malik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 5-0 gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 e kim kaldi gsde? sion kurtaricisi ayhan yok? lincoln yok? hakanin olmamasi buyuk sans bence gerci ama o da yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 sanane lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: evet aslında döngü var.cimbom bjk yi bjk feneri fener cimbomu böle bi döngü yok fener herkesi yeniyo resmende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 peki be fenerli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Nobre hiç oynamasa aslında. Delgado orta sahaya çekilince onun yerine forvetin arkasında Burak oynasa. Ne zamandır oynamıyo ama bence süper olur hani. Hatta Burak'ı Servet tutsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 az önce mesaj geldi.hakan şükür ve lincoln takım disiplinine uymadıkları için kadro dışı bırakılmış bjk maçında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: § 29 Eylül 2007, Cumartesi - 15:44 [ özel msj ] az önce mesaj geldi.hakan şükür ve lincoln takım disiplinine uymadıkları için kadro dışı bırakılmış bjk maçında http://www.ntvspor.net/pages/15444.ASP bende gördüm demin hakan neysede lincoln niye :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ulan 5 atıcağımız maç piç oldu..bi de yeniliriz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ardayı oynatıcak . ümit karan falan olucak sonra . höh feldkamp . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Lincoln'ü keserse o kalliyi de kıtır kıtır keserler sora ama. Fark atacağımız maçı piç etmesin böyle. Tamam disiplin falan da suyunu çıkardı. Lincoln yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hakan lincoln ve ahyan akman yok kadroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Ayhan sakat normaldir. Hasan da sakat... Tam kadro çıksak beş dakkada beş atar beşiktaş yapardık. Ama tutup da Lincoln'ü nasıl takımdan kesersin yahu? Saçma sapan medyanın olayı bu. Disiplinli dediler pohpohladılar adamın burnunu arşa erdirdiler, o da baktı böyle sert "cesur" karar alınca yiyo pohpohu iyice şova oynamaya başladı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ayhanda yok zaten ,neyin peşinde bu adam ? çok mu iyi gsnin defansı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 naaptılar acaba..hadi lincolnü tanımıyoruz..ama ben hayatımda hakan şükürün disiplin sebebiyle kadrodan çıkarıldığını duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 aynen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Hakan yoksa GS fark atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hakansız gassay gol yollarında etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 lincoln zaten sorunlu adam sonu ortega gibi onunda , hakana şaşırdım yanlız bjk için dezavantaj olmuş hakan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 oynar lincoln de hakan da son dakkada affederler :D veya yalan haberdir ama fark atacaginizdan boylesine nasil eminsiniz? cokmu ustun oldu gs ben goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 akşam gs'ye 5 arkadaşlar özür diliyorum ama bu şartlar altında işiniz imkansız. lincoln yoksa gs yi direk çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 said: Konuyla ilgili Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in saat 18.45'de Ali Sami Yen Stadı'nda basın toplantısı düzenleyeceği bildirilirken, Lincoln'ün Brezilya'dan kendisini ziyarete gelen misafirleri ile gece geç saatlere kadar Florya'da oturduğu ve Hakan Şükür'ün küçük kızı Buse'nin kampta babası ile birlikte kalıp, sabah da takımla kahvaltıya katıldığı, Kalli'nin bu disiplinsiz tavırlar nedeniyle iki oyuncuyu cezalandırdığı öne sürüldü.. Bu mu yani dert? Bi git Felfkamp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Lincoln 4 arkadaşını Hakan'sa kızını kampa izinsiz sokmuş; bu yüzden kadro dışı kalmışlar bu maçlığına. İnanıyım mı bilemiyorum. Bakalım Ertuğrul Sağlam taktik düzenini nasıl yapacak, önceden çift ön libero diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bence Hakan oruç tutacam ben öbür hocamın gözüne daha çok gircem demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 hakanın olmaması kötü oldu ama lincoln harbi öeh gs=lincoln yahu. lincol ve arda dısında besiktasta olsaydı ah keşke diyeceğim adam yok. şu gelişmelere göre merak ediyorum ertuğrul nasıl takım çıkarcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar