Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Brewfest!


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Evet millet brewfest geldi 600 tickete Ram veriyorlar, horde için kaçmayacak fırsat. Herkes yazsın questleri nasıl yaptığını da hızlıca alalım ramlerimizi.

Mesela ben şu "bark for... " q'sunda tüm serverle birlikte takıldım xD . Ne yazıp da questi yapacağız? /bark yazmak işe yaramıyor çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ram kullanmak güzel olmuş. Ram le birlikte size verdikleri aparata tıkladıkça hayvan hızlanıyor. En sonda deapara kalkıyor ama o zaman çabuk yoruluyor. Yorulmasını hemen geçirmek için kenarda köşede yada yol ortasında olan elma sepetlerinin yanına gidince hemen bitiyor yorulması :). Kafayı bulunca hem pembe elekk hemde boynuzlu ve kanatlı tavşanlar görmekde gayet iyi olmuş :) Birde o ram için 600 ticket topladıktan sonra ayrıca parada vermek gerekiyor mu? Çünkü Race yarışlarını veren goblinin yanındaki maskesiz olan Ram i yeterli ticketla satarım ama bayağı pahalı gibisidnen bir şey diyordu.
Ayrıca Dark Ironlar ne kadarda bir saldırıyorlar? Ha birde Goblinler niye Cüce maskesi takıyor? :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum onu, görecez bakalım sabaha.

Abso, şimdi şöyle ogrimmarın dışında festival alanı var, orda goblinler falan quest veriyor sana, genelde questler içip sarhoş olduktan sonra yapılan cinsten şeyler, ya da 4 dk içinde sürekli yorulan bir ram üzerinde bir şeyler becermen lazım. (Razorhills yolundan fıçı taşımak gibi) Bana baya keyifli geldi açıkçası ama bazı şeyler buglı mesela 75 ticket veren bir questi yapamıyoruz şu anda (düzeldi mi bilmiyorum) ve ticketlarla bir şey alamadığını söyleyen insanlar var. En büyük ödül Ram tabii ki, bildiğin kahverengi dwarf Ram'i. Ama yanına pet olarak tavşan veren bir quest var yapması da çok koaly ve zevkli, ekran iyice bulanıklaşana kadar iç sonra garip isimli tavşanları ağla yakala tarzı bir şey (tabii tavşanları görmek ekran o kadar bulanık olunca zor oluyor xD )

Progamer, dwarflar içkileriyle ve içki festivalleriyle ünlü biliyorsun, ally değilim ama allyler cüce kullanıyor olabilir festival için :P . O goblin ram veriyoruz ama pek de koaly değil erişmesi diyor, gerçekten de 600 ticket toplamak pek de koaly bir şey değil.

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 02:02 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gördüğüm questleri yazayım...

1) Orgrimmardan çıktıktan sonra göreceğiniz ilk ! işaretli goblin size Keçiyi nasıl süreceğinizi öğretiyor. Sizden istediği 3 değişik hızda mountunuzu 8 saniye sürmeniz.
Inventorynizdeki kırbaç sayesinde sağ tıkladıkça keçiyi dürtüyorsunuz =P
Mavi renk---> en basit hız (Mountu yormuyor)
Sarı renk---> orta derecede (Mountu çok yavaş bir şekilde yoruyor)
Kırmızı renk---> en üst seviye (Yorulma derecesi 5 er 5 er artıyor)
100 Fatigue seviyesine ulaşırsanız 15 saniye kadar bir debuff alıyorsunuz ve mountunuz yorgunluktan kağnı pozisyonuna geliyor.
Çevrede duran elma sepetleri fatigue yi 0 lıyor.

2) Size 2. vereceği quest git güneyde duran goblinden 3 fıçı kap gel.
Mountunuzu maksimum seviyede zorlayarak elma sepetlerine uğrayak sürerseniz hiç yavaşlamadan bunu tamamlamanız mümkün. Ödül olarak 10 ticket veriyor.

1 kere tamamladığınızda devam etmek isterseniz getirdiğiniz keg başına 2 ticket vermeye devam ediyor.

3) Yanında duran eleman size gidip bardak almanızı sağlayan bir quest veriyor. Brewfestin asıl meydanına giderek mavi bardığınızı alabiliyorsunuz. Bu bardağı elinize aldıktan sonra sağ tıklayıp büyük kegler yardımı ile doldurabiliyorsunuz. Dolu bardağı yine sağ tıklama ile içebiliyorsunuz. Aptal bir mana regen buff ından başka neye yarıyor bu derseniz sarhoş olmanıza yarıyor =P Bununda bir işlevi var tabi.

4) Glodrak adlı goblin 2 quest veriyor, bunlardan biri etrafta dolaşan tavşan benzeri yaratıkları vereceği bir ağ yardımı ile yakalamak. Yanlız bu tavşanları rivayete göre sadece sarhoş olanlar görebiliyor =p (Çevreyi puslu görmeniz yani drunk statusunda olmanız gerekiyor) Yarış pistinin oradanda toplayabiliyorsunuz kanatlı boynuzlu tavşancıklarınızı. Ödül olarakda kendinize ait bir şeytani tavşanınız oluyor hehe.

5) Aynı goblin in verdiği bir diğer quest ise geri kalan 3 ana şehirdeki bira festivallerinde bulunan pembe filleri toplamak. Thunder bluff (asansör bölgesi), Undercity (silvermoon portalının bulunduğu alan), Silvermoon (hemen güney çıkışı)'a gidip sarhoş olarak bu filleri hapsediyoruz =P Geri döndüğümüzdede ödül olarak 40 ticketımız oluyor.

6) Saatte bir arsız dark iron dwarflar ortaya çıkarak bedava içkilerimizi çalmaya çalışıyor. Hemde toprakdan çıkan modüller sayesinde! Ortada tam bir kaos oluyor tabiki! Bildiğiniz yöntemlerle öldüremiyorsunuz bu arsız arkadaşları, festivale uygun olarak masalarda gördüğünüz Complimentary Brewfest Sampler bardaklarından birini alıp çantamıza atıyoruz, bu bardakları gelen arsız arkadaşlarıma sağ clickleyerek ikram ediyoruz (tabi içtikten sonra), kafalarına bardak yiyen arkadaşlar yere yığılıyor size keg defender adından bir buff alıyorsunuz. Masadan yeni bardak almanıza gerek yok zira siz attıkça çevredeki yardımsever panayı sakinleri aynı leather ball daki mantık gibi size yeni bir bardak atıyorlar =P Durmadan sağ clicklemeniz yeterli olur sanırım. Aldığınız buffları sonunda Blix adında gobline götürüp 'i have defender marks to redeem' gibi bir seçeneği seçerek kafaladığınız dwarf kadar ticket kazanabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7) Dwarflar kaçarken bir harita bırakıyor, onu alırsanız blackrock depts e göreve yolluyor, rewardu 5 içki görünüyor, asıl amacın ne olduğunu pek bilmiyorum =p

8) Cort Gorenstein adındaki orc sizden orgrimmar da valley of honor, strength , wisdom, spirit i ziyaret ederek (ram ile) brewfesti duyumanızı istiyor. Bliz gm'inin söylediğine bakılırsa...

''You don't need to do any emotes, you should just walk to the area with your brewfest mount to get credit.''

Yani bu görevi tamamlamak için sadece belirlenen alanlara gitmeniz yeterli. Bunun ödülü ise 15 ticket.

9) Ja'ron adındaki troll'de aynı yerlerdeki bayrakların yanına giderek Trollerinde burada olduklarını duyurmanız gerekiyor. Bunun ödülüde 15 bilet.

8-9 numaralı questler şuanda bozuk olması lazım zira kimse tamamlayamıyor.

10) Rivayere göre Shadow hunter Vol'jin in kendisi oyun zamanı ile sabah 6 ve akşam 6 olmak üzere iki kez 'Tap the Keg' adlı kutlamaya katılmak üzere geliyor. Ama ne olduğu hakkında pek bilgim yok , kaçırdım =p

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 02:44 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En eğlenceli görev Dark Iron ların saldırısı :) İki sefer denk geldim ikisindede 25 dark iron vurdum boş bardaklarla tabii sonra cüceler bitince karakterinizin kafasıda bayağı güzel oluyor. Hiç bir şey göremiyorsunuz. Ayrıca bugün Keçili questleri, Pembe Elekk ve kanatlı tavşanların questlerini yaptım. İki kerede Dark Iron baskınına denk geldim(2sindede 25 cüce vurabildim) toplamda 110 ticket kazandım. Sonra 100 tanesini goblinin sattığı gözlüğe verdim. Gözlük herkezi çekici gösterir diyordu. Gözlüğü takınca çevremdeki herkes dişi orc lara döndü. Goblinlerle benim "çekici" anlayışımız pek uymuyormuş :) Eğer dişi orc larla ilgili bir fanteziniz yoksa bence boşu boşuna harcamayın 100 ticket o gözlüğe :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O gözlük orc'a allianceıda gnome a çeviriyormuş sanırım haha süper ya =P
Defender of keg buff ını 25 tane alabiliyorsun en fazla zaten, eğer hemen gidip ticket'a dönüştürürsen tekrardan başlayabilirsin.

Birde ekranın bulanık olmasını istemiyorsanız Video optionsdan full-screen glowing effect midir nedir onu kapatacaksınız =P

[ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 04:53 tarihinde, Darksun tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...