Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MATRIXE 14 GUN KALDIII

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

Bence şöyle bitmeli...

Büyük bir hastahane çığlıklar ve yükselirken bir odaya yönelsin yönelirken hasta bakıcı Neo ve doktor da Ajan smith olsun.Hasta bakıcı ise Morphy olsun
ve bu karakterlerin dış yapılarından yararlanıldıgını gosteren cızımlere de yer verılebılır ve duvarlarda bır suru seyın plan cızımlerı olsun yanı tam bır paradox...sonra kapı acılsın ve ;

Yönetmen kardeşler ellerinde bir defter kalem kağıt yazı yazıyorlar durmadan karalayıp duruyorlar böyle bitmeli bence[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 23 October 2003 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

reloaded gelmeden önce forumlarda beatles görmüş genç kızlar gibi çığlık atan, görünce de "iğreeaaaançç" diyenlerden değilim ki ben. revolutions'un fragmanını tv'de gördüm ve beğenmedim, elbette ki eleştireceğim. şakşaklayıp da sonra beğenmemek yerine eleştirel yaklaşıp güzelse beğenmek daha tutarlı..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Of ya hala matrix in 2. bölmünü beğenmeyenler varsa mümkünse gidip menapoza girmiş sinama yazarı taklidi yapsınlar. :)
Filmi beğenmeyenlerin büyük çoğunluğu hep yaşlı sinema yazarları olmuştur (sam i de yaşlılar arasına aldık :) )
1. filmi 30-35 defa seyretmişimdir. Bütün repliklerini ezbere biliyorum. Her sahnesini en ince detayına kadar biliyorum. Bunların hepsi 2. film içinde geçerli. Oyununu da hallettik. 3. filmin fraganlarını da 20 şer defa seyretmişimdir. Ve saolsun burada birinin yazdığı son doğruymuş. (bence doğru) En son theatrical trailer ı gördüğümde bende o sonun doğru olabileceğine karar verdim.
Neymiş bu kadar manyaklık bir işe yaramıyormuş. Şimdi heyecanla 3. filmi bekliyorum. Her zaman yaptığım gibi Süreyya sinemasından biletimi 1.5 hafta önce alıp paşalar günü ilk gün filmimi mi seyretçem. Sonra da diğer fanatikler gibi nirvana ya ulaşacam :)
Yüzüklerin efendisini de bekliyorum ama matrix kadar heyecanlı değil. Sadece bir kaç sahnesini merak ediyorum. Bu iki film de bitince bir tek Star Wars episode 3 kalıyor o nu beklerim. O da bitince ortada bişey kalmayacak...
son olarak Matrix de Ajan smithi oynayan karakterin Yüzüklerin efendisinde oynadığı karakteri Elrond dan bir söz:
"Eğer o yüzüğü takacak parmağın olmasaydı ne yapardın Frodo?" :-P[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 23 October 2003 09:38 tarihinde demiş ki:
Filmi beğenmeyenlerin büyük çoğunluğu hep yaşlı sinema yazarları olmuştur (sam i de yaşlılar arasına aldık :) )
[/b]

ben beğendiğimi yazmışım yukarıda, nasıl anlaşılamadı anlamadım.. :)

ha ama ilk matrix'in yanına bile yaklaşamaz, çok fazla dağınık çünkü konu ilk öncelikle, acayip gereksiz sahneler var. yok "burada şu tasvir ediliyor, sevişme sahnesinde hayatın sırrı, dans sahnesinde börek tarifi gizli" filan da deniyordu da ben sinema deyince seyrinden keyif alınan birşey isterim öncelikle, keyfi verdikten sonra araya birşeyler sıkıştırmışsa tamam ama dakikalar boyu "biz zekiyiz, bakın şimdi sloganımızın içinde çin tanrısının adı gizli" tadında bulmacalar izleyemem. merovingian'lı bölümler, zion'un çoğu vb sıkıcıydı ve akılda da kalmıyordu..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

İşte aslında o bilgisayar oyunu hödösü güzel olabilir yani filmin en heyecanlı sahnesinde veya işte büyük savaşta falan birdenbire ekran donar ve bilgisayar başındaki kişilik bilgisayara rest atar güzel bi son bence her ne kadar matrix hakkında yapılan o kadar boşa gidecek olsa da

P.S:Matriks,mitochondrienin içindeki sıvıymış..Kaynak Bio hocası[hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence matrizin sonunda olacak olay şudur..
Herşey olacak bitecek en sonunda neo bi uyancak hepsi rüyamış....
Böle bi sonu olacak beni ambulansla götürürler hatta belki ölmüş olurum o kadar gülmeye dayanamam...
zuahah[hline]Can I see my momy, I love my momy.
I wanna hurt she,I'm sorry.
İt wont stop.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi matrix in mitokondrinin içindeki sıvı olduğunu daha yeni mi öğrendiniz? Mitokondri ne işe yarar kısaca enerji üretir, Filmde matrix ne işe yarıyor insanları kullanıp makinalara enerji üretiyor.

Ha bir de matrix e türkiyeden bağlandıklarını düşünemyiom.
"Laaaaag laaag diye bağıran morpheous mu?"
"Tüh neo hattan düştü"
"Ben size türkiye den bağlanmayalım demedim mi?"
"Ya mına koduumun laaagi."
"Speed açmayın laan....!!!" (bu ylaan oldu) :) :) :)[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 23 October 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
tamam

neo bunun sadece yerel matrix oldugunu farkedip baska ulkeleri de kurtarmaya baslayacak, en sonunda turkiyeye gelince hattan dusup olecekmis.[hline]anlattiklarim karsimdakinin anladigi kadarsa benim sucum ne!?

Matrixe ilk defa bu şekilde yaklaşılmıştır herhalde. Çok ilginç bir yaklaşım. Koptum gülmekten.
ROFL:lol:
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin sonunda,Dünya üzerindeki tüm Jumbo kaşıklar önce şu hindu rahibi tipli çocuğu David Copperfield tarzıyla bacakları kafasına,kafası asağılara olmak üzere yamuklaştırıyormuş sonrada Neo'yu 'bir daha çatalla yimek yemiyeem valla' diyene kadar dövüyolarmış.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

hatta "your mother was an angel" da der :P[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 23 October 2003 19:59 tarihinde demiş ki:
Abi matrix in mitokondrinin içindeki sıvı olduğunu daha yeni mi öğrendiniz? Mitokondri ne işe yarar kısaca enerji üretir, Filmde matrix ne işe yarıyor insanları kullanıp makinalara enerji üretiyor.

Ha bir de matrix e türkiyeden bağlandıklarını düşünemyiom.
"Laaaaag laaag diye bağıran morpheous mu?"
"Tüh neo hattan düştü"
"Ben size türkiye den bağlanmayalım demedim mi?"
"Ya mına koduumun laaagi."
"Speed açmayın laan....!!!" (bu ylaan oldu) :) :) :)[hline]NO PAIN NO GAIN

ROFL! :lol:[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...