Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan ölürken ne hisseder haberi ve yorumlar

Zopik

Öne çıkan mesajlar

bence en kötüsü köpekbalığı geliyo böyle, sonra kolunu koparıyo, sonra başka köpekbalıklarıda kolunu bacağını koparıyo, sadece bedenin ve zihnin öyle duruyo, ondan sonra adamın teki seni kurtarıyo, ama meğer o adam psikopat bi katilmiş, seni yavaş yavaş işkenceyle öldürüyo, sonrada ölüyon. kötü olurdu =(

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 17:48 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence en kötü ölüm başına yüksekten konteyner fln düşmesidir ya.. Düşünsene düşüyor ve esneyecek, vücudunun sığacağı hiçbiryer yok zift gibi eziliyosun..

Ayrıca hissiyat olarak tabiki boğulmak ve yanmayı hiç istemem. Yalnız bikere bayılmış biris olarak söyleyebilirim, bayıldığımı hissetmedim bile fazla efor sarfetmekten olmuştu. Lavaboda sıra beklerken başımı duvara yasladım daha sonra beni kucaklamışlar yatırırken kendime gelmiştim. O arada ölsem hiçbirşey hissetmezdim. Ölümde öyledir diye düşünüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bence en kötüsü köpekbalığı geliyo böyle, sonra kolunu koparıyo, sonra başka köpekbalıklarıda kolunu bacağını koparıyo, sadece bedenin ve zihnin öyle duruyo, ondan sonra adamın teki seni kurtarıyo, ama meğer o adam psikopat bi katilmiş, seni yavaş yavaş işkenceyle öldürüyo, sonrada ölüyon. kötü olurdu =(

kaç film izledin? =(
Sosyal ağlarda paylaş

bi hayli çok heralde, ama filmlerin hiçbirinde köpek balıkları adamın sırayla uzuvlarını koparıp sonra psikopat bi katile bırakmıyodu =(
[spo]belki bilinçaltıma dexter yüzünden yerleşmiştir böyle bi olay, oda parçalara ayırıp denize atıyodu ya oyüzden =/[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi ölümün iyisi olurmu tartışılır ama boğularak ölünce önce beyne oksijen gitmediği için zaten yavaş yavaş kendinden geçiyosun, acı hissetmezsin yani. Biraz başın ağrır o kadar.

Yanarak ölmek çok korkunç bişey olsa gerek. Yani hem yanıyosun o kadar acı var, hem de boğuluyosun, felaket ya.

En iyisi dibinde atom bombası patlamasıdır heralde...
Acı hissetmiyceğin garantidir yani, 0,00001 saniye bile sürmeden buharlaşıyosun.

Tabi ölümün iyisi diye tartışmak ta kötü tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilinç gidiyor abi zaten acı hissetmiyorsunuz çoğu durumda.
Çok iddalı olmuş cümle, zehirlendim bi kere de bilinç gitmişti yani =/. Boğulunca donunca felan da gidiyormuş.

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 20:04 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Boğulmak , o ciğerlerde oluşan yanma hissi o kadar fenadır ki tahminimce , abov.

Yanmak , da benim için boğulmak kadar fenadır.

Elektrik olayı iyi bana sorarsanız.

Kalp krizi ağrıdan ibaret.

Kan kaybedip ölmek , derin bi uykuya dalmak gibi bir olay zaten.

Kafa kesilmesi olayı , kesinlen kafayı nasıl görüyoruz ayıptır sorması? vücudu görüyor olsak gerek.

Yüksekten yere düşmek instant sa o da fena değilmiş , kafa üstü mermi gibi olanı tercihimdir.

Asarak ölme olayı mümkünse kendimden geçerek olsun , doğru taksınlar şu ipi canım.
Ya da ipi bırakıyorlarsa zaten instant boyun kırılması olabiliyor (bknz:saddam)

Zehirli iğnede ilk acıyı yok ediyorlarsa , eyvallah.

her zaman dediğimiz gibi en kralı ,
F A T A L I T Y

mümkünse tek kurşun.
shotgun olabilir demicemde , cesede saygı lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ya o da var onu unutmuşum nefessiz kalarak ölmek de çok fenaymış

dumlupınar adlı denizaltımız battığında içinde kalan askerlerimiz havasızlıktan çıldırma durumuna gelmiş zaten şey yapılıyormuş belgeselinde vardı
kız soruyor baba olur da denizaltı dibe oturursa sizi nasıl kurtaracaklar fln adam şey demişti büyük ihtimalle kurtaramayacaklar ve havasızlıktan öleceğiz ama çok kötü bir ölüm şeyli onun için tüm seçenekler denendikten sonra hala sorun giderilemiyorsa denizaltıdaki en güçlü asker herkesin kafasına tek kurşun sıkıyor en son da kendine sıkıyor demişti
tabii o zamanla bu zaman arasında fark vardır ama durumun kötülüğünü yeterince iyi anlatmıştı piskopata bağlıyorlarmış sonuçta düşünün bi odada 5 kişi bile olsan bi süreden sonra birbirlerini öldürmeye çalışıyorlarmış 1 2 3dk daha uzun yaşamak için

neyse ben de piskopata bağlıyorum sanki
en rahatı donmak ya da karbonmonoksit zehirlenmesi bi uyku çöküyor üzerine uyuyorsun mis gibim
Allah ölümün de hayırlısını versin
Sosyal ağlarda paylaş

tüm yorumları okumadım ama unutulan bir şey var(bahsedilmediyse eğer). bir de ruhun bedenden çıkışı var. bu kişiden kişiye değişiyor(muş). biraz dini bir şey. günahı çok olan insanların ruhunu azrail alırken çok acı çekerlermiş o insanlar. az olanlarınki tereyağından kıl çeker gibi olurmuş. bence asıl acı bu esnada olur ölürken.
bi de (efsane mi bilemem) şöyle bişe var,
zamanında, Allah peygamberlerden birine(ya da azrail emin deilim) tekrardan hayata gelmek istermişin diye sormuş, peygamber " o acıyı bir daha çekmek istemiyorum" demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...