Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 cosmadan tartisin arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 penaltı kesinlikle penaltı değildi, serdar ordan uçunca ortalık karışmış tabii. ben hakem olsam ben de penaltı verirdim çünkü serdar adama giriyomuş gibi bi görüntü var, halbuki arda kendini atmaya serdar daha kayarken başlıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 kendini atmasın da ayagınımı bıraksın orda arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Prudent orada arda kendini atmasa ayağı kırılırdı. Adam ayağını kurtarmak için atıyor kendini mecburen. Bu direk penaltı. Makasa giriyor Serdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 korner korner değil penaltı desen gayet tartışmaya açık yazık olmuş beşiktaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 2 puan da verilmedi zaten oradan kalma bi hesap 2+3=5 gitti liderlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Rewendor, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 16:57 tarihinde demis ki: Prudent orada arda kendini atmasa ayağı kırılırdı. Adam ayağını kurtarmak için atıyor kendini mecburen. Bu direk penaltı. Makasa giriyor Serdar. adam daha serdar kaymaya başlamadan zıplamaya başlıyor zaten abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 evet federasyon bizden, hakemlere de çok para veriyoruz maçlardan önce. zenginliğin gözü kör olsun işte paramızla dövüyoruz hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: adam daha serdar kaymaya başlamadan zıplamaya başlıyor zaten abi. kendine bir an önce gözlük al PrudenT. ya da teleskop falan verelim lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 toggie sakin ol birader, şampiyonluk turu atarken hayal et kendini. şampiyon olunca total laf sokarız daha zevkli olur. şampiyon olamazsak total laf yemek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ya penalti ama cok şanssız oldu.. topu aldılar ardadan ama araya sıkışıyodu yani arda... cok şanssız bunun dışında bjk sahada yoktu ... hakan balta her nekadar gol atmış olsada orta saha değil..umit karan eylem yaptı resman oynamadi herif.. Delgado başlasa farklı olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: toggie, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 17:26 tarihinde demis ki: kendine bir an önce gözlük al PrudenT. ya da teleskop falan verelim lazımsa. sen önce laflarına dikkat et, herkese hakarete varan saçma ithamlarda bulunmadan önce, dön bi kendine bak. ben size hakemleri aldınız demiş miyim? ben orda ne demişim, "ben hakem olsam ben de verirdim" demişim di mi? kimin gözlüğe ihtiyacı var sence? allahın manyağı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: sen önce laflarına dikkat et, herkese hakarete varan saçma ithamlarda bulunmadan önce, dön bi kendine bak. ben size hakemleri aldınız demiş miyim? ben orda ne demişim, "ben hakem olsam ben de verirdim" demişim di mi? kimin gözlüğe ihtiyacı var sence? allahın manyağı ya tolga bi arkadaşım olaraktan savunmak zorundayım ama oda sana ; "hakem satın aldı diye iftira atıyor adama bak şerefisiz" dememiş.sen iyi bak ortaya laf yumurtlama.kabak gibi penaltı maçıda iyi izleyin [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 22:20 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: toggie, 01 Ekim 2007, Pazartesi - 17:25 tarihinde demis ki: evet federasyon bizden, hakemlere de çok para veriyoruz maçlardan önce. zenginliğin gözü kör olsun işte paramızla dövüyoruz hepinizi. bunu diyen hayaletler zaten. ben tavuk değilim yumurtlamam merak etme canıms. o pozisyonu da 20 kere izledim en az merak etme. gözler ikisi de 0 cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben sana pimapen camından yapar gönderirim görürsün gerçekleri. yazdıklarımı bile dogru okuyamadıgına gore hakkaten lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 he canım he, kralsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 öyleyimdir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 abicim yapmayın, etmeyin yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 toggie kızma ama sende nocom un gs li olan halisin yapmayı verildi gs kazandı bosverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sen öyle diyosan öyleyimdir patron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 gozluk al denince hakli olunuyo demek ki. sen de bi gozluk al neresi penalti ayiptir be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 tartışmanın bir adabı vardır. senin fikrine katılmayan adama hemen laf sokmaya çalışmak artık sinirimi bozmuyor komik geliyor. eskiden olsa ben de katılırdım heralde laf sokmalara ;) hem futbol bilmiyorum ben zaten uzak durayım en iyisi tartışmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 serdar daha kaymadan arda'nın atladıgını gorene EVET GOZLUK LAZIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=e2AmeAzTLw0 acv tkrar tekrar izle nasi tertemiz top alinir. gozluk gozlukdie aglama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 görende beşiktaş yüzyılın oyununu oynadı maçı 10 15 %100 lük pozisyonları atamayıpta kaybetti felan sancak bu maç kim nederse desin gs nin hakkıydı gs nekadar kötüyse bjk ondan kat kat daha kötü oynadı üstelik bu penaltımı değilmi diye artık 10 yıl da tartışsak gs aldı 3 puanı farkı 5 e çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar