Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakira bombali saldiri ..

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Ne "Hmm?" ? Ne diyorsun, onlar ölsün birşey olmaz?

Sınır ötesi operasyon konusu büyüdükçe saldırılar artacaktır bundan kaçarımız yok ne yazık ki. PKK yı yok etsek bile, yok olan bir örgüt olarak saldırıları amaçsızca daha da fazla artacaktır. Lanet insanlar ya :(

[ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 21:10 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dikkatinizi çekti mi doğuda düzeni orduya(düzenli ordudanb kastımı anladınız, genelkurmayın aldığı kararı da biliyosunuz) geçilme kararı alındıktan bu yana artar oldu bu olaylar. hani kafalar karışsın düzenli ordu geciksin, pkk az daha yaşasın gibi.

şehit haberi geldikçe küfretmekten oruç falan kalmadı...
Sosyal ağlarda paylaş

Dezenformasyon altındaki halkımızı gaza getirmeye çalışıyorlar. 2003 teki 1 Mart Tezkeresi geçseydi terör falan olmayacaktı. Şimdi hükümet askerin önünü istediği kadar açsın terör durmaz. Askerde biliyor ama akape yi sıkıştırmak için kullanıyor. Milleti gaza getirip 1 mart tezkeresini reddettirdiler, şimdi Almanya Fransa dahil her ülke Irak'ta abd yi destekliyor bir biz kaldık sap gibi dışarıda. Bundan sonra Irak'a babayı gireriz. Girsek bile babalara geliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

yok artık hala 1 martı savunan var mı inanamıyorum gelip american askerinin doğuya yerleşmesinin neyi güzel ya?

şimdi k.ırak a nie giremiyoruz american askeri ile karşı karşıya gelebiliriz diye
o american askeri doğuya yerleşseydi operasyon fln hayal olurdu ya adamlar direk kışlalarında saklarlardı

++
yıllardır bölgede tarafsız olup büyüklüğümüzü koymaya çalışıyoruz sınır komşumuza karşı abd yi desteklemek ne kadar mantıklı olur o doğuya yerleşecek askerler irana dalmak istediğinde ne diyecektik

amerika gider biz yine sınırda komşularımızla bizbize kalırız onun için öyle tezkere çıkart 1milyar$ hibe yapılsın fln olmaz
tayyeap'in de sırf kendi cebine ve ülkeye gelecek para için desteklediğini düşünüyorum peki siz niçin destekliyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yanlış anlama var ortada. Benim anlatmak istediğim 1 Mart'da teskere çıkartsa idik bile Kuzey Irak'da askerlerimiz görev almayacaktı. Zaten o teskerenin çıkmamasının en büyük sebebi, ordunun desteğini çekmesinin nedeni bu idi. Türkiye görev yapacağı bölge ile karadan bağlantısı olmasını, en azından bir güvenlik koridoru olmasını istedi. Bunun doğal sonucu Türkiye'nin Kuzey Irak'da yer alması olacaktı ki ABD o sebepten bunu reddetti. Şayet 1 Mart teskeresi geçse idi biz şu an askerlerimizi Felluce ve benzeri Sünni şehirlerinden çekip çekmemeyi tartışıyor olurduk Kuzey Irağa giriş izni verilmeyince.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle olacaktı en kanlı en sıcak çatışmaların olduğu yerde Türk askeri görevlendirilecekti
+abd askeri gelip doğuya yerleşecekti ve ne zaman geri dönecekleri belli değildi yani başbakan bile bilmiyordu öyle iş mi olur
+rep ben doğru anladım :F
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...