Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rome: Total War

sturmbrightblade

Öne çıkan mesajlar

lol cidden başlayacaktım tam makaleye!

en son geçen ay total realism modunu oynuyordum, genel olarak güzel ama birimlerin dengesini pek beğenmedim. hatta yazmıştım geçenlerde eski başlık yukarı çekilince. menzilli birimler aşırı kuvvetsizdi kuşatma silahları hariç. onların yerine de herhangi piyade koysan daha iyiydi. 19 lejyon cohort + komutan gezip eziyordum, karşıma çıkanların da hepsi 19 hoplite + cohort idi zaten. bir de makedonya ve seleucid'ler aşırı güçlüydü, marius reformu yapana kadar haritayı paylaştılar resmen aralarında. iskandinavya'ya yürürken makedonlar durdurdum ancak heh

ama keyifliydi genel olarak çünkü roma'nın tarihi sınırı yapacağım bile desen düzinelerce şehri tek tek alman gerekiyor, ciddi iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Realism deki haritayı seviyorum, daha çok şehir. Gersi bana çokta değişik gelmedi açıkçası. Normal oyuna sadece o haritayı ekleyebilmenin bir yolunu bilen var mı?

Birde yine klasik oyunda oyun süresini sonsuza nasıl getiriyorduk? Daha doğu seferine çıkamadan bitti meret. Evet bende biraz yavaş davranıyor olabilirim ama olsun =)
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh Sasanilerle başlayıp bütün Akdenize limanı olan şehirleri alması çok eğlenceli oluyor. Power play gibi 1 turnde 3 farklı ülkeyle burun buruna geliyorsun =) Oradaki dert benim bir türlü ekonomiyi tutturamamam.

Anadolu'yu almışım, Afrika bölümünü Roma'nın hizasına kadar almışım, Yunan bölümü benim, Roma'dan yukardaki bir şehir dahil o kısımda da benim. Akdenizdeki adalar benim. Karadeniz'in kuzeyinin yarısı benim ama bir adet kuzey orduma ve bir adet roma orduma para yetiştiremiyorum =( Şehirler birbirine uzak olduğundan isyan içinde adam bırakmam gerekiyor(arada sırada başkenti değiştirmek gibi yöntemlerle sakinleştiriyorum bazı bazı). Şimcik birileri bana ekonomik kalkınma pakedi önersede bende bir kaç şehir daha alsam =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...