Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kan iğnesi

Durotan

Öne çıkan mesajlar

hmmm
1.78 . kilo 55
baya zayıfım.

da böle bişey önermediler hiç yaw. varsa bizde kullanalım.
kilo almak istiyorum ulan ben de.

o diil de postları okumadım kesin biri "YEMEK YİYİN ben su içsem yarıo nası alamıon zuha" fln demiştir:D hayır derler çünkü ben de olsam ben de derim. yok abi ben alamıyorum. olmuo:D
Sosyal ağlarda paylaş

bi hafta boyunca günde iki defa iğne olucam. iştah açma ve kan yapma özelliği varmış. yani kıpır kıpır dombili bişey olup çıkıcam teoride.

artı düzenli spor egzersizleri de verdi. hatta salona yazıl dedi. ok dedim. bye dedi.

bi de zayıflık cidden kötü. kırık riskin artıyo. yastık olucak bi et parçası olmayınca kırılgan oluyosun. bakalım işte böyle bi olaya girişiyorum. yarar herhalde bişeye. yaramazsa durmak yok, yola devam.
Sosyal ağlarda paylaş

Fiks 3 geyik vardır zayıf adama söylenen:
1. Kanka nasıl almıyorsun ben su içsem yarıyor dgljşsd (bu belirtilmiş bilekays tarafından)
2. Kanka benle takıl bak 3890423 kilo olursun şerefsizim (kızlar da yapar, tanıdığım zayıf olmayan HERKES söyledi bunu bana).
3. Bir de fazla kilosu olduğunu düşünenler bu fazlalıklarını vakfetme talebinde bulunur ki bu da örneklenmiş yukarda =)

Bu üç madde illa ki söyleniyor, herkes söyler, ben 20 kilo alana kadar da söylenecek. Bilmem kaç senedir şu forumdayım, kim bilir kaçıncı kez yazıyorum ama gene yazayım, 1.85 küsüre 57 kiloyum, 2 haftadır adam gibi bir şey yiyemediğimi hesaba katarsak düşün onu 56 yapın.
Diyetisyene hala gitmedim, ama cidden iyi kötü kilosu olan herkesin çemkirmesinden bıktım artık. Arkadaşım benim babam da zayıftı zamanında, amcam hala zayıf, annem bir deri bir kemikmiş zamanında ki hala zayıf, şaşıracak ne var.
Ha babam şimdi ayı gibi. O da sigarayı bırakınca olmuş, 25 kilo almış adam 1 sene içinde lol.
Ama biliyorum ki bıraksam 1 kilo belki alırım, sonra da veririm onu. Metabolizmamı sevmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

62 kiloydum 1.5 ay evvel
bende bu dertten muzdariptim
uyku düzenimi sağladım
elimden geldiince çok ve sık yemek yemeye başladım
SİGARAYI BIRAKTIM hala içmiyorum
protein tozuyla beraber sporada başladım

70 kiloyum şuan aralık sonuna kadar 80 olur yavaşlarım die düşünüorm, göbek felan hala yok ama omuzlar fln biçimlenmeye başladı tavsie ederim en azından bi 2 ay deneyin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

protein tozu filan almayın spor yapmıyorsanız. spor yapıyorsanız kas gelişimi için gerekli ama yapmadığınız zaman boşa giden para olucak o. ayrıca kiloyu kas olarak almadıktan sonra almanında getiriden fazla götürüsü olur yağ alıpta napıcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

1.85+ ve 60- olanlar için:

- gün boyunca neler ve ne kadar yiyorsunuz?
- şekerli içeceklerden ve tatlılardan ne kadar tüketiyorsunuz?
- ne kadar spor yapıyorsunuz?
- sigara içiyor musunuz?
- zayıflatıcı ek besinler veya vitaminler felan alıyor musunuz?

hani şey geyiği vardır:
"ya abi sınava hiç çalışmadım ben".
siz dersiniz ki:
"valla ben 1 aydır deli gibi çalışıyorum, dün de sabahladım zaten."
sınava girersiniz çıkarsınız,
o 100 alır, siz 44.
Hiç bir şey yapmamış gibi görünmek ama çok şey yapmak vardır.

Acaba diyorum, "çok yemek yiyorum kilo almıyorum" diyenler gün boyunca sadece 1 eti form biskivi yiyor da, 2.sini yiyince "çok yemek yedim" mi oluyor?
Ya da her gün düzenli 1 saat basketbol, 1 saat fitness felan mı yapıyor?

Bir de 1.85+ olup zayıf kalanlara çok üzülüyorum ya.
Valla kötü bir durum.
Hayır, madem 1.85+ kadar uzamışsın, azcık kilo al, biraz kas yap, ne biliyim "manken vücudu" gibi bir hale gel.
Öteki türlü fasulye sırığı oluyorsun.
Hazır boy uzunken, Lost dizisindeki Sawyer'ı oynayan adam tarzındaki mankenler gibi olmak varken, neden fasulye sırığı gibi olasınız ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benm olduum şeye kan iğnesi diolardı, düzenli olmadım açıkçası ondan pek işe yaramadı. Neden acıtıo dersekde, o içindeki madde neyse artık tam bi likit deil o bakımdan enjekte edilmesi biraz zor, ağrı yapıo. Yoksa öle ciddi bi acıma felan yoktu bende.
Sosyal ağlarda paylaş

1.73 be 55 kilo. Ayrıca Griswold gibi değilim, acayip minyonum.
Kansızlık var, yüzme lisansımı iptal etti namertler. Kan ignesini benim bütün sülale kullandı sanırım. Şunu söyleyebilirim bir kere başladıgın zaman sürekli kullanman gerkeen birşey. Yani metabolizman ona alıştırıyor, bırakabilecegin birşey değil. Başka tedavi yontemi oneririm, yada tedavi olma, benim gibi zırt pırt hasta ol, çok üşü. Join the Dark Side.

Ayrıca o maddelerin hepsi %100 dogrudur. Zayıfsan bütün o komik sanılan beyanlara maruz kalırsın. Sürekli akrabalar laf söyler. Sana otuz kepçe fazla yemek konur, kalınca artisligi çekilir.

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 20:19 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...