attackhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ders seçme hede hödö leri için okula gittim. Öğrenci işleri, danışman hoca, bilgi-işlem üçgeni arasında dönüp durmaktan bitap düşmüşüm ki kendimi okuldaki iş bankası şubesinin önündeki loş ortama çökmüş buldum. seviyodum ben orayı. beklemekten küfür kıvamına gelmiş yüzlerin arasında loş hoş egzantirik bi mekandı. tam sandalyemde dinlenmenin tadını çıkarıyordum ki çaprazdaki starbuckstan elinde tepsi, tepsinin üstünde de milyonlarca kahve olan daş gibin bir hatunun yaklaştığını kestirdim. bankada bekleyen yaşlı teze amcalara ikramdan sonra sıranın bana geleceği aşikardı...tatlı bir tebessüm....mis kahve kokusu....gülücükler açan göz bebekleri...tatlı bir aksan.... buyurmaz mısınız?..... evet duygulandım. kahveyi reddedeceğime mi kızı tersleyeceğime mi neye üzüleceğimi bilemedim ama evet oruca yenilmiştim =( god bless you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 o bence şeytandı seni denemek için böle bişey yaptı sende yemedin + 10 rep kazandın cenneti garantiledin sayılır tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 tabi hanene 100bin bonus sevap puanı aldım dostum cennete loca hakkındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hatunu salla kahve beleş miydi ona yandım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ALLAH INANCINI HIC BI ZAMAN YITIRME!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Kız çok mu güzeldi =/ Hayatının fırsatını kaçırmış olabilirsin.. Kahveyi alıp muhabbet açmayı deneyeydin, hiç olmazsa dökerdin =( Üzüldüm şimdi... edit: ama helal puan kazanmışsın, bu yönüde var. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 21:31 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 may the power of islam be with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 oldukça duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kahveyi alıp içmeseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 starbucks kahvesinide niye ikram ediyolar milyonlarca kişiye onu anlamadım bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ramazan bitince gidiyorsun tekrar oraya, "Pardon, o kahveyi şimdi birlikte içmeye ne dersiniz?" diyosun, hem bonus sevabı, hem hatunu kapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kizi neden tersliyosun, kahveyi almadan kur muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 dostum terazinin sevap tarafına rep verdim may the power of islam be with you amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 benim merak ettigim sey ise, oruc olmasaydin sence bir şeyler olurmuydu ? Bence olacaksa, iki turlu de olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cafe okulun, banka da okulun. kurumlar arası jestler dönerkene bi aşk direkten döndü. after ramazan da kahve ikram ederlermi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 keske her musluman senin gibi olsa etkileyici bir olay yasamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 tanri seni sinamis evladim, tebrikler. terazine tiklandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ehu ya olay güzel anlatım keyifli olmuş ama ben başka birşeye takıldım; ramazan ayında çıkıp elaleme kahve ikram etmek nedir ki, yani hani tutanı tutmayanı ayrı falan da ne bileyim ters geldi bana şimdi anlamsız olmuş bence promosyon, zamansız en azından. düşüncesizce bile denebilir hatta kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 adamlar uyanık promosyondan tasaruf yapıyorlar işte. kabul eden sayısı az olucak nede olsa , elden az kahve cikicak ama yinede reklam yapilicak. reklamın iyisi kötüsü olmaz işte :) bak burda bile reklamlari oldu , ramazanda kahve dağitan deyyussslar diyede bir çok yerde olmuştur elbet reklamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 sonuna gelmeden, kesin kahveyi alıp içmiştir dedim. şaşırttın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Borcunuz olsun yarın sırf sizden kahve içmek için oruç tutmayıp burda sizi bekleyeceğim VEYA Üzgünüm niyetliyim ama yarın ben size bir kahve ısmarlamak isterim. diyebilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kaderin cilvesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 irade güç demektir dostum . evet ,işte buna güç denir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 aksam iftardan sonra sen 2 kahve alip kizin cikmasini beklicektin sowdaysa olayin eauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar