Molto Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Bulunduğumuz mevsimi geçtimn hayatımda hiçbir zaman bu kadar yoğun bir sivrisinek taarruzuna maruz kalmadım. Yaşadığım yer Vietnam bataklıkları değil İstanbul, dairem ise 5. kat, evim de kendim de gayet temiziz. Hava henüz soğumadığı için pencereyi kapatmayı düşünmüyorum zaten pencere büyük bir pencere, hafifçe V şeklinde açıyorum ağızına kadar değil, önünde de perde var zaten. Fakat sivrisinekler anlaşmış gibi akşamın belli saatinden sonra birer birer içeri dalıyorlar. Öldürüyorum, yarım saat bir saat sonra "zzz" diye bir ses, onu öldürüyorum bir tane daha, bir tane daha sabaha kadar sürüyor bu. İşin garibi gelmeye akşam saat 11 gibi falan başlıyorlar ve hep birer birer geliyorlar. Mnskm [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 11:53 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 aynı şeylerden müzdaribiz dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Yalan söylemeyin , milleti kandırmayın.Siz sivrisinek mi gördünüz Allah için? Kelebek misali sürüler halinde uçan eşşek kadar hamamböcekleri , nah şu kadar olmuş sivrisinekler görmek isteyen buraya gelsin.Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yağmur ormanlarındamı yaşıyosun arkadaşım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 nedense dün de bizim burada tarumar ettiler ki her yer sineklik ve akşam fazla kapı açıp kapamıyoruz sırf girmesin diye. normalde ekim olurken sivrisinek filan ısırmazdı burada. küresel ısınma ile alakalı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 likit raidleri fişe takıyorum, 15 gün boyunca çıkarmıyorum, likitleri yedeklerseniz odanıza bi daha sinek girmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ben camlarıma sineklik taktırdım. Çok güzel, arıca tatil köyü havası yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 abi kış geldi ben hala sabah kalkınca tek kolumdaki 50 ısırığın yanına eklenmiş yenilerini kaşıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Passanger susma birşeyler söyle yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Likit raid takın sinekliğe gerek kalmıyo Edit : sivrisinekler bana hiç bulaşmıyo neden bilmiyorum [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 19:26 tarihinde, yevaud tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kan grubuyla fln alakalı diyolardı bulaşmaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 2 bira içiyorsun. camı iyice açıyorsun. ondan sonra sabaha kadar rahatça uyuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Camlara sineklik yaptır. Şu açılıp kapananlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ben de sivrisinek mıknatısıyım. ben varken başkasını ısırmazlar. izmire giderdim aklrabalara adamlar sevinirlerdi sadece beni ısırırdı sinekler ben gelince. neyse sana önerim raid'in ürünlerini kullan işe yarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Perdelere eter sürün. Bayılırlar girerken sonra alıp tek tek çakmakla falan yakın. Eter biraz esprisi de işin. Eğer vurup da vıck diye kanı çıkmıyorsa bayılmış haldeyse yakın abi çakmakla. Acayip bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 of ya ben kolumun fotosunu göstersem ağlarsınız 10cm uzunluğundaki bölgede 11tane sinek ıssırığı var şarapsızlara raid dayanmıo :F 40güvenli gece diyor ben 24saat çalıştırıom 10-15gün gidio :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 off leyin bişey vardı off du evet off... Onu sürüyordun gelmiyorlardı cidden. Üstte yatan abimi yiyiyorlardı beni yemiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 odada plüton çapında bi sivrisinek gördüm. ilk ve tek de değil. canlı yakalayıp atılması zor bi hayvan. diğer hayvanları öldürmeden atıyorum ama burda direk yaşamsal bi savaş var. şu elektriğe takıp ısıtılan şeyler işe yarıyor mu gerçekten. takip edemiyorum göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 bazi kokulara karsi sivrisineklerin kactigi vs varsayiliyor..acikta kalan yerlerinize onlarsan surebilirsiniz..vs Doğal sivrisinek kovucu 3: Balkon teras sefasına limonlu karanfilli çözümler Malzemeler 1 adet olgunlaşmamış limon ya da lime limonu 10 adet karanfil Yapılışı Olgunlaşmamış limonu avuç içinizde bastırarak sulandırın. Ortadan ikiye keserek, içine karanfiller saplayın ve masanın ortasına yerleştirin. Sivrisinekler limon ve karanfil esansının kokusunu sevmedikleri için masanıza yaklaşamayacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 10 cm de o kadar ısırık sivrisinek olmayabilir başka bi böcek olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Prize takılan likit Raid kesinlikle işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 AscAnsio said: Prize takılan likit Raid kesinlikle işe yarıyor. hepsinde işe yaramıyor ya. Ataşehir deki sineklerin immune leri var mesela. Gamma yiyip gelmişler. tarım ilacı falan sıkman lazım. Birde o alet öldürmüyor sanırım, termal kameralarını disable ediyor. öyle attım kıcımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Sivrisineğin gözünü seviyim, görsem sarılırım özlemimden. Bi yakarca musallat oldu bizim eve. Sadece seni ısırdığında farkedebildiğin bi canlı. Seni ısırınca iş işten geçmiş oluyor tabi. Doymuyor bi de pezevenkler. Öğlen bile ısırılma şansın var, Ve de görünmezlik özellikleri var bu mahlukatların . Sivrisinek nedir ki ? Ayağımla öldürmüşlüğüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Ahahah stealth atıyor kendine demek. stormeagle said: AscAnsio said: Prize takılan likit Raid kesinlikle işe yarıyor. hepsinde işe yaramıyor ya. Ataşehir deki sineklerin immune leri var mesela. Gamma yiyip gelmişler. tarım ilacı falan sıkman lazım. Birde o alet öldürmüyor sanırım, termal kameralarını disable ediyor. öyle attım kıcımdan Mutasyon geçirmiş moskitoları tenzih ediyorum. Bir de sıvıyı buharlaştıran parça çok eskimişse onu değiştirmen gerekebilir, filtreleri tıkanınca verimli koku salamıyor aletler. Ve o Allah'ın belası vızıltı sesine gece uyanınca dünyanın en mutsuz insanı oluyorum ya. Işığı aç, dakikalarca gözlerinle duvarları ve eşya kenarlarını scan et dur. Cinnet getirme sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 benim hep kulağımı ısırıyo ibneler. kepçe geziyorum sonra iki gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar