Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çabuk forwardlayın şunu!!!1!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hould the United States formally recognize the World War I-era killing of Armenians as genocide? * 201532 responses

Yes. Many scholars agree that the Ottoman Turks systematically killed up to 1.5 million Armenians. Other countries have recognized this as genocide. The U.S. should do the same.
37%

No. Historians continue to debate whether the deaths were genocide. Besides, Turkey is too important an ally to alienate when the U.S. has troops in the Middle East.
61%

I'm not sure.
2%
Mesaj tarihi:
soykırım varmıdır yokmudur denmiyo, Amerika kabul etsin mi etmesinmi deniyo.

1. seçenek Evet vardır, sistemli bi şekilde çakmışlar Ermenilere diyo
2. de yok öyle bişiy, iftira. hem Türkler çok tatlı filan tarzında bişi
3. de ben bilmem beyim bilir
Mesaj tarihi:
Başkan Bush'un ofisi. Başkan yalnız, elinde kalem
*düşünce balonu*: Şu Ermeni tasarısını bir onaylayayım da ardından g.kurmay başkanını arayayım Türkiye'yi bombardımana başalayalım ne zamandır taze savaş çıkarmadım canım çekiyor ne zamandır....
*İmzalamak üzere önündeki kağıda uzanır o sırada kapı çalınır, içeri üzerinde sabahlıklarıyla koşarak Condi Rice girer:

-HAYIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRR
-Whats up Condi?
-Başkanım durun; şu anket sonuçlarına bakın!!!!
-Oh My god, iyiki zamanında yetiştin. Yoksam haksız yere savaş çıkaracaktım.
-Haksız yere? Şimdiye kadar olanların haklı bir sebebimi vardı?
-Kahvaltıda ne var?
Mesaj tarihi:
tüm ermeniler de facebook gruplarında birbirlerine forwardlıyolar bunu. bizden bi farkları yok. ama ağlıyolar onlar 70 milyon biz 7 milyon tabi kaybederiz die ahuahuahua lan nası milletlersek artık anadolunun suyundan toprağından mıdır.
Mesaj tarihi:
Size yemin ederim, bu anketi 4 gün önce Facebookta linklediler. girdim hemen NO dedim. Ama o zaman şuanki durumun tam tersiydi.

Yes - %65
No - %34

falandı.. Ohoo geç kaldık dedim imkansız dedim bugün bi baktım NO fırlamış.. inanamadım..

Demekki facebooktaki forwardlar ve Türk internet ahalisi arasında dolanan bu anket forwardları gerçekten işe yaramış.. Helal diyorum.
  • Yeni Oluştur...