Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan ölürken ne hisseder haberi ve yorumlar

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Vodan göndermiş gecenin vakti ben yatarken belki ilginç gelir diye daha yeni okudum haberi (10 tane açıklama var, tek haber değil, gözden kaçırdım ilk anda ben siz kaçırmayın)

http://www.haberturk.com/galeri.asp?src=1&id=40535

Haberin kendi değilde yorumlar pek bi ilginç geldi. Hele şu öldükten sonra ne farkeder diyen tipi benzin döküp yakasım geldi.

Bir çok kişide olduğu gibi yanmak ve boğulmak (yüzme bilmeyerek değil, kapalı kalarak) ölmek benim açımdan oldukça dehşet verici bişey. Nefret ettiğim kişiler için bile böyle birşeyi düşünmedim bugüne kadar. (Evire çevire döverim ama : p )
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta ölüm oldumu ha 10 saniye yanmışın ha 20 saniye kalbin ağrımış çok farketmez. Ama dersenki kurtaracaklar seni o zaman düşünürsün ulan 10 saniye yandım yanmasına ama bunun bir ömür boyu izi var, hatırası var bla bla ama boğulmada mesela 1.5 dakika sonra kurtarıldığında dahi beyin hasarsız devam edebiliyorsun.
Kısacası sonu kesin ve hızlı ölüm ise pek farkı yok ölüm yolunun.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bir defasında boğulma gibi bir durum geçirmiştim, hayatın film şeridi gibi gözlerin önünde geçmesinde gerçeklik payı varmış. ya da bilinçaltında öyle bir beklenti var diye beyin yarattı, bilemiyorum.. :)

tabii ironik bir şekilde daha vahşi ölümler daha acısız olabiliyor hızlı olmalarından ötürü. mesela minigun'a hedef olmak. :p
Sosyal ağlarda paylaş

CN, en temizi.
bence şey kötü, öleceğini birkaç saniye önceden anlayıp bilincinin yerinde olması gibi. diyelim ani bir kaza geçiriosun (trafik gibi) ilk 1-2 çarpışmada ölmüyosun ama sonra hawada takla atarak uçurumdan düşmeye başlısoun, aha şimdi sçtk dediin an o andır. ama öldükten sonra farketmez yani hakkaten, eğer kurtulma şansın varsa yanık, felç falan baya kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de şey durumu var, diyelim ezilme tehlikesi yaşıyosunuz. bina falan çöküyo gibi, önce üstünüze bir miktar ağırlık binio, hiç bir yeriniz kırılmıo ama zor dayanıosunuz, sonra giderek artıyo diyelim basınç, orada o dayanma sınırınız ile kemiklerinizin kırılması arasındaki bilinç fena birşey, YETER LAN DAHA AĞIRLAŞMA refleksi hezimete uğruyor ve patlıyorsunuz hehe. =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...