Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Beşiktaş Süper lig derbi maçı

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 16:57 tarihinde demis ki:

Prudent orada arda kendini atmasa ayağı kırılırdı. Adam ayağını kurtarmak için atıyor kendini mecburen. Bu direk penaltı. Makasa giriyor Serdar.

adam daha serdar kaymaya başlamadan zıplamaya başlıyor zaten abi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya penalti ama cok şanssız oldu.. topu aldılar ardadan ama araya sıkışıyodu yani arda... cok şanssız

bunun dışında bjk sahada yoktu ...
hakan balta her nekadar gol atmış olsada orta saha değil..umit karan eylem yaptı resman oynamadi herif..
Delgado başlasa farklı olurdu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 17:26 tarihinde demis ki:
kendine bir an önce gözlük al PrudenT. ya da teleskop falan verelim lazımsa.

sen önce laflarına dikkat et, herkese hakarete varan saçma ithamlarda bulunmadan önce, dön bi kendine bak. ben size hakemleri aldınız demiş miyim? ben orda ne demişim, "ben hakem olsam ben de verirdim" demişim di mi? kimin gözlüğe ihtiyacı var sence? allahın manyağı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sen önce laflarına dikkat et, herkese hakarete varan saçma ithamlarda bulunmadan önce, dön bi kendine bak. ben size hakemleri aldınız demiş miyim? ben orda ne demişim, "ben hakem olsam ben de verirdim" demişim di mi? kimin gözlüğe ihtiyacı var sence? allahın manyağı ya

tolga bi arkadaşım olaraktan savunmak zorundayım ama oda sana ;

"hakem satın aldı diye iftira atıyor adama bak şerefisiz"

dememiş.sen iyi bak ortaya laf yumurtlama.kabak gibi penaltı maçıda iyi izleyin

[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:20 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 17:25 tarihinde demis ki:

evet federasyon bizden, hakemlere de çok para veriyoruz maçlardan önce. zenginliğin gözü kör olsun işte paramızla dövüyoruz hepinizi.

bunu diyen hayaletler zaten.

ben tavuk değilim yumurtlamam merak etme canıms.

o pozisyonu da 20 kere izledim en az merak etme. gözler ikisi de 0 cillop gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

tartışmanın bir adabı vardır. senin fikrine katılmayan adama hemen laf sokmaya çalışmak artık sinirimi bozmuyor komik geliyor. eskiden olsa ben de katılırdım heralde laf sokmalara ;) hem futbol bilmiyorum ben zaten uzak durayım en iyisi tartışmadan
Sosyal ağlarda paylaş

görende beşiktaş yüzyılın oyununu oynadı maçı 10 15 %100 lük pozisyonları atamayıpta kaybetti felan sancak bu maç kim nederse desin gs nin hakkıydı gs nekadar kötüyse bjk ondan kat kat daha kötü oynadı üstelik bu penaltımı değilmi diye artık 10 yıl da tartışsak gs aldı 3 puanı farkı 5 e çıkardı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...