SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Daha önce de binlerce junk geldi. Junk olmasına rağmen hep inbox'a geldi de neyse. Hepsi genelde klasik şeylerdi. Bilmemkim seni arkadaş listesine ekledi tarzı. Ruslardan mailler falan. Ama az önce bir mail geldi ki işin son noktası artık. [spo] [/spo] 500 sms verdiğini iddaa ediyor. Hadi diyelim ruslardan gelen mailleri abazanlar yuttu. Azıcık ingilizce bilen birisi Arkadaş markadaş deyince yuttu. İyi de kim ottomans_maestro diye biyerden ki ne bi tarifedir ne bi operatör, 500 sms geldiğini yutar ki. Akşam akşam gülme tuttu. PAylaşayım dedim sizinle de. Ayrıca şu spamları gönderen yerler tespit edilemiyor mu? Ve ayrıca ben konuyu yalnış yere açmadım demi? Edik: Mailin içeriği de şu: said: Tam 500 bedava sms kazandiniz. Bedava SMS'lerinizi kullanmak için alttaki adrese giderek islem yapiniz. 500 SMS IÇIN TIKLAYIN: http://ad.garantiarkadas.com/500smskazan.php?affiliateID=51133 Iyi günlerde kullanmaniz dilegiyle. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 23:05 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Bana da geldi bundan. Olivies göndermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bana aynı mail, msn imdeki bi kaç kişilden geldi bilmediğim bi adres yerine, nasıl iş bu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 234124 kere geldi bana açıp okumadım bile kim veriyo bu devirde beleşe 500 msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bana da olivies atmış bir tane, bir tane de başkası atmış. iki tane aldım bugün ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 dün o siteden arkadasın üyeliği ile 2 tane bedeva msj attım 500 veriyor mu bilmiyorum ama 50 tane veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Bana ve anneme msn listelerimeizde bulunan birilerinden bu mail geldi. Milletin msnine bulaşan bişey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 abi kim sms karşılar ki bedavadan. bi çıkar olmalı. deli mi şeyetti milleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bilmiyorum ama yolladıgın msjın başında sitedeki kullanı adın we telefon numaran sonunda ise www.garantiarkadas.com yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 benim telefona bu tarz bir mesaj geldi.Baktım bedava sms kazandınız şu telefona mesaj atın vs. diyor. Hayır ebe salak mesajın geldiği telefonda,at dediğni telefonda kişisel numara.Taşak geçiyorsun anladıkta niye bana ? nerden buldun telefonumu :) Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 hotmail motmail kullanmayın. uyuz bişi. sitelere üyelik yaptığımda gelecek mailleri blokluyor, ama her spam maili tak diye inboxa koyuyor. gmail şahane bişi, adamlar junk filter'ı nasıl yapmışlarsa yapmışlar, %99 accurate şekilde çalışıyor. şu hotmail'de tüm e-mail'leri silme özelliğini bir bulsam... binlerce e-mail birikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 zeytin işte ya. bana da atmıştır şimdi, üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Oliviz ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 5bin msj hakkın olsa ne işe yarıycak ki atacak kişi olmayınca 1000 tane atarsın tmm da sonrada bayarsın ya vallahi çekilmez ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bana 10-11 tane geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ahah banada olivies den geldi asddas :(()============^')()+)(^+)( :///))=)=== [spo] [/spo] [ Mesaj 14 Ekim 2007, Pazar - 00:48 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 adam "bu yaz erkek arkadaşımla yaramazlık yaptık :O" mesajındanda virüslenmişti. ne hanzo adam ya. bu arada gelecek 2 senenin bayram mesajlarını bu 500 sms le atacak insanlar tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 arkadaşlar internet ortamında cep telinizi yazarsanız saçma sms alma ihtimaliniz var. aynı şekilde arkadaşlarınız forward emailler yollarken sizin emaili de cc kısmına eklediyse emailiniz spamcılara geçebilir.. bana da garanti arkadaştan geldi bu şaçmalıklar. direk report edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 benden duymuş olmayında ... [spo]kim engellemis com sitesinin kazazedeleri o size mail yollar gibi görünen arkadaşlar. milyonlarca mail ve şifre topladı elemanlar o siteden. şifrenizi değiştirin siz en iyisi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 http://www.kimengellemis.com/sozlesme.html http://www.kimengellemis.com/index2.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 itiraf edin ben söyleyene kadar hiç biriniz bilmiyodunuz : p birde o sözleşme kısa süre öncesine kadar orada yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Şimdi asıl konu şu. ben msjın içeriğini farklı yoldan gördüm. Hani hotmailin yeni sistemi var ya önizleme yapıyor. Oradan bulaşacak birşey var mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar