Lethious Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yahu bu aralar nedense bazı insanların ölmesi gerektiğini düşünüyorum. yani kesinlikle ölmeliler. böyle tipler yaşamamalı. bazen kendimi insanları ölmeli ve yaşamamalı. hani böyle hiçbirşeyi hak etmeyen tipler vardır, hemde onlardan başlayarak. hatta bir proje geliştirdim. basite indirgersek dev bir vakum bu. adı "hüp". böyle gereksiz insan ve nesneleri içine çekip uzay boşluğunda astral seyahate gönderecek. sonra bunlar yörüngede oksijensiz oksijensiz bir süre döndükten sonra atmosfere girip yanacaklar. arada da olur mu size böyle ölmesini istediğiniz insanlar olur falan?
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 dikkat et türk ismi yazma olur da savcılığa suç duyurusunda bulunulursa mahkemeye çıkarsın "hedef göstermekten" ciddiyim... [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 23:29 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ]
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yaşam hakkı kutsaldır. çocukken sahip olduğum kırmızı rugan edit: said: dev bir vakum bu. adı "hüp" inişe geçiyorum. ben de inişe geçiyorum. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 23:38 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
tellos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 birinin seni gereksiz bulup senden ölmeni dilediğini düşünsene.sacma yani dimi izin ver yaşansınlar abi boşver:p
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 öldürmek çözüm değil ama mesela Apo ve Bush'un hüplenmesi herkesin ortak düşüncesidir sanıyorum. Demi ?
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 öldürmek çözü değil dedim zaten Ged. Eğer ki birileri öldürülecekse bu 2 insan öldürülmeli dedim. Bu 2 insanın dünya'ya(dünya barışına) katkısı ne olmuştur bi ölç,biç. Bu 2 insanın fanatiğiysen ayrı
GEd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yo o iki insanın fanatigi degilim ama ben hüpletmektense ağır çalıştırmaktan yanayım. hüpletmek iyi ceza gelmiyor bana :)
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 sylar.. ölmesi lazım lam! öldüremediler bi herifi.. halbukim ben oradayken yerde yatıyor olacaktı boylu boyunca.. bak bakalım kaçabiliyor muydu kanalizasyondan dümbük! yer misin yemez misin!! reel hayattan isim vermek mi? ahahaha.. ^_^ bak o yemez..
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 belki sende bana göre gereksizsin belki senin de ölmen gerek?
rayka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 herkesin bi işlevi var onlarda bizim "yav dünyada ne kadar gereksiz insan var bari ben gerekli oliyim" diye düşünmemizi sağlıyo onlar HÜP lense yerleri hemen dolucak... ha gereksiz derken zaralı olursa HÜPlenebilirler sanırım ama öle herkes her önüne geleni HÜPlerse tarkan naapıcak? onudamı HÜPlesek acaba..???
rayka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 tamam öyle yaparım burtonesk zaten bende ikilemde kalmıştım
Dev Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bi kere 11-A sınıfının tamamı ölecek zaten. Zorunlu gibi. Bi de 11-D'den bikaç kişi daha kaynar araya. Sonra komşular var. Topluca bi hüplensinler. Hazır değinmişken hocaları unutmayalım. Bir de Kıbrıs Şehitleri'nde gezen güzide akranlarımın yüzde yetmişi hüplensin. Evet, hüplenmeli, hemen!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 burdan Kazım Karabekir ilköğretim okulu 4C ye selamlar.Ayşegül öğretmen seni çokk sefioooozzzzzzzzz
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Yok ya.Nasıl yani insan öldürmenin kötü bir davranış olduğunu düşünen bir toplumsal yapı olabiliyorsa bunun tam zıttıda olabilir.Sonuçta o yapıyı ve değerleri oturtanlar insanlar. O zaman ne yapıyoruz?New World Order ulaaan.Yeni dünya düzeni kuruyoz.Durmadan birilerini öldürüyoz.Daha sonra salakça geberiyoz.
bega Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Benimki daha güzel :) Adı da kırmızı çarpı sistemi :P Şimdi gereksiz insanların üstüne derecesine göre 1-2-3 x koyuyorsun, herhangi bir kaza/afet vs insan ziyanı olan durumda ilk başta 3 x çarpısı olanlar ölüo, sonra sırasıyla 2 x ve 1 x. Böylece gereksiz insanlardan kurtuluyoruz :P Benimki kadar iyi olmasa da hüp sistemi de fena diilmiş yani :P
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Dünya'ya barış bekçiliği yaparken, silah satış krallığına bulunanlar; uyuşturucuyla savaş liderliği kısvesi altında bu ticaretten en çok para kazananlar bir kenara yığılsın önce. Sonra çarşaf çarşaf gazetelerde "işte o adamlar!" manşetleriyle insanları hedef gösterip ölümüne neden olanlarda aynı köşeye yığılsın. Sonra bu adamlar güle oynaya para kazanırken biz bedduamızı dava açarlar diye edemediğimiz hale getirenlerde bi taraflara yığılsın. Sonra sivilleri kesip sonra biz özgürlük savaşçısıyız diyenler hiç durmasın. Bunların ardından ödüllendirileceklerine inandıkları için insanları katleden beyinsizlerde buharlaşsın. Bunları eğitenler o kadar acısız gitmesin ama. Sonra yüzyıllardır siyaseti benim tarafımda olanlara kıyak yapayım sistemini çıkartan, uygulayan insancıklarda kaybolsun. Tv'lerde gündemden habersiz bırakmak için boş haber üreten kişilerde yığılsın sağa sola. Sonraa tv'de korku empoze eden fox ve benzeri savaş sebebi kanal sahipleri ve finansörleride yatsınlar köşeye.. Şu ana kadar olan silah harcamalarını insanlık yararına kullanabilecekken bunu yapmayıp bu manyaklığı başlatan bütün ülke yönetimleride yığılsın. Gökten üç elma düşşün, kafasına elmaları yiyenlerde yığılsın... Nası dünya nüfusunu temizledim değil mi?
Öne çıkan mesajlar