Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Darksun sever yok mu lan bu sitede?! Darksun severler toplansın konuşalım. Hatta mümkünse iki üçü bizim eve gelsin oynayalım olmaz mı ha olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Romanları var ben de bir. Bir ikisini okumuştum, güzeller, tavsiye ederim. Oyununu da oynamak isterim ama masaüstünde pek tecrübeli değilim, lisede az bir şey oynamıştık sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Romanlarını malesef ben okuyamadım. Bir de işte dünyaya yakışmayacak şekilde dandik, basitçe yazılmış gibi yorumlar okudum bu yüzden pek okuyasım da gelmedi... Senin elindekilerin biraz konusunu vs anlatabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ilk romanı okudum serinin,diğerlerinin peşindeyim. onun dışında galiba çıkan tüm kitapları var pdf olarak bende.çoğuna şöyle bi baktım ama oynamak bi türlü kısmet olmadı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bir ara eski bir bilgisayar oyununu oynamıştım, internetten de baya araştırdım zamanında, oynatmayı çok istedim ama nasip olmadı. Öyle çok karman çorman bir dünya değil kanımca, temel hatlarıyla bilmek yetiyor. Paticikte biraz araştırıp baya bir bilgi sahibi olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Zaten kitapları bulmak kolay internetten ama oynayacak adam yok işte :( Romanlarıda anca elde okurum bilgisayardan zevk vermiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 e ewt romanı biz lisedeyken (o zaman dsl imiz filan yok teee :P) bi arkadaşın abisinden yalvar yakar alıp okumuştuk :) ekrandan okumaya karşıyım zaten.eskiden değildim ama gözlerim pörtleyince oldum. ya herşeyini öğreniyosun.GM lik yapıyım diyosunda oyun grubuna onu öğretmek filan işkence oluyo ya...onun sebebide zaten çok az biraraya gelmemiz. herkes bilir vaziyettede masaya oturmak hayal benim için:P bu tempoda yeni grup bulamam :( romanlar bayaa sevilmişti diye hatırlıyorum ben.gerçi sadece birincisini okuyabildim.türkçedede birden ötesi çıkmadı galiba.yurtdışından sipariş verirkende "amaaan onlara gelene kadar çok kitap var " diyorum. iyi mi ediyorum bilmem :P ya ben çok bekledim wotc eski alemleri diriltir belki diye ama boşuna tabi...hele plane lerle ilgili kitaplarda sigil den factionlardan bahsedilince planescape ten bayaa bi umutlanmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 4E Darksun gelecek diye bir söylenti duydum bende. Ağustos 2008 de FR falan çıktıktan sonra bir yıl yada ona yakın bir zaman sonra Darksun'a falanda kitap çıkabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Buyrun bir seriyi upload ettim - benim okuduğum tek seri, spoiler yok ama okuyun. http://rapidshare.com/files/58399820/Dark_Sun.zip.html Dark Sun tekrar canlanıyor kesinlikle. Online oyunu bile yapılıyor şu anda: http://dso.zidev.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ben tam anlamadım.old DSO dedikleri ne ki? :S bi de canlanıyo derken masaüstüyle alakalı bi söylenti filan varsa link filan verebilir misiniz?merak ettim.amatör olarak zaten 3.0 filan çevrilmişti diye biliyorum,inşallah ondan bahsedilmiyodur. map viewer a baktımda UO gibi bişe :P hehe eğlencelidir belki...önce bu eskisi heralde dedim ama baktım klasörün adı DS2, ODS ayrı. edit:şöyle bi aradım,bakındım ama bişe bulamadım official olarak.kesin derken tam olarak kaynak görebilir miyim.o oyun yanlış anlamadıysam amatörlerin yaptığı UO tarzı bişey.ben bişey mi kaçırıyorum? o.O bu arada seri seri demişim isim vermemişim.prism pentad dı benim bahsettiğim. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 18:32 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Site uzun bi süredir güncellenmemiş, pek ciddi bi projeye benzemiyor. Forumlarda da bilgi yok zaten. Bide darksun güzel setting ama mainstream değil, olmadı olamaz. Hasbro, 4th ed. falan da çıkararak iyice mainstreame çekmek istiyor d&dyi, o yüzden bu tür alternatif evrenler falan bi daha offical destek bulamazlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 e benim de görüşüm o ama hemen limon sıkmıyım umutlara dedim :P ne güzel işte belki çıkar filan havası.bi lise yıllarına dönmedin mi şimdi :P hatta manual of planes çıkınca "planescape çıktı işte bu" diye tutturan arkadaşımız vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Kimdi o hatırlamıyorum ben :p Lise yıllarına dönmekle kalmadım sitedeki darksun oyunlarından birini indirip oynamaya bile başladım heh. Fena diilmiş be oyun, hatta o haliyle bile obliviondan daha eğlenceli lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 paticikte Darksun diye bilge biri vardı ne oldu ona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 nasıl güzel settingleri harcadılar ya...planescape,birthright,dark sun...keşke ravenloft gibi başka bi firma alıp hayata geçirse şunları :( bilen biliyodur muhtemelen ama yinede verelim :P nedir ne değildir diye http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Sun burda bayaa bi çalışma yapmışlar.şöyle bi baktım pdf lerine güzel gibi http://athas.org/ [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 18:39 tarihinde, fenris tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Biri oynatsada Planescape yada Darksun oynasak... (paticikde dm arama çalışmaları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Birthright çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 onu bi de orjinal yaratıcıları 3.0 a uyarlamışlardı.(kendi bilgisayarımdan yazamadığım için pdf lere ulaşamıyorum.isimleride hatırlamıyorum :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Dark Sun'ın tek kitabı (Yeşil Geçit) Türkçeye çevrilmişti. Seri mi o kitap yoksa tek mi? Tekse alıp okuyacağım, seri ise yarım kalmasın okuduğumuz şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Tek degil, bir beslemenin ilk kitabi, ama hatirladigim kadariyla kendi icinde butunlugu vardir. Yani olaylar yarim kalmaz, tek kitap gibi okunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Darksun'da geçen yıl çıkan dışında tek kitap yok bildiğim. Onu da çıktığında almıştım ama hala bitirmedim, aklıma getirdin şimdi, bitireyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 birthrightın orjinal boxı war bence cok entresan bi oyun birthright ya yane bole 3 phase war adventuring ruling ve warfare diye işte adventureda normal oyun oynayabiliyosun classalrı bilmemneleri felan war klasike cok yakın rulingde işte imparatorlugunu felan guclendiroysun ordularını yapyıdsun bide savas war işte hafifi magic the gathering gibin deişik bi olay yane denemek lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Birthright'ın romanları var bende sadece. ODTÜ bkft'ye verdim ama yanılmıyorsam. Güzellerdi, oyununu hiç görmedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ruling turn based strateji. adventure baya eski motorla felan ama önde karakterin(grubu?) karşına adamlar geliyo vesaire.. level atlatıyosun herolarına warfarede taş kağı makas gibi orduları 4x4 bi kareye diziyosun vuruşuyolar.. çok zamanımı yedi ya, ama korsandı tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Bence oldukca kotu bir oyundu. "Jack of all trades, master of none" diye bir deyim vardir, tam bu oyuna uygun. Farkli sekilde oynanan parcalardan olusuyordu, ama parcalarin her biri kendi alaninin kotu bir ornegiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar