Dev Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Önce planet terror'u mu izlemeliyim yoksa death proof'u mu ? Fark eder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 fark etmez ikiside tamamen ayrı filmler ben ikisinide izledim death proofu o kadar beğenmedim ama planet terror "imbaydı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 çok alakalı deil ama planet terror de görüntü sinema perdesindeki gibi mi yoksa sinema çekimini dvdrip diye mi piyasaya sürdüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 görüntü kasıtlı olarak kötü planet terror'de, eski film havası vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ikiside birbirinden über süperdi. tarantino'ya mı tapiim yoksa rodrigez'e mi karar veremedim. hangisini izlediğin farkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 planet terror izlemedim daha, ama death proof enfesti, süperdi. ikisi de grindhouse paketi altında çıktı. ancak sanırım ikisini birden izlemek çok uzun olur diye ikiye böldüler. amerikada ikisi birden gösterilmiş herhalde, türkiye'de sadece death proof göstermişler. planet terror geldi mi, gelecek mi bilmiyorum. ama death proof'tan sonra planet terror'da dvd'ye çıkmış diyorlar. indirip izlemek istiyorum ama internet yavaş olunca kısmet olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 death proof izledigim en kotu filmlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Planet Terror Türkiye'de sinemalarda çıktı ya bone :D Aralık'ta bekleniyordu en son DVD'leri.İkisini birlikte piyasaya süreceklermiş. Ayrıca Amerika,Kanada ve İngiltere'deki bazı sinemalar dışında tüm Dünya'da 2 farklı film olarak gösterilmiş ve bu versiyonlar bir nevi Director's Cut gibi birşeymiş.Birlikte gösterilen paketlerden daha uzunmuş vs. vs. Ayrıca film için hazırlanan 4 Grindhouse fragman çalışması da bizde gösterilmedi,oralarda gösterildi.Hepsi süper Youtube'den izleyin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 dvd rip inin basinda. MACHETTE diye bi filmin fragmani var cok manyak lol sinemada gosterdimi bilmem hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ikiside cok süper filmler, ama machete'in yeri ayrı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Machetteli küçük bölüm malesef Türkiye'de gösterilmedi ama kendisine tapiyoruz o küçücük bölümü mutlaka biryerlerden bulup izleyin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 dvrip torrentini bilen var mı zegna bilin mi versene versene versene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 They fucked the wrong mexican lol Machete süper gerçekten. Ama planet terror da mükemmeldi. Çok güldüm ve eğlendim uzun süreden beri. Death proofu izleyecektim ama fransızca çıkınca moralim bozuldu. Demonoidde de 1000e yakın seederı var bi de. Hey alaaam. Fucklar havada uçuşmayınca güzel olmuyor diye bir tane daha çekiyorum şimdi. said: death proof izledigim en kotu filmlerden biriydi. Dandik olsun diye yapılmış bir film zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Rob Zombie'nin fragman çalışması da çok iyi,onu da izleyin sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Werewolf Women of the SS by Rob Zombie hehe güzel ama machete kadar olamaz :) bu ikisinden başka varmı fake trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 machette cidden efsane. - WHERE IS MY WIFE AND DAUGHTER!!?? MACHETTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 4ü de burada işte; http://www.youtube.com/watch?v=KmckBc0aG3M [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 19:13 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=T3IbCUGbnJ8 tek machette de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: türkiye'de sadece death proof göstermişler. planet terror geldi mi, gelecek mi bilmiyorum. Yoo ? Sen uyuyormuşsun ya da sizin oraya gelmemiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: Yoo ? Sen uyuyormuşsun ya da sizin oraya gelmemiş . Yoo ? Sen uyuyorsun ya da yazdıklarımı okumadın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Türkiye'ye gelmedi demişsin , ben de geldi sen görmemişsin dedim . Nereyi okuyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 türkiye'ye gelmedi demedim. türkiye'ye geldi mi gelmedi mi bilmiyorum dedim. benim yazıyı okuyoruz, yani öyle umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 machete filmlerden daha iyiydi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 thanksgiving AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 şimdi ben olaydan habersiz Planet Terror ü az önce izledim bitti bişeyi anlamadım kayıp makara vardı biyerde orayı neden yapmışlar pek anlamadım açıklar mısınız^^ geriye neler kaldı neyi izleyim:D başında Machette fragmanı vardı + adamın karısı ve kızı süpermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar