Othranx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=LO9MmTTsiTo kesin acılmıstır da acaim dedim maksat kuşlar böcekler uçuşsun
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Ahahah şaka gibi lan, arkadan amca şaklatıyor birde, fena olmuş.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 lololol süpermiş o senelerde bi de. vay anasını trash de beni benden aldı onu da belirtmeden geçemicem
huun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 paralarını alamayacakları gibii bir intibaya kapılmışlar sanırım düğünden sonra.
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Zuhaha tiplere bak teyzem kulaklarını kapatmış bende bir tanesine şahit olmuştum arkada Eminem çalıyor düğün ekibi ankara havası oynuyordu zuhahaa.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ahahahahahhaa süpeer. izleyenlerin garip garip bakısları ve kulaklarını tıkayan teyze falan efsane looool.
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Oha bu kadarmı alakasız bir düğün ekibine bu parça olur. Başörtülü teyzeler felan noluyoz lan moduna girmiş :D El çırpıp tempo tutanları ayrı tebrik etmek lazım tabe :D
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 düğün sahibinin tanıdığı felandır abi belki bizi görürler keşfederler ayağına yatmışlar çıkmışlardır sonra o kadar malak insanın arasından bi bok çıkmıycağını anlamışlardır heralde...
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 keşif falan için değil de düğün sahibinin yakını oldugu kesin gruptakilerden birinin. hazır ortam var getirip grubumu calayım da az artistlik yapatım kız/erkek tarafına gibisinden bir düşünce hakimdir bence. yalnız hepsi okuldan yeni mi cıkmıs ne oyle kıyafetler liseli gibi.
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Madem yüzme bilmiyon niye çıktın ağaca misali..
Fly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 dale don dale li düğünler de var ki. bir de adam yazmış düğün tanıdığımızın olmaz ya dedik adam ısrar etti biz de çıktık diye.
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 full version: http://www.youtube.com/watch?v=Xb7upcSh66Q bir daha açıcaktım, baktım açmışlar bunun altına yazayım dedim. orçun, eralp biriniz eğlenceye fırlatıverin plx :D
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 zuahahhahahah vokale hasta oldum yalnız, ses aynı megathron...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Admin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ahah bune be :) eglenceye alalım garbage da harcanmasın
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 eski bu ya..hatta ve hatta facebookta düüğün sahibi elemanla hatunun ve grup elemanlarının admin olduğu bi grup da var =)
Öne çıkan mesajlar