nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Takim bu sene çok güzel oldu ya. Maç da harikaydı. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Her yer sarı kırmızıydı. Kadıköy Anadolu'da okuyan biri olarak değişiklik oldu, kendimi evimde hissettim. Süperdi. Ayrıca tribünde yan sırada Nejat Yavaşoğulları, Şahan-togan Gökbakar ve Doğa Rutkay vardı :) Çıkışta da yanımdan Turgay Şeren geçti maçı yorumluyodu arkadaşına ama acaip topallıyordu adam. Üzüldüm valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 of bir takım bu kadar abartılır , sion dediğiniz takım isviçrenin köy takımı , gs şöyle ilk orta kıvam avrupa takımına elenir gider .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 riberinin tipe bak fasdsaffe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 said: Bonjo üye § 06 Ekim 2007, Cumartesi - 14:51 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- of bir takım bu kadar abartılır , sion dediğiniz takım isviçrenin köy takımı , gs şöyle ilk orta kıvam avrupa takımına elenir gider .. Biz büyük takımları zaten yeniyoruz. Geçen sene ölümüz yetti Liverpoola, eski senelerde de örneği çok. Biz hep küçük-orta takımlarda şanssızdık bu sene onu da hallediyoruz daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 O doğruyalnız motivasyon meselesi. Bonjo siz de İstanbul B.B.'ye enildiniz ama İnter'e deli top oynadınız. Büyük takıma karşı daha iyi motive olunuyor. Gayet iyi sonuçlar alırız bence UEFA'da bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 çıksın şöyle atl.madrid , bayern munich felan öyle konuşalım , sion un kapasitesi , bütçesi felan belli ...tartışılacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Büyükşehir Belediyenin de belli.. Yani gereksiz laf atma, önce gör. GS yıllardır küçük takımlarla motivasyonsuz maç yapar avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ya öf biri avrupa biri türkiye , eğer siz sion a elenseniz ikinci trömsö faciası olacaktı , aksini inkar eden varsa söylesim , böyle kalitesiz bir takımı elediniz kendinizi bulutlarda görüyorsunuz , gs şu hali ile bir bayern le atletico ile felan eşleşse ben fark yer diyorum , siz onuda yeneriz kralız diyorsunuz , maçlar oynandıkdan sonra yorum yapalım şimdi tartışmanın bir anlamı yok , sizde burdasınız bende burdayım oke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Ben de diyorum ki Fener'i de küçük takımlara karşı izleyen birisi Inter'den fark yemesini beklerdi. Ama olay farklı gelişti. Aynı şeyin bizim için de geçerli olması olası. Ha biz de kral takımız falan aşmışız demiyoruz ama lige bakınca sizden çok daha iyi bir performans sergiliyoruz. Büyük maça da çıkmadığımızdan motivasyon, oyun ilişkisini gösteremedik. Siz gösterebildiniz. ama daha çok takımı yenen şampiyon oluyor ligde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konu gene farklı yerlere gidiyor , sen gene mantıklı birşeyler söylüyorsun , ama dediğim gibi bulutların üzerinde olan kişi sayısı çok , ben fazla abartıldığını söylüyorum , zaman kimi haklı çıkaracak görecez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Abartanları haklıçıkartmayacağı kesin. Potansiyel var takımda ama zaman lazım, istikrar lazım. Güzel günler göreceğiz güneşli günler.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 atletico madrid cıkamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Valla iyi kurayla bile kolay çıkamayız çünkü bu defansla Avrupa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 nilep çok komiksin,sen siona yenilion biz büyükşehir belediyeye yeniliyoruz.. sen yine sionu yeniosun,biz interi yenioz neyini kıyaslıosun anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 inter karşımıza çıktı da yenmedik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 çıkamaz ztn, kalite farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Büyümüşler de Avrupa konusunda GS'ye laf ederlermiş :) O kadar istersen Avrupa başarılarını, yendiğimiz takımları falan bir kıyaslayalım şöyle bir... Lol. Madem takımın o kadar kaliteli biraz örnek alsaydın da sen de kalite yakalasaydın ucundan köşesinden böyle sağa sola saldırmazdın durduk yere. Hiç konuyla alakan yok trollük yapmışsın baştan sona. Hiç yakışıyo mu o kadar kaliteli takıma bu kadar kalitesiz taraftar? [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 21:47 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Al abi akşam yine kaldınız işte berabere. Büyük takım her takımı yenebilmeli, iki büyük takımı yenmekle büyüktakım olunmaz. Biz UEFA'yı alırken de siz bizi yeniyordunuz ama biz geriye kalan büyük küçük her rakibi yendik ve her kupayı aldık :) Olay bu yani, her maça iyi konsantre olamıyorsan büyük takım olamazsın. Disiplinden kopmamalısın. Kalli geldi iyi ki bize de şunu öğretiyo biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 büyük takım kayseriyle berabere kaldı hadi bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 said: nileppezdel 07 Ekim 2007, Pazar - 09:35 tarihinde demis ki: Al abi akşam yine kaldınız işte berabere. İronik oldu biraz sizin skordan sonra ^^ Ayrıca yine sidik yarışına dönmüş ortalık. Anladık geçmişte çok başarılıydınız ama şu anda biz başarılıyız. Geçmişte biz de ligde çok başarılıydık ama şu anda siz başarılısınız. Bunun tartışmasını yapıp nereye varmayı planlıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar