Valeron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 artik utanir oldum kendi memleketimden de yeter be! http://www.haberturk.com/haber.asp?id=39809&cat=200&dt=2007/10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 şimdi gördüm haberlerde 1 polis şehit olmuş =( yeter artık yani [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 20:27 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 gel tezkereee gel tezkeerree bitsin bu gurbet gercekten yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 diyarbakir'a mi? hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Ne "Hmm?" ? Ne diyorsun, onlar ölsün birşey olmaz? Sınır ötesi operasyon konusu büyüdükçe saldırılar artacaktır bundan kaçarımız yok ne yazık ki. PKK yı yok etsek bile, yok olan bir örgüt olarak saldırıları amaçsızca daha da fazla artacaktır. Lanet insanlar ya :( [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 21:10 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 adam öyle bir şey dememiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 millet ossuruktan nem kapar oldu harbiden bi tek siz üzülüyomussunuz gibi takılmayın tansiyon fırlıyo anında topikte *herkese limonlu su uzatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 birileri türkiye nin ırak a saldırmasını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 hepimiz istiyoruz zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Benim icin Irak degil sadece bu hususun cozulmesi icin girilmesi gereken her noktaya girilmesi taraftariyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yalnız 2 ay öncemiydi neydi Büyükanıt bir konuşmasında barzaniyle ilgili de birşeyler yapılacağını söylemişti. öyle birşey olursa feci karışır buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 dikkatinizi çekti mi doğuda düzeni orduya(düzenli ordudanb kastımı anladınız, genelkurmayın aldığı kararı da biliyosunuz) geçilme kararı alındıktan bu yana artar oldu bu olaylar. hani kafalar karışsın düzenli ordu geciksin, pkk az daha yaşasın gibi. şehit haberi geldikçe küfretmekten oruç falan kalmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 olay tamamen provoke etme amaçlı, bariz bir şekilde yani. türkiyede çıkacak bir karışıklık kimin işine gelecek. dolar düşük. iyi, hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Hemde hatsafhada bi provakasyon icindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 yazıklar olsun su hükümete askeriyeyi engelleye engelleye sonunda saldırılar gene eskisi gibi oldu o kadar ailenin ocağı söndü yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Dezenformasyon altındaki halkımızı gaza getirmeye çalışıyorlar. 2003 teki 1 Mart Tezkeresi geçseydi terör falan olmayacaktı. Şimdi hükümet askerin önünü istediği kadar açsın terör durmaz. Askerde biliyor ama akape yi sıkıştırmak için kullanıyor. Milleti gaza getirip 1 mart tezkeresini reddettirdiler, şimdi Almanya Fransa dahil her ülke Irak'ta abd yi destekliyor bir biz kaldık sap gibi dışarıda. Bundan sonra Irak'a babayı gireriz. Girsek bile babalara geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 1 mart tezkeresinin geçmemesi büyük hataydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 nedemek abi gecmemesi ? Sirf biseylerin dengesini korumak icin Irakta yem mi olcaktik bizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 ayse tatile ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 yok artık hala 1 martı savunan var mı inanamıyorum gelip american askerinin doğuya yerleşmesinin neyi güzel ya? şimdi k.ırak a nie giremiyoruz american askeri ile karşı karşıya gelebiliriz diye o american askeri doğuya yerleşseydi operasyon fln hayal olurdu ya adamlar direk kışlalarında saklarlardı ++ yıllardır bölgede tarafsız olup büyüklüğümüzü koymaya çalışıyoruz sınır komşumuza karşı abd yi desteklemek ne kadar mantıklı olur o doğuya yerleşecek askerler irana dalmak istediğinde ne diyecektik amerika gider biz yine sınırda komşularımızla bizbize kalırız onun için öyle tezkere çıkart 1milyar$ hibe yapılsın fln olmaz tayyeap'in de sırf kendi cebine ve ülkeye gelecek para için desteklediğini düşünüyorum peki siz niçin destekliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 1 Mart teskeresi çıksa idi biz Kuzey Irak'da değil Felluce'de olurduk güzel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 feaykin bana miydi abi lafin ? anlamadim demek istedigini de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Fedaykine katılıyorum. O teskere çıkmalıydı. Şimdi çıkarıcaz diye yırtınmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Bir yanlış anlama var ortada. Benim anlatmak istediğim 1 Mart'da teskere çıkartsa idik bile Kuzey Irak'da askerlerimiz görev almayacaktı. Zaten o teskerenin çıkmamasının en büyük sebebi, ordunun desteğini çekmesinin nedeni bu idi. Türkiye görev yapacağı bölge ile karadan bağlantısı olmasını, en azından bir güvenlik koridoru olmasını istedi. Bunun doğal sonucu Türkiye'nin Kuzey Irak'da yer alması olacaktı ki ABD o sebepten bunu reddetti. Şayet 1 Mart teskeresi geçse idi biz şu an askerlerimizi Felluce ve benzeri Sünni şehirlerinden çekip çekmemeyi tartışıyor olurduk Kuzey Irağa giriş izni verilmeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 aynen öyle olacaktı en kanlı en sıcak çatışmaların olduğu yerde Türk askeri görevlendirilecekti +abd askeri gelip doğuya yerleşecekti ve ne zaman geri dönecekleri belli değildi yani başbakan bile bilmiyordu öyle iş mi olur +rep ben doğru anladım :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar