sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Sefgulu arkadaşlarım canım kardeşlerim: Bu harika ötesi mükemmel kere oyunu hala oynayanınız var mı? Biliyorum 2004 te çıktı ama MTW2 den daha çok seviyorum bu oyunu.Hala oynayan varsa burda oyun hakkında konuşalım,taktikler,hileler paylaşalım. Tenk yu ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 sicilya - carthage - kuzeyindeki ufak adayi elinde tutan butun oyunu goturur. asmis bi trade income var zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 OMFG hemen deneyeyim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 EYCAAAH KACIN KACIN SAM GELIFCEK SIMDI KACIN LAN DURMAYIN KACINNN BEN ARKADA KALIP SIZI KORUCAM YOKSA BAK BAGLAR SIZI ANATIR LEJYON LAGIMCILAR BILMEMNE GUNNERCE KACIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 lol cidden başlayacaktım tam makaleye! en son geçen ay total realism modunu oynuyordum, genel olarak güzel ama birimlerin dengesini pek beğenmedim. hatta yazmıştım geçenlerde eski başlık yukarı çekilince. menzilli birimler aşırı kuvvetsizdi kuşatma silahları hariç. onların yerine de herhangi piyade koysan daha iyiydi. 19 lejyon cohort + komutan gezip eziyordum, karşıma çıkanların da hepsi 19 hoplite + cohort idi zaten. bir de makedonya ve seleucid'ler aşırı güçlüydü, marius reformu yapana kadar haritayı paylaştılar resmen aralarında. iskandinavya'ya yürürken makedonlar durdurdum ancak heh ama keyifliydi genel olarak çünkü roma'nın tarihi sınırı yapacağım bile desen düzinelerce şehri tek tek alman gerekiyor, ciddi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 expensionları rezaletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yorumlarim insanlari OMFGlatir arada bir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Sam o Cretan Archers a da güçsüz diyorsan vallahi senin "güç" kavramını yalamak istiyorum.Demigod falan mı olmalılar abi chain lightning olayları yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ben her ay eksiksiz oynarım. en son bi ben saxonlar bide bizans kalmıştık oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yunanistan'da bok gibi para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 cretin archers mercenary kıvamında ve evet onlar da güçsüz. kullanmak için neden gösterebilir misin hiç? onu tutacağına orduda piyade tutarsın. ben total realism modu için konuşuyorum bu arada, vanilla oyunda menzilli birimler yeterince güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 EYVAH EYVAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 neyse konu piç olmasın sdf [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 21:45 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Realism deki haritayı seviyorum, daha çok şehir. Gersi bana çokta değişik gelmedi açıkçası. Normal oyuna sadece o haritayı ekleyebilmenin bir yolunu bilen var mı? Birde yine klasik oyunda oyun süresini sonsuza nasıl getiriyorduk? Daha doğu seferine çıkamadan bitti meret. Evet bende biraz yavaş davranıyor olabilirim ama olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Eheh Sasanilerle başlayıp bütün Akdenize limanı olan şehirleri alması çok eğlenceli oluyor. Power play gibi 1 turnde 3 farklı ülkeyle burun buruna geliyorsun =) Oradaki dert benim bir türlü ekonomiyi tutturamamam. Anadolu'yu almışım, Afrika bölümünü Roma'nın hizasına kadar almışım, Yunan bölümü benim, Roma'dan yukardaki bir şehir dahil o kısımda da benim. Akdenizdeki adalar benim. Karadeniz'in kuzeyinin yarısı benim ama bir adet kuzey orduma ve bir adet roma orduma para yetiştiremiyorum =( Şehirler birbirine uzak olduğundan isyan içinde adam bırakmam gerekiyor(arada sırada başkenti değiştirmek gibi yöntemlerle sakinleştiriyorum bazı bazı). Şimcik birileri bana ekonomik kalkınma pakedi önersede bende bir kaç şehir daha alsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Agalar, RTR ya da Europa Barbarorum kurmaya değer mi? Bir de oyunun AI bayağı kolpa geldi bana, patchlerle adam oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 europa barbarorum evet değer, total war serisinin en iyi oyunu o heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Sadece BI için bir mod önerebilir misiniz? Şehirlerin görünüşü falan değişmesin. Ya da karman çorman bir sürü yeni birim gelmesin. Sadece harita genişlesin istiyorum. Hazar Denizinin doğusu da olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ehöm , 5 sene falan kadar geç de olsa , rome oynamak istedi canım. ne yapmak gerekir , hangi modu yüklemeli , hangi "ırk"la başlamalı ilk başta çok zorlamaması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 europa barbarorum > * (gelmiş geçmiş en iyi total war deneyimi benim için) keyfine göre başlarsın, zaten ülke seçerken zorluk derecesini yazıyor. ama vanilla rome'dan daha zor olduğunu da aklında bulundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o zaman bi normal rome'la alışma turları , sonrasında barbararumla normal başlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 nasıl o europa barbarum? rtw indirip tekrardan mod yükleyip uğraşmaya değecek kadar güzel diosunuz bi anlatın hele zaten canım çekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 cok ıyı, her sekilde değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 link neyin yok mu bi bakayım neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 http://www.europabarbarorum.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar