Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-Sion

Olivies

Öne çıkan mesajlar

Bu arada Gs nin grup birincisi olmasi lazim 3. tur aslinda en zorlu turlardan bi tanesi. Tabi 1. oluycam derken 2. olup CL den sekenlerle karsilasma ihtimali var ki , bu sene CL sacmaladi resmen. Gruplar cadi kazani gibi oldu. Liverpool , O.Lyon , Psv gibi ekiplerin sekip gelme ihtimali var. Diger gruplari hatirlamiyorum ama cok dengesiz sonuclar mevcut hala daha. Umarim sali gunu kolay kura cekerde 1. felan olur. İlerki turlarda rahat eder.
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor senden hiç beklemezdim abi bu yorumu valla.herkesden beklerdimde senden beklemezdim.8 eksikli inter diyor adam.yedek manchester.

adamların yedekleri gene bizden iyi yapma etme.yedek dediğin yerde figo oturuyodu inter maçında.eksik dediğin adam yerine ibrahimovic oynuyodu.yapma etme gözünü seviyim
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar, o sözü söylememin sebebi her şeye bahane bulunabileceğini göstermekti laf atmak değil. Liverpool'u yendik diyoruz "3. kadrosu lay lay lom" diyor millet. Aynı şekilde ManU'nun da paf takımı, İnter 8 eksikli denebilir demek istiyorum. Ona bakmayacaksın. Yoksa zaten Inter maçını izlemesem de özetten ve yorumlardan gazetelerden gördüğüm kadarıyla şahane maç çıkarmış FB. Nasıl Inter'de Ibrahimovic Manu'da Ronaldo vs oynadıysa aynı mantıkla Liverpool da 2-3 tane as oyuncusunu oynatmayınca diğer asları gözardı edilip 3. kadro dendi, ona gülüyorum ben.

Ha Inter de gelecekse istediği zaman gelsin bize fark atmaya, bekleriz, farkı da gösteririz bi zahmet kendilerine ;)
Sosyal ağlarda paylaş

yavas yavas oturur hersey. 2000 senesinde uefayı aldıgımızda birden parlamadı zaten galatasaray. oncesin 4 senelik türkiye sampiyonluklar ve avrupa'da biraz istikrar saglayarak oralara geldi gs.
şimdi de fb kac senedir ugrasıyo cok yuksek paralar harcadılar transfer için ama ancak bu sene gorulebildi faydası. seneye bir adım daha, sonraki sene bir adım daha atılarak bu sekilde yukselebilir kulupler. ama o kadar sabırsız bir milletiz ki işte herkes her sene yok şampiyonlar liginde final oyanaycaz, uefayı alacaz gibi garip beklentiler içerisine giriyo.

aslında biraz haklılık payı da var bu beklentinin. ulan 7 sene once avrupa sampiyonu cıkmıs bu ulkeden, neden hala 3 takımla katılamııyoruz şamp. ligine? neden artık ust turlara cıkamıyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...