Masticore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Orange Box alanlar için Portal'ın downloadları başlamış. 10 Ekim'de Oynuyabilicez. Grafikleri Halflife 2 ile aynı gözüküyor. http://www.youtube.com/watch?v=QpdCi5XpCsE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 iyi bu gece indiririm. peki tam konusu türü ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 puzzle gibi 60 level... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Level sayisi 18 felan olsa gerek. Bu da oynayacagimiz karakter: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bu oyunda tek silahmı var ? Video'dan öyle gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 silah yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gcf dosyalarinda bir kac silah dosyasi gozukuyor ayrica puzzle bolumu toplamda 15, 3 tane ise escape bolumu var buyuk ihtimale escape bolumlerinde silah kullanacagiz. PS: Oyunu pre-load ettiyseniz gcfscape ile dosyalara bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 15 level çok az. Yani ilerde tabiki custom haritalarla olay abaracak, muhteşem bir olaya dönüşecek Portal ama başlangıç için az. Böyle bir oyunda ben 50 level beklerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 15 level dese de icerigini tam olarak bilmiyoruz. mesela video'daki ortasi ucurum olan ve sentryli oda tek bi levelin ufak 2 bolumu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Orange Box kutulu versiyonları D&Rlarda satılır mı? Yada nerde satılır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 hl ilede baglantılıymış üstelik oyun,combine deneyi falanda olabilir bu.opposing force tadında yeni bir karakter mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Aral getirecek Orange Box'u sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kutulu gelsin alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 pre load çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bitti preload heyecanla biekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ep2 pre-load da başlamış, hiç söylemiyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 parallax mapping'i abartmışlar oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 gerek kalmadı [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 18:33 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 oyun released ne zaman olucak ? türkiye'de 10 ekim oldu şu an tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 tamam türkiye saati ile saat 10'da açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 3 saat 4 dakika kaldı oy oy episode 2 ye de ayrı bir oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 merak ediyodum portalı oynayamıcam ama bugün ödev var ya ühüh. episode one ı daha oynuyamadım ben, zaman olsa da bitirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 steamı restartlamak gerekiyomuş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Narbacular Drop oynayayım ben de bari, gariban mode on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2007 AAAAAAAAAAAAAH SENTRY GUNLAR ÇOK SEVİMLİ EAAAH "no hurt feelings" ühühühü istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar