Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliyi götürebilicek - güzel ve kaliteli - bir Restorant..

zydar

Öne çıkan mesajlar

süper yemek yaparımda. Dışarda yemek daha mantıklı değil mi hani özel filan fişman?

yanlız kızkulesi olayına bir baktım da restorantı bulamadım. dur bidaha bakayım.orayı aramıştım geçende ama öyle bir fiyat çektiler ki oha dedim
Sosyal ağlarda paylaş

vogue derim..müthiş manzarayla mest edersin zaten..ben mesela hiçbir zaman fiyat/yemek performansı açısından başarılı bulmam vogue'u ama manzarası yetiyo zaten.
öte yandan mesela tuus var nişantaşında ancak baya pahalıdır=) yemekleri çok iyidir.

edit: hm pardon 150milyon olayını okumamışım. o zaman belvü güzel bi fikir..gayet güzel olur..ardından da kalamış marinadaki divanda tatlı yenebilir ne bilim..ama her şekil baya patlıcak o gece sana=)

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 23:10 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Mekan kaliteli olsun cart olsun curt olsun demişsin sonra 150ytl sınır koymuşsun olmazki ama öyle :)

Eğer yemek yapmayı biliyorsan; o gün bütün gün evde otur deli gibi yemek hazırla, kaliteli şarap al, kendi playlistini yap, güzel ışık düzeni ayarla kız arkadaşının daha çok hoşuna gider bence..

Dışarda 150ytl domalmamış olursun hem :) Şarapla beraber bi 100 milyona falan patlar ama ev ortamı falan filan bi de uğraşmışsın kendin güzel olur bence
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok da kasma, seneye daha iyisini ister, sonra daha da iyisini, evlenirsiniz başın yanar sonra. En temizi bi kilo istavrit bi büyük, iki kilo soğan, domates, midye dolma vs. alın, sonra atlet + pijama kombonu üstüne geçirip onun sana pişirmesini bekle. Sadece seneye senin ona daha iyi davranmanı sağlamak için seninle daha iyi geçinir xD . Dene bak.
Sosyal ağlarda paylaş

yaf bu tür yerlerin izmirdeki muadilleri nedir acaba?
şöyle bi düşündüm de izmirde dönerciler pizzacılar ve pidematik(ki kutsal yerdir) dışında yer bilmiom.
orta-lüks bi restoran fln nereler var acaba?
yarın öbürgün işimiz düşer şimdiden bilelim demi :d
Sosyal ağlarda paylaş

tava yemee en şova müsait şey tabi. ama ana yemek olması şart değil. jülyen sebze doğrayıp at tavaya, çevire hoplata oynat, tepe noktası olarak sıvı malzemeleri tepeden cozurdatarak boşalt, garnitür yap yeter. yemekleri hazır al.

öneri:

3 kişilik et sote al taksim ladesten (suyunu bol koysunlar), püre veya beğendi al. ana yemek bu olacak. püre üzerine et konacak, et suyu dökülecek (biraz üzerine, bolca tabağın bir yanına) tabak kenarlarına az miktarda karabiber ve kekik serpilecek, bir miktar tane karabiber, beyaz biber ve kırmızı karabiber ile süslenecek. bir köşeye tavada şov yapman için hazırlanmış mantar kırmızı biber yeşil biber den müteşekkil garnitür eklenecek.

herhangi bir çorba, domates çorbası satın alınıp, üzerine evde kroton atıp peynir rendelemek güzel olabilir.

limonlu ve tuzlu maydanoz, közlenmiş kırmızı biber (konserveleri güzel)

bi de krem karamel alınır. tamam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...