Trasty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Tarihimizde ilk kez yenildik .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Boşnaklar'ın kazanmasını dileyeceğiz (ilk yarı 1-0 mağluplar). Kazanmazlarsa Norveç'i orada yenmek gerekecek. Hadi yendik gittik diyelim, gruplara 4. torbadan başlayacağız. Ne kadar berbat oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 kalpten gidiyodum yahu yazıktır bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 gg hf nore. biz hala yabanci mabanci turk diye tartisalim, takimda ruh yok... duzen yok oyun yok. Ama en cok Tuncaya uzuldum, iyi oynardi en azindan eskiden artik o da kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ibrahim kotu oynadi ama laf edilicek biri varsa oda tuncay kac tane pozisyon harcadi dokunsa gol olucak seyleri kacirdi niye oynar bu adam hala anlamam gereksizin onde gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 volkan ilk defa güzel br maç çıkardı en azından rezil olmadan yenildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yazık yaw valla yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yok arkadaşlar bu iş kan can meselesi değil. Kötü oynuyoruz, hakettiğimiz sonuçları da alıyoruz. Sorarım size Yunanistan'da o kaleci olmasaydı ilk maç 4 atabilir miydik? Ya da Norveçte? Gidin lütfen... gidin, Fatih hoca da derhal istifa etsin. Bu takımı ne iyi seçmiş ne de iyi oynatabilmiş... Tuncay gibi bir adam 90 dakika, tamam geçmişte iyisindir de son 1 yıldır çöküştesindir, neden oynatırsın, insaf yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 1-) Yaşlandım 2-) Hakan Şükür iyi top oynadı diyebiliyorum şu anda. Hakan Şükür. Reziliz. 3-) Volkan'ın eline sağlık da, nereye kadar. 4-) Fatih Terim, silkinip gider misin? Lütfen. Yeter. Umarım Norveç'e de yeniliriz; ondan sonra yapılacak açıklamaları merak ediyorum. Zamanında yapılan açıklamaları da hatırlıyorum, "Biz gelecek için takım kuruyoruz." diye. Tuncay mı senin geleceğin, Hakan Şükür mü? Fatih Terim, şaka mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Güle güle terim hadi evladım yürü artık... Bir adam bu kadar inatçı olabilir, formsuz kim varsa kim takımda yedek yada sakatsa oynatıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 benim uzuldugum birsey daha var, bu ulkede uzun boylu adam yok mu cidden? hic mi yok ya, fabrikasini falan kuralim yoksa eger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sen ne anlarsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 terim istifa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 sus la at kafali cons :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yerim o dilini :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 gökhan ünal var işte uzun salatalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 fizban sahaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 euro 2008 i de kazanır bu yunanlar, bu kadar kolay gol kaçırıp, rakibi defanslarıyla deli edip kontradan çakıyolar, 1-0 2-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 ellerim yara oldu masayi yumruklamaktan umarim mactan sonra fanatik taraftarlarimiz fatih terim arabasina giderken sevgi gosterisinde bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yanniz sunu da belirteyim, Yunan takimi gibi milli takimim olacagina atak yapmaya calisan takimim olsun, herifler 10 kisi yat sonra arkaya adam kacirla ne kadar bayik bir futbol oynuyor yarabbim, TSL anadolu takimlari daha heycanli tam saha defans yapiyor ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Yunan savunması çok iyiydi hiç hata yapmadılar artı onları hata yapmaya zorlayamadık. Formda olan Nihat niye bu takımda değil merak ediyorum doğrusu.İbrahim Üzülmez,Hakan Şükür niye bu takımda? Galatasaray'da kim var adını hatırlamıyorum genç futbolcu onu koyar insan.Üzülmez'den daha mı kötü yani? Bitik bir Tuncay'a Moldova'da ve burada nasıl sabretti bu kadar inanılmaz bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 İbrahim hakan şükür tüncay yalanın önde gideniydi ... hakan la ibrahim ise bıraksınlar artık bu işleri antrenör falan olsunlar.. yazıklar olsun bunlara be şehitler için oynamışlar bide.. allah tan şehitler için oynadılar yoksa ... adamlar atmadı bee walla kaslalar fark olurdu.. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 22:46 tarihinde, byzasz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 TUNCAY ! aman allahım o nasıl bir rezillik fatih terim de artık ne cvp vercek acaba taraftara !!! hakan şükür baştan yalan hiç bi işe yaramaz defalarca söyledim o maçta koşan adam gibi 2 3 adam vardı hamit tümer bişeyler yaptı mehmet iiydi süperdi hatta o olmasa 5 yerdik ve volkan oda olmasa 3 yerdik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Sevindim valla. Herkese ayı gibi bağıran, milleti salak zanneden F.terim ile el kol gösteren köpeği derslerini alsınlar. Bu adamlar ile inşallah Euro 2008 e falan gidemeyiz yoksa 10 sene başımızdan ayrılmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Emre'nin yerine Tuncay'ın çıkması lazımdı. Gökdeniz'in yerine de Aurelio'nun. Fatih2in değişikliklerinden sonra takım çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar