Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kardelen ayşe

Mortis

Öne çıkan mesajlar

said:
...
Neyse hemen başka bir konuya atlayıp pek sevgili iynx'in de aklının takıldığı bir konuya açıklık getirmek istiyorum.. Pek korkunç bir müziğe sahip olan kardelen ayşe reklamında, öğretmen olup paso yukarı köşeye bakarak şarkı söyleyen ablamızla ilgili teorim şudur ki, bu kadın bırak öğretmen olmayı, kendisine verilen iki satır şarkıyı ezberleyememiş ve kamera arkasından ona tutulan kartondan sözleri kopya çekmektedir.. Kendisini de buradan esefle kınıyorum.. Esef ne lan..
Sosyal ağlarda paylaş

bilimum beyinsiz velet,yavşak + ota boka gülen kızlar filan hepsi söylüyor bide böyle marifet gibi.yahu okulda yabancılık çekiyorum valla millet hala çoluk çocuk gibi nelerle uğraşıyor salak salak.of sinirimi attım şu şarkı yüzünden gelen xD

her tenefüs koridorda bağırarak söylüyorlar hatta böyle.ağızını burnunu dağıtıcaksın off =( sinirlendim yine dfsgdf.bu kadar boş olamaz insanlar =(

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 17:18 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

reklamın sonunda kardelen ayşe'nin adının elif(gerçi elif miydi tam emin değilim ama ayşe değildi) olduğunun yazması ayrı bi komedi bence, bari ayşe isminde birini koysalarmış =/

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 19:15 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...