Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frp efsaneleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-karşına 2 yamyam çıktı, ne yapıyosun?
-saldırıyorum! *zar atar*(1 gelir)
-kolunu yediler... ne yapıyosun?
-frpyi bırakıyorum

normal d&d settinginde oynuyoduk, karşımıza yamyam çıkarmak nerden estiyse adamın kafasına adfs

sizde yazın bişeyler
Mesaj tarihi:
-at şimdi zar(20lik atılmakta)
-1 geldi
-bi daha at
-yine 1 geldi
-uff bi daa at tamam
-gene 1 geldi abi sıçım şansıma
-neydin sen?
-rogue
-ormandan dragon atladı yedi...
Mesaj tarihi:
High Level bir oyun oynatıyorum.Maksat eğlence olsun millet hayallerini gerçekleştirsin filan.Neyse bunlar iyice havalanmaya başlandı biraz havasını indiriyim dedim şunların.Grubun karşısına Red Dragon çıkardım.Ancient mı neydi sanırım tamda haıtlrmaıyom epey zaman geçti.Olay şöyle gelişti(tasfirleri filan atlıyoz).

DM:Red Dragon indi gökten save atın bakam.
Rogue:*success*
Mage:*success*
Paladin:*success*
Fighter*fail*
DM: Fighter sen yusuf yusuf koşuyon abi etrafta.Rogue sıra sende ne yapıyon.
Rogue:Short Sword'um ile Charge yapıyom !
DM: İyi at bakam zarı
Rogue: 20...
DM:Bir tane daha at.
Rogue:20...
DM:Son bir tane daha at....
Rogue:20...
DM:Evet arkadaşlar rogue'u dragon doğru manyak gibi koşarken görüyorsunuz.İnanılmaz bir şekilde rogue short sword'u yukarı doğru doğrultup zıplıyor ve Red Dragon'un kafasının alt tarafından girip üst tarafından çıkıyor.Nah buuuuu kadar bir delik var dragon'un kafasının olması gereken yerde.AQ ben sizin...
*Bütün XP'yi rogue alır ve level atlar....*
Mesaj tarihi:
Umuyorum ki tüm olayı yazmaya üşendiğini için böyle yazıyorsunuz yoksa

"DM:Red Dragon indi gökten save atın bakam."
"-karşına 2 yamyam çıktı, ne yapıyosun?"

Bunlar ne lam, ayşe pikniktenin bile edebi değeri daha yüksek :p
Mesaj tarihi:
O değil de benim oynattığım bir planescpe oyununda portallardan bir açılma şartı (ki planescape bilmiyorsanız bu size garip gelebilir) bir cücenin kapı önünde palyanço burnu takması idi, zira bu kapı da anlaşılabileeği gibi limboya açılıyordu. Cüceyi oynayan arkadaşın yaşadığı beyin travması kayda değer bir olaydı :p

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 01:50 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
-kapıyı itiyorum
-açılmadı
-tekmeliyorum
-açılmadı.........
-omuz atıyorum
-(bıkmış artık)açılmadı!!!!1
-(grubun magei)kapıyı çekiyorum.
-ok açıldı allah belanızı versin
Mesaj tarihi:
klasiklerden bir tane o zmn

dm : ormandan dışarıya çıkabildiniz, ormanın içinde arkanızda 500 iskeletlik bir ordu var, evet sıradan alalım.
fighter : girişelim abi.
ranger : ormanı yakalım.
grup : ?!?!?!?!
Mesaj tarihi:
bi sürü anı var oyunlarımdan du bi kaç tane aktarayım.

Ufak çaplı bir labirentte minaturun tekinden kaçıyordu grup. Duvarlar çok yoğun ve zehirli dikenli sarmaşıklardan oluşmakta. geçiş imkanı yok. Neyse koşuyorlardı şansa artık rouge bir search atayım dedi grubu durdurdu ama herkez heyecan içinde minatur buldu bulucak bunalrı hırıltılarını duyuyorlar yan koridordan geliyor. Neyse. Uzunca bir koridor va önlerinde yerde garip bir çökme var. Rouge attı search ü tutturdu. ortalama 3 metrelik bir çukur var altta. Çukurun içinde ne var bilmiyorlar tabi. Atlayalım dediler. Sırayla atladılar 15 istedim zar. wizard atladı, mon atladı, druid atladı. Sıra geldi rouge a. zıpladı.
1 geldi
direk çukurun içine paldır küldür. Luck zarı attırdım hani olurya bi tutunur vs yada ölmez. Attı 1 geldi gene. Aşada 4 metre kadar aşağıda kazıklar var. cart diye girdi bitanesi baldırdan. 2 hp kaldı. Gruptan indi aşağı biri. Çıakrtıcak ama becerkisizce yaparsa adam kan kaybı vs bayılıcak 0 ın altına düşücek. Neyse druid denedi heal vs önce 20 geldi sardı dikkatlice çıakrtayım dedi hop 1 eheh dmg aldı arkadaş bayıldı. Minaturda koridorun sonunda gözüktü grup 1 saat kadar tartıştı bırakalım gidelim diye. sonunda sadece son deneme yapmaya karar verdiler. minaturda 1 tur boyunca charge için hazırlandı. ayak sürümeler bağırmalar falan derken. Druid attı tutturdu sayıyı çıkarttı bacağı. monk ve wizard da ipi çektiler yukarı rouge tırmandı. (tırmanımıyomuş gibi yaptı saldı kendini çektiler yukarı) druidde sırasını beklerken minatur koştu zıpladı ( 16) aralarına kondu bunları. Gerisini tarfi edemicem :D bi balta darbesi wizardı tahtalıköye yolladı. 16-17 arası bişi koymuştu max dmg a yakındı epey. Bide etrafında kilere boynuz falan tehditi sergileyince druid ve rouge geri çukura düştüler. Monk ölen wizardın yanında tek bşaına kaldı. Druid düştü 3 tane kazığa saplandı. roughe direk mefta. monda fazla dayanmadı. oyun patladı. Şu dövüş ve hırala hürele ortalama 1 saat sürdü :d
Mesaj tarihi:
Tabi ki üşendiğimden öyle yazıyom.Birde on saat tasfirlerle filan mı uğraşam yaws.Zaten zar zor hatırlıyom oynattığım oyunu.

Edit:

Quel-Thul ile Krmz'nin kiler de çok iyiymiş bu arada.

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 10:52 tarihinde, ssj4songoku tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
eheeh bide bikere bi arkadaş saklanma zarı atmıştı ara sokağa kaçıp. arkadasında adamlar vardı kovalayan. 1 geldi. şunu demişti:
-abi ellerimle gözlerimi kapatıyorum. (saklandım)
Mesaj tarihi:
@ardeth
döverim seni. vurarım. 1.65lik orcuma sen nasıl cüce dersin! balık hafıza dmi seni

yeni tanımlama: critical neyse
kahramanımız d20 atar, kritik bir zardır ve büyük ihtimal birini tepelemek için atılmaktadır. 20 gelir. kahramanımız critical diye bağırırarak hemen zarı atar. 1.
dışarıdan bakınca görülenler: Critical!...neyse...

[ Mesaj 11 Ekim 2007, Perşembe - 02:44 tarihinde, kaleidoscopic tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bir de gene ardethin bir oyununda grubun nerdeyse her elemanında kazma oluşu, grubun dağın içindeyken duvarla karşılaşıp afallamaları ve uzuuuuun bir süre kazmayı akıl edememeleri ve ardethin dönen göz bebekleri vardır. güzeldir.
Mesaj tarihi:
bizim arkadaş anlatmıştı, olay şöyle olmuş

elemanın hiç bir weaponu kalmamış karşısında herif bekliyor, dm sormuş haliyle ne yapıcaksın diye. Düşünmüş düşünmüş "balgam atıyorum" demiş. Herkes tabi şaşkın, neyse oke denmiş zarlar atılmış hepside 20... e tabi millet gg olmuş gülmekten
Mesaj tarihi:
eskiden d&d de shrink bug ı vardı. paladin bilmem kaçıncı level dan sonra magic dispel gibi bişi alıyordu. tam hatırlamıyorum ama chaotic evil arkadaşımız kocaman bi kayayı büyüyle shrinkliodu. sonra yürürken ufaltılmış kayayı paladinin kafaya atıyordu. paladin dispelliyordu. koca kayanın altında yalan oluyordu zavallıcık.
Mesaj tarihi:
2 sene oluyor sanırım, ilk defa tanımadığım insanlarla oyun çevireceğiz. (gerçi liseden arkadaşımın arkadaşı ve onun arkadaşları şeklinde sıralanıyor insanlar :P ) Baya çalışılmış bir konsept, DM orta çağ bağnazlığını çok iyi yansıtan kilisenin ve şövalyeliğin ön planda olduğu bir dünya tasarlamış.

Ben de dağdaki monk tarikatından monklar gibi disiplinli olamadığı karı, kız ve içki düşkünü olduğu için atılmış bir monk oynuyorum.

Neyse ufak bir kasabada ileride partiyi oluşturacak insanların buluşması için ayarlamalar yapıyor DM, herşey çok güzel gidiyor o ana kadar. Ben de hanın tekinde içiyorum yine. Ama DM'le daha önce makarnayı tencereden çatalla almak ve özel kaşığıyla almak konusunda bir problem yaşamış durumdayız.

DM bana save attırdı, düşük attım, içmekten sızdın dedi, daha sonra barın fedaileri senin paralarını alıp ahıra attılar seni dedi. Zaman geçti vs. sabah oldu, ben kendimi ahırda bulunca baya hırs yaptım tabii han sahibine karşı, kavımla çakmak taşımı da almamıştı fedailer. Neyse ahırı tutuşturcam dedim, deneme at dedi, kendi de gizli bi zar attı başaramadın dedi, ben de başarana kadar deniyorum dedim (monka gel bu arada :D ) sonuçta tam ahır yanmaya han da bir uçtan tutuşmaya başladığı sırada ahıra bir kadın girdi dedi, ben de bayıltmak istiyorum onu dedim, zar attım crit fail. geldi bayıltmak istediğim kadının boynunu kırmış bulundum. Tabii bu arada handaki herkes kaçışmaya vs. başlamıştı, koca han kül oldu. Oyun da mundar oldu. O günden sonra da bir daha oynamadık zaten onlarla toplanıp :P
Mesaj tarihi:
ilk başladığımız zamandı böyle bi heves falan gaza gelmişiz dm de yeni anca okuyodu kitapları falan işte base attack bonus u anlamamış +6 yazıyo sheet te 6 kere vuruyoruz herşey güzel sonra lvl arttıkça attack bonus 11 falan oldu işler sarpa sardı
-dm- at zar , bi daha , at , at sen , bi tane daha , durma olm atsana
-ben- adam öldü olm
-dm- hadi ya.. kafasını kaşıyaraktan bişeylerin ters gittiğini anladı sonunda haha
Mesaj tarihi:
oy çok fecimiş o. bana benim dm lik hatalrımı hatırlattın resmen.

30 feet yürüme hızını ben 30 kare diye ayakalmıştım. büyük harita var bende. adam bi tunr de tüm haritayı dolaşıyodu ehehe dfgf
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyun hatırası değilde, alakalı yinede :)

oyun oynarken karnımız mı acıktı, susadık mı bişey oldu, birinin mutfağa gitmesi gerek. Ama uzun saatler yerde oturmaktan kimsenin kalkası yok, herkes yan çiziyo. En sonunda karar verildi, zar atacaz. E ortamda zardan bol birşey yok tabi, kaptık yirmiliği atmaya başladık.

Ben: Haydi kemik...haydaa...6

Bir arkadaş: Ahuah atmayayım hiç aslında...asktir 4!

Diğer arkadaş: Hahahaha beyler geçmiş olsun ama atalım yinede...3!?

Son arkadaş: Dur lan ayıp olmasın bende atmış olayım, ehihihi....1!!!!????....ınıza koyim...
Mesaj tarihi:
Biz de lise zamanında evi okula yakın bir arkadaşın evinde toplanırdık haftada bir, 5 kişi 15 lahmacun 2x 2.5lt coke söyleyip hepsini yer, içer oyuna öyle başlardık. Hala merak ederim, ev sahibi ve ben hariç gelen 3 kişi sadece lahmacunlar için mi geliyordu diye, adamlar yemeği yer sonra da konuk sanatçı gibi dururlardı öylece :/
Mesaj tarihi:
ben barbarım,arkadaşım priest ve konuşmayı bilmiyorum RP yapıyoruz tabi;

Ben:retayuf behcoplek
priest:anlamıyorum
ben:hakuta makyaluı kortekliz
priest: (DM'e dönerek) ne diyo olm bu

herkez: (gülmekten ölür)
  • Yeni Oluştur...