SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sek iyidir. ama çok sıcak değilse. bide bir soru soracam buzla içerim genelde hava sıcaksa da viskiyi dolapta soğutup içen var mı hiç denemedim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 denedim bi kere arkadaş tavsiyesi üzerine ı-ıh gelmedi bana. Bardağı soğutmak daha güzel oluyor :) Bol buz 2 parmak viski ideali bu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bardagi buzluga, siseyi dolaba koyup susuz buzsuz sek iciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Buzdan bardaklar var onda içiceksin. Sonra bardağı yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Redeagle said: kola hacı, tutturabilirsen şahane olur... seneler sonra hala kendime katılıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kolayı viskiye de vodkaya da yakıştıramıyorum valla. sek veya 1-2 buz koyup içerim viskiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Vodka, viski gibi tadı gayet harika olan içkileri abuk subuk meşrubatlarla karıştıran arkadaşlara ithafen yazdığım kitabımı, sizler üzülmeyin diye hepiniz öldükten sonra çıkaracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sek votkanın tadı mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 tekel votka içtim ben bi şişe. limonlu daha güzel kesinlikle dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ginaly said: Sek votkanın tadı mı güzel? Evet, baya. Zeytinyağı kıvamına gelecek soğuklukta hele, içimi kolay, tadı güzel. Katmayın lütfen yabancı maddeler, üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sek tekel votka içmemiş bu zengin arkadaşımız herhalde hiç. stolichnaya'mı içiyosun sen normalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 zeytinyağı dedin midem altüst oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mitzi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Redeagle said: Redeagle said: kola hacı, tutturabilirsen şahane olur... seneler sonra hala kendime katılıyorum sdf Bi insan hiç mi geliştiremez kendini..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 aquila said: zemzem suyu+hurma. cevabı söylenmiş siz neye kasıyonuz hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Ardeth said: sek tekel votka içmemiş bu zengin arkadaşımız herhalde hiç. stolichnaya'mı içiyosun sen normalde sdf Yok, mümkünse Belvedere içiyorum ben hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 niğde gazozu en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben içtim tekel vodkası sek ama daha kötüleride var tekelden aklınızda bulunsun zift gibi tadı içerken lastik tadı geliyo felan. ama parasız olunca tekele muhtaç kaldım çoğu zaman lan öyle demeyin oda kafa yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Oğlum çok içiyorsun şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 dün içmedim lan bu günde içmedim valla. önümüzdeki 2 günde içmem heralde belki yarın akşam içerim ama arkadaşa gidicem. sonrası içinde bişi diyemem hehe abi alkol dünyadaki en güzel icat yani niye kullanmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 abii tekel votka bildiğin ispirto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kolonyadan daha güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yok abi eskidendi o. şimdi iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 tekel votka eskisi kadar kötü değil, en son ne zaman içtiniz bilmiyorum ama son hali pek yakmıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 kola kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Viskiyi kolayla icmek bence viskiye hakarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar