Zopik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Vodan göndermiş gecenin vakti ben yatarken belki ilginç gelir diye daha yeni okudum haberi (10 tane açıklama var, tek haber değil, gözden kaçırdım ilk anda ben siz kaçırmayın) http://www.haberturk.com/galeri.asp?src=1&id=40535 Haberin kendi değilde yorumlar pek bi ilginç geldi. Hele şu öldükten sonra ne farkeder diyen tipi benzin döküp yakasım geldi. Bir çok kişide olduğu gibi yanmak ve boğulmak (yüzme bilmeyerek değil, kapalı kalarak) ölmek benim açımdan oldukça dehşet verici bişey. Nefret ettiğim kişiler için bile böyle birşeyi düşünmedim bugüne kadar. (Evire çevire döverim ama : p ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 benim de boğularak ve yanarak ölmek en korktugum ölüm şeklidir. acı çekmeden ölmek hatta yaşlılıktan ölmek en güzel ölümdür. yorumu yapan arkadasın gerizekalı oldugu konusunda hemfikirim ayrıca. kazıklı voyvoda yakışırdı ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 varmı monica bellucci gibisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Sonuçta ölüm oldumu ha 10 saniye yanmışın ha 20 saniye kalbin ağrımış çok farketmez. Ama dersenki kurtaracaklar seni o zaman düşünürsün ulan 10 saniye yandım yanmasına ama bunun bir ömür boyu izi var, hatırası var bla bla ama boğulmada mesela 1.5 dakika sonra kurtarıldığında dahi beyin hasarsız devam edebiliyorsun. Kısacası sonu kesin ve hızlı ölüm ise pek farkı yok ölüm yolunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: allahraziolsun 16.10.2007 10:37 tüm kampanyaya katkıda bulunanlardan allah razı olsun benim büyük dedem 7 yıl korede esir kamıştı said: jannisary 16.10.2007 12:04 yanlış yere yazmışsın yorumu kardeş bu konu başka konu Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ani ve direk ölüm en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yanmak mhmm cok yandım en son 11 yaşındayken sobayla bi yakınlaşmamız sonucu yüzümü yaktım elimde bi kaç yeride kücükken yakmıştım yanarak ölmeyimde ölürsem artık napalım. boğalarak ve elektrik akımına kapılarak ölmek istemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yalnız bir defasında boğulma gibi bir durum geçirmiştim, hayatın film şeridi gibi gözlerin önünde geçmesinde gerçeklik payı varmış. ya da bilinçaltında öyle bir beklenti var diye beyin yarattı, bilemiyorum.. :) tabii ironik bir şekilde daha vahşi ölümler daha acısız olabiliyor hızlı olmalarından ötürü. mesela minigun'a hedef olmak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 boyun kırılması? yada kafa üstü yere çakılmak. tam tepeden. direk death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sex yaparken ölmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kafa üstü yere çakılınca da boynun kırılarak ölürsün zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 boynun kırılana kadar ölürsün karpuz gibi patlarsın ne gerek var insanları kırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 CN, en temizi. bence şey kötü, öleceğini birkaç saniye önceden anlayıp bilincinin yerinde olması gibi. diyelim ani bir kaza geçiriosun (trafik gibi) ilk 1-2 çarpışmada ölmüyosun ama sonra hawada takla atarak uçurumdan düşmeye başlısoun, aha şimdi sçtk dediin an o andır. ama öldükten sonra farketmez yani hakkaten, eğer kurtulma şansın varsa yanık, felç falan baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bence senin dediğin çok fantastik hoşuma gitti ama bana olmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bir de şey durumu var, diyelim ezilme tehlikesi yaşıyosunuz. bina falan çöküyo gibi, önce üstünüze bir miktar ağırlık binio, hiç bir yeriniz kırılmıo ama zor dayanıosunuz, sonra giderek artıyo diyelim basınç, orada o dayanma sınırınız ile kemiklerinizin kırılması arasındaki bilinç fena birşey, YETER LAN DAHA AĞIRLAŞMA refleksi hezimete uğruyor ve patlıyorsunuz hehe. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sly one çek git sadomazomusun fikirler güzel ama . bi tane daha şey söle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 içim karardı lan okurken. o diil de kafa kopmasını okuyunca bi an öle ölmek istedim çok ilginç lan 30 saniye görüon fln hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ölümlü dünya işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Testere 4 çıkıyor gidin öğrenin nasıl ölünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 en iyisi kafaya kurşun.hele bide haberin yoksa of tadından yenmez.bi bakıyon ölmüşsün yani o derece =D [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 16:38 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 neye bakıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 diyomki mesela katilin biri evine giriyo takırtı çıkıyo.sen kalkıyosun gidiyosun mutfağa derken bam arkadandan kafanı patlatıyo. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 16:40 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 of piskopat katil fantazisi ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tamam da neye bakıyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar