Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unreal Tournament 3 demosu çıktı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demoyla yapılan ilk denemelerde dx10 kartların dx9 kartları toz duman içinde bıraktığını görebiliyoruz. "dx10 kart alınır mı ya" diyenlere gg olmuş ehu, 7900 ile 8800 arasında 4 kata varan farklar var.

halihazırda indiriyorum, bitince eğer oynamayı bırakabilirsem yazarım nasıl. :)

mirror listesi (741 mb demo)

[ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 13:34 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
THIS IS MADNESS!!!

herkese tavsiye ediyorum! epic gene yapmış!

yalnız feci hamlaşmışım ya, godlike botlarla ut2004 yaparken burada skilled botlar dövdü lol
Mesaj tarihi:
oba nihilum.

yav sam, bu demoyu indiriyim de, nwn 2, c&c3 çalıştırmayan,
sherlock awakened ve monster madness'ta kasılan,
penumbra ve tomb raider (son oyun) gibi oyunları hiç sorunsuz oynatan
geforce go 7400'lü laptopta çalıştırabilir miyim ki?

yoksa 9800'un çıkmasını bekleyip, öyle bir pc'de mi oynamak gerekiyor?
Mesaj tarihi:
valla söylemesi zor, herşeyi lowest yapıp düşük bir çözünürlükte çalıştırmayı deneyebilirsin. her setting'in 5 ayrı kademesi var, 9800pro'larla filan oynayanlar varmış.

gerçi ekran kartı hafıza paylaşıyorsa kıllık yapabilir ama deneyebilirsin, değer. :)

kaç saattir vehicle ctf yapıyorum, gene adamlar en iyi online fps'i yapmış. kaykay olayını düşünenin de alnından öperim, müthiş birşey!
Mesaj tarihi:
yani aslında oyun içinde denemedim. ses problemi vardı, oyunun kendisiyle mi alakalı yok ses kartıyla mı alakalı onu çözemediğim için oyunun içine giremedim.

ancak nwn 2 denemiştim ve en düşük ayarlarda bile aşırı yavaş çalışmıştı.

bir ara ut'yi denemek lazım.
Mesaj tarihi:
Cok beyendim desem yalan olur heralde. Gerci cok Unreal Fan'i da degilimdir ama yine de fazla hizli oyun. Gun gectikce daha da hizlandiriyorlar oyunu insan yoruluyor. Umud vaadetmiyor da degil hani quake/unreal sevenler icin.
Mesaj tarihi:
ZA yapmasına gerek yok ki, Zuljin'i kestiler, hem de birkaç guild :p

Neyse, UT3 kasıyor ya.

AMD Athlon 64 3000+
2 GB RAM
256bit, 256MB 7800GS

Bu sistemle grafik ayarlarını 3. seviyeye getirdim, 100% rendering yaptım ekranı, dellendi baya Çin temalı haritada :p
Mesaj tarihi:
çin haritasında meydanda kasılıyor evet ama onun dışında vctf haritasında gayet rahat mesela.

8800gts 320mb, c2d e6420, 2gb ram'le ben herşey köklenmiş, 1440x900 ile 40-60fps arasında geziyorum. çin meydanında 25'e düştüğü oluyor gerçi.

evet oyun bana da hızlanmış gibi geldi, yoruldum deathmatch'te 2-3 maçtan sonra. :p vctf'de rahatım ama, raptor'u tekelime aldım birincilikten inmedim skorlarda. acayip keyifli öyle böyle değil. adam kuleye çıkmış vurmaya çalışıyor beni, arkasından dolanıp üstüne iniş yapıyorum, "PANCAKE!" diye bağırıyor anonsçu amca ehueh
Mesaj tarihi:
said:
fazla hizli oyun. Gun gectikce daha da hizlandiriyorlar oyunu insan yoruluyor.

e zaten quake ve unreal gibi oyunların olayı o.

tam tersine fps'ler gün geçtikçe daha da yavaşlatılıyor. buna karşın unreal kendini hızlandırıyorsa, ne güzel.
Mesaj tarihi:
Yok ama insani yoruyor hakkaten. Yani ben ki oturur bol bol oyun oynayabilen bir insanim. Unreal 3 u bir de baya bir Blur yapmislar grafiklerini. Boyle sanki onunden biseyler akiyor ama sen takip edemiyorsun gibi. Asiri hizili. Yaslandikmi nedir. Cabuk sikilmaya basladim oyunlardan zaten.
Mesaj tarihi:
öyle de düşünebilirsin tabii, gerçi birisi sordu "sen o musun?" diye, "evet" dedi. :p öte yandan kim awake taklidi yapsın ki ut3'te heh

adam da "OMG I'M PLAYING WITH FAMOUS" diye dellendi bir anda lol
Mesaj tarihi:
son driver ı yüklü 8800 var bende ama bir türlü çalıştıramadım, daha yüklemeden hata verip kapatıyor, hatanın mod name : kernel32. dll vs patch yapmaya kalkıncada wxsmw262u.dll gibi bir hata veriyor o da herneyse, var mıdır aynı sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen?

çözüm:Program FilesUnreal Tournament 3 DemoUTGameConfigUTEngine.ini içindeki bInitializeShadersOnDemand=False true yapılacak..

[ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 09:49 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...