Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ohara dedirten junk...

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Daha önce de binlerce junk geldi. Junk olmasına rağmen hep inbox'a geldi de neyse. Hepsi genelde klasik şeylerdi. Bilmemkim seni arkadaş listesine ekledi tarzı. Ruslardan mailler falan. Ama az önce bir mail geldi ki işin son noktası artık.

[spo] [/spo]

500 sms verdiğini iddaa ediyor. Hadi diyelim ruslardan gelen mailleri abazanlar yuttu. Azıcık ingilizce bilen birisi Arkadaş markadaş deyince yuttu. İyi de kim ottomans_maestro diye biyerden ki ne bi tarifedir ne bi operatör, 500 sms geldiğini yutar ki.

Akşam akşam gülme tuttu. PAylaşayım dedim sizinle de. Ayrıca şu spamları gönderen yerler tespit edilemiyor mu?

Ve ayrıca ben konuyu yalnış yere açmadım demi?

Edik: Mailin içeriği de şu:

said:
Tam 500 bedava sms kazandiniz. Bedava SMS'lerinizi kullanmak için alttaki adrese giderek islem yapiniz. 500 SMS IÇIN TIKLAYIN: http://ad.garantiarkadas.com/500smskazan.php?affiliateID=51133 Iyi günlerde kullanmaniz dilegiyle.

[ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 23:05 tarihinde, SeaGle tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

hotmail motmail kullanmayın.
uyuz bişi.

sitelere üyelik yaptığımda gelecek mailleri blokluyor,
ama her spam maili tak diye inboxa koyuyor.

gmail şahane bişi, adamlar junk filter'ı nasıl yapmışlarsa yapmışlar, %99 accurate şekilde çalışıyor.

şu hotmail'de tüm e-mail'leri silme özelliğini bir bulsam... binlerce e-mail birikti.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar internet ortamında cep telinizi yazarsanız saçma sms alma ihtimaliniz var. aynı şekilde arkadaşlarınız forward emailler yollarken sizin emaili de cc kısmına eklediyse emailiniz spamcılara geçebilir..

bana da garanti arkadaştan geldi bu şaçmalıklar. direk report edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...