maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 aynen okulda herkesin ağzına takıldı. sabahtan daha sınıfa girdiğimde bu şarkıyı söyleyeni bugün dövecez dedim. kimse sölemedi bugün dz: gramer [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 22:54 tarihinde, maelstrom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: ... Neyse hemen başka bir konuya atlayıp pek sevgili iynx'in de aklının takıldığı bir konuya açıklık getirmek istiyorum.. Pek korkunç bir müziğe sahip olan kardelen ayşe reklamında, öğretmen olup paso yukarı köşeye bakarak şarkı söyleyen ablamızla ilgili teorim şudur ki, bu kadın bırak öğretmen olmayı, kendisine verilen iki satır şarkıyı ezberleyememiş ve kamera arkasından ona tutulan kartondan sözleri kopya çekmektedir.. Kendisini de buradan esefle kınıyorum.. Esef ne lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 evet paso yukarı köşeye bakio çok felaket ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ahuahu bu ne lan ogrenciler hocaya oyle arkadan sarkiyla girse sira dayagina cekerler be. kardelen ayseee kardelen aysee cikshari allaniseersen eee [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 04:42 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: ufacık kız iken 7 senede 35 li yaşlara gelebilen tek insan heralde elif. 35 yaşında değil eralp kız 21-22 yaşında televizyonda görünce ben de şaşırmıştım ama gaztede reklamı var, kız yeni mezun olmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 YA O MÜZİK OLMASA OLMAZ MIYDI SANKİ DOLANDI DİLİME TEMPO TUTUYORUM FİLAN TAKTIRRRAKTAKÇIKTAKATAKTAK TAKÇIKITAKTAKTAKTRRAKTAK TAMTIKITAMTIKITAMTIKITAMTIKI TIMTIMTAKATIMÇAKTİKİRAKTAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 hahaha detaylı yazmışsın ritmi beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 UO müzikleri koysalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 alaam allaaaaaam nefreat ediyorams. berbat bi reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ay bi fenalık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bira veriyim mi kermit? rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 2 bira gönder ii olur valla akşama mangal yapıcam zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bilimum beyinsiz velet,yavşak + ota boka gülen kızlar filan hepsi söylüyor bide böyle marifet gibi.yahu okulda yabancılık çekiyorum valla millet hala çoluk çocuk gibi nelerle uğraşıyor salak salak.of sinirimi attım şu şarkı yüzünden gelen xD her tenefüs koridorda bağırarak söylüyorlar hatta böyle.ağızını burnunu dağıtıcaksın off =( sinirlendim yine dfsgdf.bu kadar boş olamaz insanlar =( [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 17:18 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tmm sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kardelen cansın, kardelen cansın napıyorsun bize söyle hayalimi yazıyorum ham 270 almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Küçük hali tatlı, büyüyünce goblin gibi olmuş kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 benım hatırladım duvar delen Seylan Çördük var :) [spo]http://www.martiyazilim.com.tr/haberler/vaycanina/2003_1/duvarideliphamilebirakti.htm[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 saf ve temız duygular beslıyom ben ona kırletmeyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 harbi küçük hali normal ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 tutamıyorum. engelleyemiyorum. her seferinde g.tveren geliyo aklıma susturamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 heryerde duyuyorum her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 reklamın sonunda kardelen ayşe'nin adının elif(gerçi elif miydi tam emin değilim ama ayşe değildi) olduğunun yazması ayrı bi komedi bence, bari ayşe isminde birini koysalarmış =/ [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 19:15 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 biz o kadar kontor alalım ondan sonra bu kızlar turkcellin bizden kazandığı paralarla okuyup össde bizi geçsin turkcelli kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar