theCio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Hamburg çok da kötü takım değil bayern maçında baya iyi oynamışlardı 2-3 hafta önce ama farketmez 3. torbadayız 4 ve 5. torbalar kolay zaten 1. ve 2. torbadan zor takım gelsede çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Basel saraybosna'ya 6 çakmış; bence İsviçreli yeter bu senelik adamlarda her türlü hinlik var. 1. torbadan Fenerbahçe karşısında çok etkisiz gördüğüm Anderlecht gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 bi yunan bekliyorum ben 5 tane yunan takımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Tebrikler gs'ye,Ülke puanı lazım,umarım daha da ileriye gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Bu arada Gs nin grup birincisi olmasi lazim 3. tur aslinda en zorlu turlardan bi tanesi. Tabi 1. oluycam derken 2. olup CL den sekenlerle karsilasma ihtimali var ki , bu sene CL sacmaladi resmen. Gruplar cadi kazani gibi oldu. Liverpool , O.Lyon , Psv gibi ekiplerin sekip gelme ihtimali var. Diger gruplari hatirlamiyorum ama cok dengesiz sonuclar mevcut hala daha. Umarim sali gunu kolay kura cekerde 1. felan olur. İlerki turlarda rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Baal eğer liverpool o gruptan çıkmaz ve de gs'ye düşerse merak etme gs fark atar o liverpool'a;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Lyon bitti ya, tükendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 said: A-R-E-S, 05 Ekim 2007, Cuma - 19:41 tarihinde demis ki: Baal eğer liverpool o gruptan çıkmaz ve de gs'ye düşerse merak etme gs fark atar o liverpool'a;) atar atar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 geçen sene attık valla çatır çutur "burda atılmışı var" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 fark mı attınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 liverpoolun 3 . kadrosuna 3 gol mü ne attılar yaa.aaa öyle deme.dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Yok karıştırdın, o ManU'nun paf takımıydı sizin maçta :) Sora da yendik diye sevinmiştiniz hatta :) Ya da 8 eksikli inter var bi de tabii Liverpoola deplasmanda da 3-2 yenilmiştik ki biraz daha temiz oynasak ordan da puan(lar) çıkartılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 rewendor senden hiç beklemezdim abi bu yorumu valla.herkesden beklerdimde senden beklemezdim.8 eksikli inter diyor adam.yedek manchester. adamların yedekleri gene bizden iyi yapma etme.yedek dediğin yerde figo oturuyodu inter maçında.eksik dediğin adam yerine ibrahimovic oynuyodu.yapma etme gözünü seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 liverpoolun 3. kadrosumu :S asfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 yedek manchester da cristiano ronaldo falan oynamıstı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 edit: yanlış anlamışım pardon o zaman :P ama intere biraz zor fark gösterirsiniz ehue sdf [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 22:56 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Lorrotar, o sözü söylememin sebebi her şeye bahane bulunabileceğini göstermekti laf atmak değil. Liverpool'u yendik diyoruz "3. kadrosu lay lay lom" diyor millet. Aynı şekilde ManU'nun da paf takımı, İnter 8 eksikli denebilir demek istiyorum. Ona bakmayacaksın. Yoksa zaten Inter maçını izlemesem de özetten ve yorumlardan gazetelerden gördüğüm kadarıyla şahane maç çıkarmış FB. Nasıl Inter'de Ibrahimovic Manu'da Ronaldo vs oynadıysa aynı mantıkla Liverpool da 2-3 tane as oyuncusunu oynatmayınca diğer asları gözardı edilip 3. kadro dendi, ona gülüyorum ben. Ha Inter de gelecekse istediği zaman gelsin bize fark atmaya, bekleriz, farkı da gösteririz bi zahmet kendilerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ok =) yüzümü kara çıkarmadın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 o deilde galatasaray oldu ki uefa yı yine kazandı o zaman bu konular güncellenmez mi? birisi kalkıp da "nahi ne oldu?" demez mi? sırf bundan (hoş biraz zor olsa da imkansız değil) alsınlar uefayı.. galatasaray taraftarı olduğum için değil ama "6s şöyle, cincon böyle" diyenler ne yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 ilkine tesadüf demişlerdi buna da şans derler (tekrarlanırsa) eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 öyle birşey olmicağından bosuna konusmayalım bile bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 intere fark atariz biz gsyiz derken... ? :P (ortam kizissin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ben gs'nin uefa kupası aldığı zamanına bir şey demiyorum ki, şu anki halinden konuşuyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yavas yavas oturur hersey. 2000 senesinde uefayı aldıgımızda birden parlamadı zaten galatasaray. oncesin 4 senelik türkiye sampiyonluklar ve avrupa'da biraz istikrar saglayarak oralara geldi gs. şimdi de fb kac senedir ugrasıyo cok yuksek paralar harcadılar transfer için ama ancak bu sene gorulebildi faydası. seneye bir adım daha, sonraki sene bir adım daha atılarak bu sekilde yukselebilir kulupler. ama o kadar sabırsız bir milletiz ki işte herkes her sene yok şampiyonlar liginde final oyanaycaz, uefayı alacaz gibi garip beklentiler içerisine giriyo. aslında biraz haklılık payı da var bu beklentinin. ulan 7 sene once avrupa sampiyonu cıkmıs bu ulkeden, neden hala 3 takımla katılamııyoruz şamp. ligine? neden artık ust turlara cıkamıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 gs bu sene uefa yı ZOR alır çünkü bunlar war[spo][/spo] [ Mesaj 06 Ekim 2007, Cumartesi - 13:39 tarihinde, mokoko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar