Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 ayda nasil para kazanilir??

mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

önce birinden 100 ytl borç al,en geç 1 hafta sonra vercem de, daha sonra:

Ayın 1. haftasonu 100 ytl ile 1 e 2-2.5 veren iddia kuponu hazırla,hatta futbolla hiç ilgin yoksa bile aç bak maçlara 1.15-1.20 oranı olan maçlari kupona doldur,max 4 yada 5 mac olsun,zaten 1.20 lik orani olan 4 maçta 2.5 oranını bulursun,ilk hafta tutturursan gerisi gelir.oranı 1.15-1.20 arasi olan maçlarda çok büyük bi oranda favori takim kazanir,tabi avrupa ligleri için diyorum bunu,türkiye liginden uzak durmak lazım.İlk hafta kuponun tutarsa 100 ytl borcunu verirsin elindeki 100 ytl ile öbür hafta bi kupon daha hazırlarsın,böylece ayda 400-600 ytl kar etmem mümkün,bir ay içinde oynadiğin 4 kupondan 1 i bile yatsa yine iyi kar edersin.

Yalnız ilk hafta kuponun yatarsa 100 ytl borcu nasil ödersin onu bilemem ^^
Sosyal ağlarda paylaş

valla o kadar kısa süre çalışmak için call center veya anketörlük falan biraz yalan olur.. keza burası türkiye. sana para acli lazım sanıyorum ama adamlar "dur şimdi ödeyeceğiz, az kaldı bak.. sen git parayı vermişmiyiz bak" gibi paranı ödemedikçe ödemeyecekler..

bir arkadaşım 1aylığına afm sinemalarında çalıştı. parasını aldı zamanındai ayrıca arkadan bol bol taco, popcorn falan yedi kahve içti..

o filtre kahve makineleri bok gibi pismiş! içmeyin falan dedi.. ama taco sosları güzelmiş çok, habire yiyorlardı
Sosyal ağlarda paylaş

iddaa demişlerde güzel fikir
skor tahmininde üstüme yoktur
ilk golü kim atar vs onlardan ii para tutturdum
hatta geçen fener csk maçının gollerini bile bildim sorabilirsiniz yani burdaki insalarada
hatta fistana dedi alex ve devid atar dedim
kejman lan dedi
hadi ordan dedim ki attılar adamlar...
iddaa ama sakat iş
Sosyal ağlarda paylaş

eğer anketörlükle ilgilenen arkadaşlar varsa burda
benimde yazın çalıştığım,para konusunda hiç eşşeklik yapmamış bir şirket biliyorum,çalışan parasını alıyordu valla köpek gibi.ayda 2 milyar para kazananalrda vardı hatta.öle diyim.

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 14:37 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hacı iddaa kuponu yaptım bende bugun avrupa elemeleri filan var..
13 takım yazdım klasik ve kazanacakları belli olan takımlar..
1'e 50 verio temizinden 20 kaaat basarım 1,000 ytl alırım diye düşünüyorum..
En son Carling Cup da Manchester yatırmıştı beni.. 900 küsür alıodum.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

071. Hafta
252 0
232 1
246 2
261 2
314 0
251 2
254 1
256 1

portekiz azerbaycanla berabere kalcak diyen bana...
onu yazmasam 10 milyar aliyordum, kumarbaz ruhum sagolsun dedim lan 10 milyar var bide 70 var gg oldu

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 15:17 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

iddaa oynayarak para kazanmaya karar verdim(en mantikli o gibi geldi?) kasim ortasinda kadar 1200 ytl gibi(ve hatta daha fazla) bir para lazim, futboldan anlarim ama yine de yardima ihtiyacim var, mac onerilerinizi ozel mesajdan bekliyorum :D

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 15:21 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...