Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 iyi ki sordun pru, çünkü bu paralarla silah alınacak fln sananlar varmış. bu paralar mehmetçik vakfına gidiyo şehit ailelerine yardım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 niye silah alınsın ki yani ordunun parası mı yok :P yalnız o parayı iç eder millet ben söyliyim. ayrıca şehit annesi-babası olduğunu kullanıp kazanç sağlamaya çalışan insanlar da var bu ülkede. 44.9 milyon şu an neredeyse, boru değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 yalnız benim her nasılsa fazla kontörüm gitmedi, nasıl oldu anlamadım ama yazdığına göre 4-5 kontör filan harcanmış gösterdi ekranda. daha sonra mı çekiyorlar ayrıca yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 said: yalnız o parayı iç eder millet ben söyliyim. Mehmetçik Vakfı diyoruz burda. Savaşırken şehit düşen kişilerin ailelerine, ve savaşta yaralanan askerlere yardım eden bir vakıf. Ne biliyim böyle Haberturk felan görünce alakasız bir reklam kampanyası felan sanmıştım da, Mehmetçik Vakfı'na gidiyorsa iyi. Keşke 13 şehit, 15 şehit, bilmemkaç şehit felan vermeden de Mehmetçik Vakfı'na gönüllü yardım etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 mehmetçik vakfı belki bi türkiyede yemiyen tek vakif sağlamlar adamlar sadece kendilerini gazilere şehit ailerine adamış topluluk superler gerçekten umarım iyi bişeyler yapılır bu paralayla şimdi para alınırken tamam ama yasonra ne olcak şimdi onu düşünmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 arkadaşlar 50 tirilyondan bahsediyoruz. bu parayı üç kağıtcı birinin eline bile verseler, al bunu sıkı tut diye. kesinlikle o üç kağıtcı bile korkusuna yiyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 said: YILMAZ ERDOĞAN 100 BİN YTL şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 paranın kullanması konusunda tüm paranın şehit ve gazi ailelerine bölüştürülmesi yerine onların tekrardan sosyal hayata kazandırılmasına çalışılırsa daha başarılır olur diye düşünüyorum +gazilerimizin aldıkları gazilik maaşı çok düşük diyebiliyorum 1.si onu yükseltmek lazım 2.si şehit olan askerlerimizin ailelerine hem eşine çocuklarına hem de anne babasına çeşitli yardımlar yapılabilir illa nakit para vermekten bahsetmiyorum sosyal tesisler yapılabilir ne bileyim çeşitli çalışmalarla birlikte saygınlıkları tekrar kazandırılabilir sonuçta ne gazilerimize ne de şehitlerimizin ailelerine yeterli saygıyı gösteremiyoruz bu konuda çalışmalar yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Biraz önce 507/19 olarak oylama geçti ve 1 yıllığına sınır ötesi operasyona izin verdi meclis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 konturlu hatlardan yapilamiyordu bagis, yeni acilmis dedi haberturk simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Bende 6kere denedim olmamıştı, bu akşam denedi olunca şaşırdım demekki yeni açılmış kontorlüye ondanmış yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar