cado Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: abi lincoln suz bi gs 0 ya macı izledim böle bi takım olamaz yani 1 oyuncu olmayınca bu kadar kötü top oynanır mı?sabri ve ayhan ı neden saymıyorsun ki onlar adam değilmi özellikle ayhan bu sezon gs nin en iyilerinden ayhan olsaydı daha farklı olabilirdi hakan balta gol attı ama beğenmedim ben sıradan bir oyuncu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Tebrikler Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 nonda'nın finishing'i 10 falan sanırım. adam bitiricilikte büyük sorunlar yasiyor orasi kesin. mac icin de söylenecek tek sey var bence. iki takımda rezaletti. besiktas daha da rezaletti. günümüz futbolunda iki ön libero ile oynayabilmek icin ileri uc adamlarinizin kesinlikle orta sahadan top alip top tasiyabilen insanlar olmasi gerekir. ama ne bobo ne de nobre boyle futbolcular degilken kulübede higuain oturuyor. ertuğrul sağlam bunu göremiyor nasılsa. serdar kurtuluş ön libero oynamayı unutmuş. yapamıyor yani yeri sağ kanat defans ve ertuğrul bunu da anlayamadı 45 dakika. delgado kulübede. ricardinho sakat. ricardinho var diye delgadoyu forvetin arkasına koyamayan ertuğrul eline böyle bir fırsat geçmişken bunu kullanmayıp iki ön liberoda maç sonuna kadar diretti. yine delgadoyu forvete aldı maçın 75. dakikasında. ertuğrul sağlam büyük yanlışlar yapıyor ve hemen düzeltmesi gerekiyor. ibrahim üzülmezin bacağı kopmazsa beşiktaşta ölecek herhalde. bu kadar kötü bir oyuncu bu takımda oynayıp kaptanlık yapamaz. verin kaptanlığı ibrahim toraman'a ve emekliliğini isteyin şu adamın artık yeter. senelerdir bize sol kanatta bir kazmayı izlettiriyorsunuz. lütfen ibrahim üzülmez bize çektirdiğin bu çile yetti artık. diatta diye bir hayvan alındı. türkiye'de diatta'dan daha iyi oynayan yüz binlerce futbolcu vardır emin olun. celal kolot "bursaspor beğenmedi biz aldık" derken yalan söylemiyormuş sanırım. higuain, nobre'den kesinlikle çok daha iyi bir oyuncu. ama 85. dakikaya kadar kulübede. ne yapmaya çalışıyor ertuğrul anlayamıyorum gerçekten. ve tello için ayrı paragraf. bu adam r.carlos ile birlikte türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi sol kanat oyuncusu. takımına bu kadar faydalı olabilen bir oyuncu daha gelmemişti munch'ten beri bu ülkeye. umarım futbolu bizde bırakır bu adam. eminim ki galatasaraylı ve fenerbahçeli arkadaşlar da bu yorumuma katılacaklardır. 4-4-2 diamond düzenine dönmezse ertuğrul yakında kovulacak haberi yok. ayrıca bize böyle bir beşiktaş izlettirmeye de hakkı yok. ah lucescu ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 tello harbiden cok güzel oyuncu,higuain'in de baya köklü ailesi varmış babası arjantinin en iyi defansı kardeşi madrid de gelecek vaad eden oyuncu kaç yaşındaki bu bjk deki higuain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 24 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: circirbocugu 29 Eylül 2007, Cumartesi - 23:32 tarihinde demis ki: Şampiyon Galatasaray olur.Beşiktaş Avrupa'da 3 puandan fazla alamaz.Galatasaray Sion'e elenir.Bu sözlerimi unutmayın.... tamam boş konuşmalar olarak not alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 lol benzerliğe bakar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 bu saatten sonra GS'a yetişmeleri baya zor.. hele FB'nin.. artık CL'e bakar FB... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 üstteki kim ola ki? oyuncu galiba, filmlerden hatırlıyorum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 lost'tan mr eko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 arda adam daha yaklaşırken bağırarak atlamaya başlamış ahauhuah sdfjkhsdf. penaltı falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hea evet ya. eline bi sopa verip azıcık cıplak yapsan aynısı vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 galatasaray is the way. diyecek, cikip bir gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 arka sayfada birisi yazmıs sımdı adını hatırlamıyorum en ıyı forvet nonda diye. ya bırak allahını seversen bende galatasaraylıyım tamamen bir hayal kırıklıgıdır nonda. hakan şükür 2 olucak o herif benden söylemesi. Altın ayakkabı falan benım ıcın boş yani. herif kıçını çeviripte topa vuramıyo , pas atamıyo. dün gece arda ümit karan paslaşmalarına bayıldım. ama o nonda benim için tamamen hayal kırıklıgıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Nonda'ya şimdiden hayal kırıklığı demek zor çünkü bu adam ağır bir sakatlıktan yeni çıktı ve takıma uyum için 1-2 ay süre verilebilir. Üstelik Nonda fizik gücü, hava topu hakimiyeti, paslaşmaları ve pres yapmasıyla beğenimi kazandı. Gole gitmede biraz sorun yaşadığı söylenebilir inşallah bunu da zamanla aşar. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim keşke 2. Hakan olabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 fransuxa nası maç izlion sen yada nedir futbol bilgin bilmiom ama nonda dün en iyilerden biriydi ümit karanın paslarnın nesine bayıldın dün ümit resmen 10 kişi oynattı takımı golüde verdiği yanlış pas sonucu yedik neyse nonda gün geçtikçe daha iyi oluo güçlü fizikli akıllı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ümitin neyine bayıldın ya benmi boşuna küfrettim bütün pas herife atılan 10 topun 8'ini kontrol ederken kaçırdı, tutamadı, ayağından fazla açtı, sürekli artislik peşinde grk sakatlık grk topuk paslarıyla kaç tane topuk pası atı kaçı boşa gitti onların, Hakan keser ümiti zaten. Hakan - Nonda oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Dün maçı 3 tane fanatik gs lı arkadaşımla izledim , hepside maç boyu oynadığı kötü topdan ötürü ümite oyundan almamasından dolayıda kalliye sayıp sövdüler , aldığı tüm topları ezdi valla , 1-0 sonra rahat 2-0 olacak maçtı ümit in ezdiği toplar sayesinde olmadı.. Bu arada 7. hafta 4. penaltı bu istatistiklerle gidilirse , lig tarhinin penaltı rekoru kırılacak.. Selçuk dereli denen adamı , hakemlikden men etmek lazım , gene 2 tartışmalı gol sonrası bir galibiyet , çekirge bi sıçrar iki sıçrar ama nereye kadar görecez..15. haftaya kdr geçin dalganızı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bizimkiler yine tartışmaya açık tartışmasız elle kolla gol atanlar v ar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 gollere baktım gayet temiz penaltıda bariz arda ayagının ucu ile dokunuyor top sağa gidiyor sanki ibrahim topu çekmiş gibi gözüküyor ama orda dokunan arda ceza sahası icinde kontrolsüz bir şekilde adama girdiginde tamamen topa mudahele etmedigin anda adama vurur isen penaltı olur arda da orda cesurca ayagını sokmus helal olsun cok sakat pozisyon ayak kırılabilirdi de.. bjk golü atmadan önceki pozisyonu değerlendirebilse idik zaten orda kopacaktı maç bu arada bjk nin attıgı gol süper tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 o emzik sana lazım olcak , kadıköyde bekliyor olacaz bunlarla ;) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 agzınızda bekleyin de belki cıkarmak istemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Görüyoruz son 4 maçtır kim çıkartmak istemiyor agzından .. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar