Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ah çinden gelen export red label. en kalitesiz ve ucuz olan :( gold label olsaymış keşke. ya da spastik serçe'nin tavsiyesi ile başladığım glenfiddich. yine de şerefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Sadece bunu bulabildim.Farketmez içiyorum.Bünye her türlü içkiye alışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Açıkcası biraz burjuvasi olacak ama kaliteli viskiye alıştıktan sonra JB falan resmen ispirto gibi geliyor. Hatta geçen gün eşime içirdim bi baksana ya bu bozulmuşmu diye de baya alay etti küçük burjuva senindamak tadının dötü kalkmış diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bunu daha once icmis olan varmi ? cok mrk ediyorum lan.. bu arada absoya +1 jb bencede keyifsiz bi viski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 sek içerim.çok az koyarım.önce yudumlarım sora şatlarım puro da yakarım bitane.ama çok arada içerim viski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 nonstop vururum rakiplerime gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 votkayla kırıp kanyakla şenlendirerek içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 herkeste bi alkolik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 alkolik, verkolik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 freeshoplarda kaça 70lik Jack bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Koyucaksın viskini bir yere. Ufak koyucaksın içiceksin. Sek. Dolaşıcaksın gelip bitane daha içiceksin. Böyle güne yayıcaksın. Yatmadan 2 tane içiceksin. Ben çok keyif alıyorum böyle. Oturup haydi hurraa diye içmeyi sevmiyorum. Ayrıca Chivas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 budur. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Zep said: vişne2,5/5 limon1/5 viski1,5/5 +buz deneyin kesin edit:vişne çok oldu [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 23:12 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] demişim yıllar önce ama yapmayın böle bişey: ) sek için,içtirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Chivas = surup. Keep walking. Ayrica her ictiginiz duble viski elitizmmetrenize +10 puan ekliyor. Icin, ictirin, taviz vermeyin. ps: bir arkadasimiz var, arada sirada yurt odasinda yalniz basina blue label bitirip duruyor, kendisini pek sevmiyoruz, bize hep fakirsiniz diyor. ana karnindan cikarken single malt koymadilar onumuze, fakiriz, ne yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 MrLevie said: freeshoplarda kaça 70lik Jack bilen var mı? en son 18/20€ diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 elaidi said: budur. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 viski felan yalan hem çok pahalı. al işte ucuz alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 abi jack nedir ya cidden nasil sevebiliyorsunuz, kufur gibi icki jack ve red label'i iptal etsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kermit said: viski felan yalan hem çok pahalı. al işte ucuz alkol (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 chivas regal.Sek,buzsuz.Bitter çikolata ve sigara,puro vs. bilimum tütün ürünleri :) ve tabiki poker. win ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 abi viskiden once tadini tam alabilmek icin su icilir agiz calkalanir falan, cikolata cok konsept bozucu bisey acikcasi o sebepten. tahminen fakir viskisini icilebilir kilar anca sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Fakir viskisi diyince J&B geldi aklıma. Bu kadar lanet bir tat olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 valla ben en azından ilk bardakta çikolatayla yumuşatıyorum biraz zira 2.den sonra gerek kalmıyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Chivas Regal öncesi ve sonrası diye ayırıyorum bundan sonra zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 chivas candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar