fenadır ki tahminimce , abov. Yanmak , da benim için boğulmak kadar fenadır. Elektrik olayı iyi bana sorarsanız. Kalp krizi ağrıdan ibaret. Kan kaybedip ölmek , derin bi uykuya dalmak gibi bir olay zaten. Kafa kesilmesi olayı , kesinlen kafayı nasıl görüyoruz ayıptır sorması? vücudu görüyor olsak gerek. Yüksekten yere düşmek instant sa o da fena değilmiş , kafa üstü mermi gibi olanı tercihimdir. Asarak ölme olayı mümkünse kendimden geçerek olsun , doğru taksınlar şu ipi canım. Ya da ipi bırakıyorlarsa zaten instant boyun kırılması olabiliyor (bknz:saddam) Zehirli iğnede ilk acıyı yok ediyorlarsa , eyvallah. her zaman dediğimiz gibi en kralı , F A T A L I T Y mümkünse tek kurşun. shotgun olabilir demicemde , cesede saygı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 En rahat ölüm sanırım donarak ölmek. Uykuya dalıyosunuz acı yok bişe yok. Uykuda gidiyosunuz hayal aleminde. En kötüsüde sanırım kapalı yerde havasızlıktan veya açlıktan ölmek. Boğulmak zaten 2 dakikalık iş uzun sürmez ama oda kötüdür tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 donmak ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 harbi ya o da var onu unutmuşum nefessiz kalarak ölmek de çok fenaymış dumlupınar adlı denizaltımız battığında içinde kalan askerlerimiz havasızlıktan çıldırma durumuna gelmiş zaten şey yapılıyormuş belgeselinde vardı kız soruyor baba olur da denizaltı dibe oturursa sizi nasıl kurtaracaklar fln adam şey demişti büyük ihtimalle kurtaramayacaklar ve havasızlıktan öleceğiz ama çok kötü bir ölüm şeyli onun için tüm seçenekler denendikten sonra hala sorun giderilemiyorsa denizaltıdaki en güçlü asker herkesin kafasına tek kurşun sıkıyor en son da kendine sıkıyor demişti tabii o zamanla bu zaman arasında fark vardır ama durumun kötülüğünü yeterince iyi anlatmıştı piskopata bağlıyorlarmış sonuçta düşünün bi odada 5 kişi bile olsan bi süreden sonra birbirlerini öldürmeye çalışıyorlarmış 1 2 3dk daha uzun yaşamak için neyse ben de piskopata bağlıyorum sanki en rahatı donmak ya da karbonmonoksit zehirlenmesi bi uyku çöküyor üzerine uyuyorsun mis gibim Allah ölümün de hayırlısını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tüm yorumları okumadım ama unutulan bir şey var(bahsedilmediyse eğer). bir de ruhun bedenden çıkışı var. bu kişiden kişiye değişiyor(muş). biraz dini bir şey. günahı çok olan insanların ruhunu azrail alırken çok acı çekerlermiş o insanlar. az olanlarınki tereyağından kıl çeker gibi olurmuş. bence asıl acı bu esnada olur ölürken. bi de (efsane mi bilemem) şöyle bişe var, zamanında, Allah peygamberlerden birine(ya da azrail emin deilim) tekrardan hayata gelmek istermişin diye sormuş, peygamber " o acıyı bir daha çekmek istemiyorum" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 63 grammış ruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Oper, orada bahsedilen tasavvufi anlamda acı olmasın, yaradana kavuşamama acısı ya da dünyalık işler anlamında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 o kadarını bilmiyorum ama eziyet çekecez bi şekilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Allah (c.c.) hepinizi carpicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar