Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye- yunanistan

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Yok arkadaşlar bu iş kan can meselesi değil.
Kötü oynuyoruz, hakettiğimiz sonuçları da alıyoruz.
Sorarım size Yunanistan'da o kaleci olmasaydı ilk maç 4 atabilir miydik?
Ya da Norveçte?
Gidin lütfen... gidin, Fatih hoca da derhal istifa etsin. Bu takımı ne iyi seçmiş ne de iyi oynatabilmiş...
Tuncay gibi bir adam 90 dakika, tamam geçmişte iyisindir de son 1 yıldır çöküştesindir, neden oynatırsın, insaf yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

1-) Yaşlandım

2-) Hakan Şükür iyi top oynadı diyebiliyorum şu anda. Hakan Şükür. Reziliz.

3-) Volkan'ın eline sağlık da, nereye kadar.

4-) Fatih Terim, silkinip gider misin? Lütfen. Yeter.

Umarım Norveç'e de yeniliriz; ondan sonra yapılacak açıklamaları merak ediyorum. Zamanında yapılan açıklamaları da hatırlıyorum, "Biz gelecek için takım kuruyoruz." diye. Tuncay mı senin geleceğin, Hakan Şükür mü?

Fatih Terim, şaka mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

Yunan savunması çok iyiydi hiç hata yapmadılar artı onları hata yapmaya zorlayamadık.
Formda olan Nihat niye bu takımda değil merak ediyorum doğrusu.İbrahim Üzülmez,Hakan Şükür niye bu takımda?
Galatasaray'da kim var adını hatırlamıyorum genç futbolcu onu koyar insan.Üzülmez'den daha mı kötü yani?
Bitik bir Tuncay'a Moldova'da ve burada nasıl sabretti bu kadar inanılmaz bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

İbrahim hakan şükür tüncay yalanın önde gideniydi ... hakan la ibrahim ise bıraksınlar artık bu işleri antrenör falan olsunlar.. yazıklar olsun bunlara be şehitler için oynamışlar bide.. allah tan şehitler için oynadılar yoksa ... adamlar atmadı bee walla kaslalar fark olurdu..

[ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:46 tarihinde, byzasz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

TUNCAY ! aman allahım o nasıl bir rezillik
fatih terim de artık ne cvp vercek acaba taraftara !!!
hakan şükür baştan yalan hiç bi işe yaramaz defalarca söyledim
o maçta koşan adam gibi 2 3 adam vardı
hamit tümer bişeyler yaptı
mehmet iiydi süperdi hatta o olmasa 5 yerdik
ve volkan oda olmasa 3 yerdik !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...