Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruç vs Starbucks

attackhan

Öne çıkan mesajlar

Ders seçme hede hödö leri için okula gittim. Öğrenci işleri, danışman hoca, bilgi-işlem üçgeni arasında dönüp durmaktan bitap düşmüşüm ki kendimi okuldaki iş bankası şubesinin önündeki loş ortama çökmüş buldum. seviyodum ben orayı. beklemekten küfür kıvamına gelmiş yüzlerin arasında loş hoş egzantirik bi mekandı. tam sandalyemde dinlenmenin tadını çıkarıyordum ki çaprazdaki starbuckstan elinde tepsi, tepsinin üstünde de milyonlarca kahve olan daş gibin bir hatunun yaklaştığını kestirdim. bankada bekleyen yaşlı teze amcalara ikramdan sonra sıranın bana geleceği aşikardı...tatlı bir tebessüm....mis kahve kokusu....gülücükler açan göz bebekleri...tatlı bir aksan.... buyurmaz mısınız?..... evet duygulandım. kahveyi reddedeceğime mi kızı tersleyeceğime mi neye üzüleceğimi bilemedim ama evet oruca yenilmiştim =( god bless you all
Sosyal ağlarda paylaş

Kız çok mu güzeldi =/ Hayatının fırsatını kaçırmış olabilirsin.. Kahveyi alıp muhabbet açmayı deneyeydin, hiç olmazsa dökerdin =( Üzüldüm şimdi...
edit: ama helal puan kazanmışsın, bu yönüde var.

[ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 21:31 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ehu ya olay güzel anlatım keyifli olmuş ama ben başka birşeye takıldım; ramazan ayında çıkıp elaleme kahve ikram etmek nedir ki, yani hani tutanı tutmayanı ayrı falan da ne bileyim ters geldi bana şimdi

anlamsız olmuş bence promosyon, zamansız en azından. düşüncesizce bile denebilir hatta kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar uyanık promosyondan tasaruf yapıyorlar işte.
kabul eden sayısı az olucak nede olsa , elden az kahve cikicak ama yinede reklam yapilicak.
reklamın iyisi kötüsü olmaz işte :) bak burda bile reklamlari oldu , ramazanda kahve dağitan deyyussslar diyede bir çok yerde olmuştur elbet reklamları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...