elaidi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Arattım fakat bulamadım açıldıysa. Kitabı dün aldım az önce bitirdim gündüz evden çıkıp yeni gelebildiğim için. Açınca kapatılamayan kitaplardan bir tanesi. Herşeyi gözler önüne sermiş Emin Çölaşan. Aydın Doğan'ın ondan öte Ertuğrul Özkök'ün ypatığı tüm komiklikleri ve gariplikleri gözler önüne sermiş. Çok güzel yazmış her zamanki gibi hayran kaldım Emin Çölaşan'a. Alıp okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 acildi sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ok canıms. no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 nasıl arattın abi, aynı isimle açılmış. sadece ünlem yok sonunda xD l2search Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ayrıca kitlenmişti yine kitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Oha lan ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bi öncekinde görmemiştim şimdi bunu gördüğüm iyi oldu o zaman bakayım bu kitaba ben bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Harbi arattım olayı güzelmiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ünlem ile aratmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 yet ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ali anlaşamıyoruz senle hiç olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 kermit cons ve were tamam da, dierleri ztn açılmış sölenmiş siz yok yere ne konuşuosunuz anlamıyorum. neyse okur musunuz naparsınız bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ütülerim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 "açıldık ey poster unutma bizi!" olarak değiştirilsin başlığın ismi.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 açıldı agali [spo]mauhuahe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bekir coşkun kovuldu mu be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Açmıştım ama kitlediler. Nedeninide anlamamıştım neyse... [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 20:56 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 o zaman da söylemiştim..popülizm kokan hareketler bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 haha adam direk sınıflamış. Siz şöyle sağa geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Bende dün aldım. Gece 12 gibi başladım ve yarım saat kadar önce de bitirdim aralıksız olarak okuyarak. Aslında kitapta, medyadan takip ettiğimiz olayların ötesine geçen çok fazla bilgi yok diyebiliriz fakat daha ayrıntı vererek ve açıklayıcı bir kitap olmuş. Ayrıca başta Ertuğrul Özkök olmak üzere Aydın Doğan'ı ve medya'nın içyüzünü daha iyi kavrayabilmemiz için güzel bir kaynak. Kitabı ben okudum, yarından itibaren de yakın çevremdekilere okumaları için vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar