FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 judas priest - angel ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 rhcp - otherside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 my dying bride - for my fallen angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dire straits - romeo and juliet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Pearl Jam - Black Coldplay - Don't Panic Zero 7 - In the Waiting Line Muslum Gurses - Haydar Haydar Celine Dion - I Surrender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Hah birisi Dire Straits koymuş, o zaman Brothers In Arms diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Led Zeppelin - babe I'm gonna leave you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Blazing Eternity - Cover Me With Your Eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 paatos var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Godsmack - Serenity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sturmbrightblade said: Blind Guardian-Bütün şarkıları neredeyse O_o Stream of Passion - I'll Keep On Dreaming Empyrium - Dying (trying de olabilir, taglarım saçmaladı bu konuda doğrusunu bilemedim) Brokenhearted. Hoş Empyrium'un alayı damar da bu baya bi güzeldir diye örnek bazında söylüyorum :P Ulver'in Kveldsjagger midir nedir, yaklaşık olarak bu isimli albümünün tamamı damardır. Opeth'in Damnation albümü, şarkı olarak ayrıca To Bid You Farewell, Requiem, daha bir sürü var da üşeniyorum, Pain of Salvation'un Remedy Lane albümü, daha bir ton bu abilerde de var. 3. kez ben yazayım bir de, King Crimson - Epitaph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pink floyd- comfortably numb tek gecerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sopor Aeternus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercan123123 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 brothers in arms süper ötesi şarkı(tu) her dinlediğimde ayrı bi yere götürür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 My Dying Bride - A Doomed Lover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Malmsteen- brothers Petrucci- lost without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 My Dying Bride - For You Joe Satriani - The Forgotten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Empyrium - Die Schwane im Schilf Saturnus - For Your Demons Lacrimas Profundere - Crown of Leaving Lacrimas Profundere - Gesture of The Gist Agathodaimon - Body of Clay Hypocrisy - Apocalypse Eternal Tears of Sorrow - The River Flows Frozen Sentenced - Nephente ... .. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Jeff Buckley - Hallelujah The Lighthouse Family - You always want what you haven't got Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Edgar Allen Poe'nun şiiri bestelenmiştir Green Carnation tarafından; Alone.. From childhood's hours I have not been As others were --- I have not seen As others saw --- I could not bring My passion from a common spring From the Same source I have not taken My sorrows; I could not awaken My heart to joy at the same tone; And all I loved, I loved alone. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Oba o şarkının Poe şiiri olduğunu bilmiyordum ben.. Green Carnation'un The Acoustic Verses albümü --> (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Vast - Flames güzel, bide Katatonia - Unfurl deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Anathema - A Natural Disaster Almora - 1945 vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Lacrimas Profundere, emo olmadan önceki şakıları hep güzeldir, Memorandum albümü daha da bi güzeldir. Pek damar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Memorandum gibi bir doom albümü birdaha gelmez bu dünyaya, goth rock'a geçtikleri için kafamı duvarlara vuruyorum, Christopher da ayrılmış zaten. La Naissance D'un Rêve albümünden : The Gesture Of The Gist A Fairy's Breath An Orchid For My Withering Garden Bu şarkılar da fena tatlıdır, ama Memorandum'u komple indirin. Gece yarısı "Sana geliyorum Allah'ım!" diye haykırmaya başlarsınız garantidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar