eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 eldar ilk maçın deplasmanda olması daha iyi sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Birinciler üçüncülerle, ikinciler Ş.L.'den geleceklerle eşleşecek. 1.lik en iyisi, 2. veya 3. olmanın bir farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bence 6inci olup bi tur asaga duseriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 lucifel bordo harici diğer takımlar fos bizden güçsüz oldukları ortada.mantıklı olan bizim onları yenip en az 2. olarka cıkmamız bordo maçı zor olucaktır.ama diğerleri gayet zayıf rakipler.tabi maç oynanmadan kazanılmıyo ama ortada herşey galatasarayın lig de diğer takımlardan daha iyi top oynadıgını kimse inkar edemez.kayseri maçı zor maçtı.e bide ondan 3 gün once 5-1 lik maç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tmm lafım yok gs tabi kide iyi sonuclar alıp lider cıksın ama işte gs puan verirse ayıp falan diye birsey yok bu takımların o gunku maçta nasıl motive olup gs karsı nasıl top oynayacağı belli değil misal trömsö gs o takımla 100 kez oyansın 98 kere kazanır 1 kere yenilir ve 1 kere berabere kalır ve 1 kere yenildi 1 kere berabere kaldı elendi yani belli olmaz ama inş gruptan lider cıkar ben bir fb li olarak bunu istiyorum. [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 23:07 tarihinde, LucifeL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 ligle ne alaka yahu. gs küçümsediği kaç takım varsa hep yenilmişliği oldu onlara.sionda öyle mesela.çıktınız çıktınız tamam da 1 kere yenildiniz rovanş olmasaydı olmicaktı. geçen sene bordoyu küçümsediniz.şimdi zor diyosunuz adamlar sizi yendiğinden dolayı.illa birilerinin yenmesi gerekmiyo zor olması için. büyük oynicaksın.karşındaki karıncaysa filmiş gibi davranıcaksın.kaybederseniz bu küçümsemeden kaybedersiniz siz.allahn sopası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 böyle sanki 1. torbadan çıktınız ve uefanın en favori ekibi gösteriliyosunuz da havalardasınız.elenirsek şok,süpriz olur filan ne demek ya.hiçbişey belli olmaz arkadaşım.he burda gs ye karşı olduğumu sanmayın antipati toplayabilirim hani de gönlüm gs den yana.ama bu kadar garanti ve rahat konuşmayın.ne geldiyse rahatlığınızdan geldi başınıza bilirsiniz yani [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 23:12 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bordo maçında Arda mutlaka oynasın. Gs bi aksilik olmazsa 2. olur. Aksilik olursa 3. olur. Felaket olursa 4. olur. Kısacası 5 ihtimalli bir grup bence alt oynasın seyircilerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 yahu 40 yılda bir tromso ye elendik ne geldiyse kucumsemeden rahatlıktan falan geldi diyosun looratar.tromsoyu geçsek bile bişi yapamazdık kadromuz iyi değildi zaten bordo yu yenememiştik cunku kadromuz iyi değildi.kucumseme falan değil ayrıca lorrotar sion maçı yenildiniz falan diyosun ama rovanşı olan maçlar onlar yani grupta maçları kazanmamız lzm cunku telafisi yok.kadromuzda bunun için yeterli. ligde iyi top oynuyoruz.bunu avrupayada yansıcagımıza inanıyorum.zor olsa zor deriz ama kolay grup ne diyelim yani.cıkamazsak takımın okuzlugu. uefada favorilerdeniz ayrıca.sonuçta onceden aldıgımız bi kupa :) [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 23:29 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 sion küçümsediniz yenilince 2. maç toparladınız.küçümsemedik demeyin bana şimdi hiç.he rovanşı var diye bilerek sorun olmaz diye çok asılmadık da demeyin. favorilerden filan değilsiniz.hiçbiyerde görmedim galatasarayın adını. 2 lafımın birinde trömsö der gibi bi halimde yok hiç bahsetmedim bile.bitek trömsöden değil.bordo filan kadromuz kötüydü olayı değil.oynayamadınız işte bu kadar basit.küçümsediniz hezimete uğradınız bunlar böyle hep.ben kaç tane arkadaşıma sorsam bordo ne ya folloş ederiz diyodu şimdi zormu oldu bordo? bana kalırsa gayette zor işiniz çok havalara girmeyin yani.küçümsemenizden ziyade bu havalara girmenize laf ediyorum ben sanki çıktınız bitti gibi [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 23:37 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 çıktık bitti çünkü bence. o yüzden öyle diyorum ama tabii futbolcu bööle düşünmesin çıkamayız yoksa eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 havalara girmekle ne alaka anlamadım orasını :) peki 5. oluruz havalarda değilim suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 @Lorrotar said: banko elendiniz said: böyle sanki 1. torbadan çıktınız ve uefanın en favori ekibi gösteriliyosunuz da havalardasınız.elenirsek şok,süpriz olur filan ne demek ya.hiçbişey belli olmaz arkadaşım.he burda gs ye karşı olduğumu sanmayın antipati toplayabilirim hani de gönlüm gs den yana.ama bu kadar garanti ve rahat konuşmayın.ne geldiyse rahatlığınızdan geldi başınıza bilirsiniz yani ahuahah süpersin hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Bu arada hala kimse deyinmemis ama , 3. olmak gruplarda 2. olmaktan çok çok iyidir. Dusunun ki Besiktas in grubundan Porto veya Liverpool, Fenerin grubundan Fener(eslesemicek ayni ulke takimi oldugu icin 4. tura kadar) yada Psv gelicek. Bir gruptan O.Lyon gelebilir. Diger gruplardada surpriz olabilir , Bremen gelebilir , Schalke gelebilir , Sevilla gelebilir. O yuzden 1. olayim derken 2. olamk var bence tehlikeli cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: Bu arada gruplarda ilk ikiye giren takımlar bir sonraki turda, ilk maçı evlerinde ikinci maçı deplasmanda oynuyorlar. Yani ikinci olmanın ufak da olsa bir avantajı var. Yazmışım ama tabii ki tam tersi olacak; ilk maç deplasmanda ikinci maç evde. 3.lük sanki 2.likten daha iyi gibi duruyor ama bir yerde bu şans işi; Bayern'le, Atletico Madrid'le eşleşmek de var işin ucunda. İnce hesaba girmeden kazanabileceğin kadar kazanmak lazım, sonuçta puan toplamak da çok önemli gelecek seneler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 said: Bu arada hala kimse deyinmemis ama , 3. olmak gruplarda 2. olmaktan çok çok iyidir. Dusunun ki Besiktas in grubundan Porto veya Liverpool, Fenerin grubundan Fener(eslesemicek ayni ulke takimi oldugu icin 4. tura kadar) yada Psv gelicek. Bir gruptan O.Lyon gelebilir. Diger gruplardada surpriz olabilir , Bremen gelebilir , Schalke gelebilir , Sevilla gelebilir. O yuzden 1. olayim derken 2. olamk var bence tehlikeli cidden. ama 2. olana fb nin gelme şansıda var eheh [ Mesaj 10 Ekim 2007, Çarşamba - 11:41 tarihinde, Emivoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Yani? Konuyla ne alakasi oldugunu anlayamadım bi turlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 DSFDS laraken.banko elendiniz lafını geyiğine dedim ben yok anticimbom olduğumdan öyle istediğimden filan değil.cimbomun ezip geçmesini istiyom ben hatta uefa almasını tekrar.potansiyelde var yani güveniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 @baal uefada villareal bayern munih tottenham leverkusen gibi takımlardansa şampiyonlar liginden gelicek fenerbahçeyi tercih ederim manasinda dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Yanılmıyorsam gruplardan sonraki turda aynı ülke takılmları eşleşemiyor, bir sonraki turda yani son 16'da mümkün ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Of Helsingborg anaaaam. Larsson hat trick yapsın, 4-3 kazanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 eagle_dnz said: bordeaux panionios helsinborg galatasaray austria wien sıralam böyle olacak geçmiş olsun şimdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 helsinborg 2. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 sıralama 1* bordo 2* larson 3* yunanlılar 4* gs 5* avusturya takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar