Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Johnny Walker Gold Label aldım da, viskinin tadını en iyi çıkarmak için nasıl içmek gereklidir? Daha önce çok viski içtim de, genelde su+buz ile içtim. Acaba viski için özel bir metod var mıdır, şöyle şöyle içilince çok iyi olur felan denebilecek? Gold Label yani, ilk defa içicem, hakkını verelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: Daha önce çok viski içtim de bu lafta nedense bi nub değilim havası sezdim lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 gozunu kapa ve ic. yenilirsek shot yapicam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Sek iç, yanına da karpuz çak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 yaw bi buluşma ayarlayında taksim yapalım paticek ^^ arkadaşlara canlı tutorial lazım alkol hakkında.. [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 22:06 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Yanında bitter çikolatayla içerler genelde. Ben sek seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 kola hacı, tutturabilirsen şahane olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 portakal suyu SDFdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: bu lafta nedense bi nub değilim havası sezdim lolz. herkesi kendin gibi sanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 puroyla seveni cok .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 ok b4bs sory :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: puroyla seveni cok .. sigara içmediğim için başka şeyler yapacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 su ve buz? viskiyle? yumuşak seviyorsun galiba.... tavsiyem çok soğuk olmayacak şekilde, 14-20 derece arası kafidir, buz ve su katmadan içmen. yanında da karamelli bir şey iyi gidebilir. 2 parmak iç bi de. tadımlıktır viski, bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 çikolata ve viski veya kola ile dene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 sek viski sevmiyorum redbulla içiyorum genelde. hatta jack daniels redbull en başarılı karışımı veriyor kanımca. tabi redbulla içip sonra viski içiyorum demem hiç bir zaman. viskiye ayıp:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 babam hep çikolotayla içerdi ondan özenip ben de öyle içer oldum. ama hakkaten ayrı bi güzel oluyo bitter çikolatayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Kestane Şekeri varsa dene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Sek olarak içtim hep gerçek tadı öyle aldığımı düşünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 bi kere içtim viski hayatımda şu ana kadar. o gün de şarap viski ve votka karışmıştı. bi güzel çıkarmıştım. bi de viskiyi sek içmiştim. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 buz+çikolata daha ötesi yok.bazıları kolayla içiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Viskiye kola koyarsan oyun koleksiyonunu yakarım. Sek içilir viski, olmadı buz, yanında da çukulata iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 viski sek içilir efenim, kola veya herhangi bi gazlı içecekle karıştırılmaz, buz konulmaz. ama şöyle bi durumda varki ağırlığına ve alkol oranına göre bi kaç damla su viskinin daha iyi tad vermesini sağlayabilir. çikolata, puro filan burboncu ların s.çtığı bişey, erkek adam sek skoç içer! [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 22:52 tarihinde, Aegean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 pokerle içilir viski. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 vişne2,5/5 limon1/5 viski1,5/5 +buz deneyin kesin edit:vişne çok oldu [ Mesaj 13 Ekim 2007, Cumartesi - 23:12 tarihinde, Zep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 said: pokerle içilir viski. evet. heh bi doğru laf eden çıkmış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar