kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 dalga geçmeyin lan. neyse sigara paramıda annemin cüzdanından çaldım... farkederse sıçarım. 20 30 günlük bi sgara parası çaldımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 bir gencin yoksa parası arkasıdır kumbarası bi çin atasözü ehehe [ Mesaj 02 Ekim 2007, Salı - 15:45 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ÇARESİZSENİZ , ÇARE SİZSİNİZ ULAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 150bin dolar ister misiniz peki? akşam buyrun gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 herkese lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ahaha dlci elemanı şutlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: kermit dalga geçmeyin lan. neyse sigara paramıda annemin cüzdanından çaldım... farkederse sıçarım. 20 30 günlük bi sgara parası çaldımda. Aynen devam kardeş , aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Duman avcılarıyız biz . Ne bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 bana şu aralar sağlam bir tefeci lağzım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ya iyicene üvey evlat muamelesi görüyom beşiktaş maçını izliyom içerde kumanda pederde tabi "baba sesini biraz açarmısın" dedim adam gitti sesini iyicene kıstı noluyoz lan dedim kaldım birden "baba kıstın sesini" dedim adam hiç bişi olmamış gibi "biliyoz" dedi kaçmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: cado üye [şikayet et] § 03 Ekim 2007, Çarşamba - 21:38 [ özel msj ] bana şu aralar sağlam bir tefeci lağzım +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Aga babanda pms var korkarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Kaç o evden. Fistanla sokaklara vurun kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 neyse sileyim asdhafsdgfhd [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 23:23 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 aga hadi gönderek ama qiyamayiz. yurtdisinda calisip oderler artik. hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Pump yasak agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: 1'er ytl de bana verin aga, karsiya gecicez de ulan bakırköyde bunu diyip para isteyen tiplerin kıyafetleri benim üstümdekilerin fiyatını 3e katlıyo kıl oluyorm. fistan eskişehirde sanırım,oralarda iş bulmak zor istanbulun taşı toprağı altın cidden. milyon dükkanda bizimle çalışmak istermisiniz yazısı var milyon tanede iş ilanı var gazetelerde vs... sıfır kilometre eğitilmek üzere ilanlarını falan takip etmek mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Antalyadayım şu an. Bu arada ben 1500$ buldum an itibariyle.İlginiz için teşekkürler. darısı senin başına kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 aga gelmeyin istanbula .bu şehir insana tuzak kuruyor.körpecik gençlersiniz fistan inşaat zaten kolayca iş bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Yurtdışında köfte ekmekmi satacaksınız. Zaten sizi bekliyolardı köftecilerde azalma görülmüş :D Valla yaf overlokçu son ütücü presci cartcı curtcu zilyon tane. Bi yerden başlayıp kariyer yapmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Kim kazanamazsa bu dünyada bir ekmek parası Cleric'in yüz karası , Troll'ün maskarası demiş şair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 mikrodalganız ve asetonunuz varsa kokain işine girin 6 ayda 20 milyara yakın para o paranın yarısını babana ver yarısıyla araba al baban kral gibi davranır sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar