Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Kız Kulesi'ne götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Evde sen yemek yapmayı öğrenip hazırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 süper yemek yaparımda. Dışarda yemek daha mantıklı değil mi hani özel filan fişman? yanlız kızkulesi olayına bir baktım da restorantı bulamadım. dur bidaha bakayım.orayı aramıştım geçende ama öyle bir fiyat çektiler ki oha dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Valla biz kız kulesinde acayip çok yemek yedik 1 tane de şarap açtırdık 2 kişi 360 civarı tuttu. Yemeklerin yarısından çoğu masada kaldı yiyemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 vogue derim..müthiş manzarayla mest edersin zaten..ben mesela hiçbir zaman fiyat/yemek performansı açısından başarılı bulmam vogue'u ama manzarası yetiyo zaten. öte yandan mesela tuus var nişantaşında ancak baya pahalıdır=) yemekleri çok iyidir. edit: hm pardon 150milyon olayını okumamışım. o zaman belvü güzel bi fikir..gayet güzel olur..ardından da kalamış marinadaki divanda tatlı yenebilir ne bilim..ama her şekil baya patlıcak o gece sana=) [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 23:10 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Mekan kaliteli olsun cart olsun curt olsun demişsin sonra 150ytl sınır koymuşsun olmazki ama öyle :) Eğer yemek yapmayı biliyorsan; o gün bütün gün evde otur deli gibi yemek hazırla, kaliteli şarap al, kendi playlistini yap, güzel ışık düzeni ayarla kız arkadaşının daha çok hoşuna gider bence.. Dışarda 150ytl domalmamış olursun hem :) Şarapla beraber bi 100 milyona falan patlar ama ev ortamı falan filan bi de uğraşmışsın kendin güzel olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 mumlar çiçekler, ışık, müzik, ortam, belki bir film, hımssss... nice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 kız kulesinde yemek çok mu pahalı ya bende gitmeyi düşünüyorum kız arkadaşımla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ben yıldönümümüzde o dersteyken erken gelmiştim eve örenci evi ama olsun öyle bi masa hazırlamıştım ki off süperdi lan hala unutamam bak daha güzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Evet çok güzeldi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Gitmeyin kız kulesine kucağa oturtuyorlar zaten.. Bi de gece geç saatte kız arkadaşınla dönerken tinercilere target practice olabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Yemek yapmayı biliyosan en güzeli boş bi ev bulup atmosferi kendin ayarlaman. Çok daha sıcak, samimi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ev olayı yattı aklıma.. bi düşüneyim bunu ben.. liste vs hazırliyim yemek düşüniyim. Şarap bakayım.. hımss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ev yapma, nisanlim terk etti beni o yuzden. o gunden beri komplike bir iliskimiz var. ah orcunum ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bence çok da kasma, seneye daha iyisini ister, sonra daha da iyisini, evlenirsiniz başın yanar sonra. En temizi bi kilo istavrit bi büyük, iki kilo soğan, domates, midye dolma vs. alın, sonra atlet + pijama kombonu üstüne geçirip onun sana pişirmesini bekle. Sadece seneye senin ona daha iyi davranmanı sağlamak için seninle daha iyi geçinir xD . Dene bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 evde yemek yapcaksan en onemli detay sudur ama onu diyim janjanli ana yemegi yaparken oda evde olsun ble tavada etleri cevir sebzeleri sakir sakir dogra soslari ya felan dierleirni once hazirlasan olurda bole yemek olayini izlet yane asil show odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 eve gotur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yaf bu tür yerlerin izmirdeki muadilleri nedir acaba? şöyle bi düşündüm de izmirde dönerciler pizzacılar ve pidematik(ki kutsal yerdir) dışında yer bilmiom. orta-lüks bi restoran fln nereler var acaba? yarın öbürgün işimiz düşer şimdiden bilelim demi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tava yemee en şova müsait şey tabi. ama ana yemek olması şart değil. jülyen sebze doğrayıp at tavaya, çevire hoplata oynat, tepe noktası olarak sıvı malzemeleri tepeden cozurdatarak boşalt, garnitür yap yeter. yemekleri hazır al. öneri: 3 kişilik et sote al taksim ladesten (suyunu bol koysunlar), püre veya beğendi al. ana yemek bu olacak. püre üzerine et konacak, et suyu dökülecek (biraz üzerine, bolca tabağın bir yanına) tabak kenarlarına az miktarda karabiber ve kekik serpilecek, bir miktar tane karabiber, beyaz biber ve kırmızı karabiber ile süslenecek. bir köşeye tavada şov yapman için hazırlanmış mantar kırmızı biber yeşil biber den müteşekkil garnitür eklenecek. herhangi bir çorba, domates çorbası satın alınıp, üzerine evde kroton atıp peynir rendelemek güzel olabilir. limonlu ve tuzlu maydanoz, közlenmiş kırmızı biber (konserveleri güzel) bi de krem karamel alınır. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 horace'a yürekten katılıyorum ama yemek zaten ağır üstüne daha hafif bir tatlı düşünülebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tavuk göğüsü göğüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Eğer evde yemek yapılacaksa, çok iyi yemek pişiremediğini varsayarak kaliteli lazanya alıp fırında yapmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bi liste hazırlıyorum. et sote çok güzel fikir. Tava olayınıda tuttum. Sebze ve salata listesi hazırlıyorum. birde evi düzenlemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tirit yap bansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar