Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklar, Darwin Yalan Söyledi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Darwin: Herşeyi denedim. Ama değil bir canlı, bir tane hücre bile oluşturamadım. Herşeyi denedim, her yöntemi kullandım ama bir türlü başaramadım.

Darwin: Acaba içine bir salyangoz atıp, deneyde oluştu mu desem?... Ama hayır, diğerleri gibi bu yalanım da ortaya çıkar.
Mesaj tarihi:

edik: Bir topun üzerinde tutmaya çalıştığımız oyuncak arabalar kolayca yere yuvarlanır. Peki Dünyamız'ın üzerinde nasıl durabildiğimizi hiç düşündünüz mü?

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 21:39 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Birinin bunu yazması gerekiyordu derke fosil aldatmacalarını falan kastediyorum.

Bir de Trilobit'ler , timsahlar , Coleacanth'lar vs milyonlarca yıl neden evrim geçirmemiş , evrimi başlatan protein dizisinin hayat bulup tüm dünyadaki canlı formlarını oluşturması ihtimali neden bir araba mezarlığına giren bir kasırganın herşeyiyle hazır bir Boeing 747 oluşturması ihtimalinden az olduğu halde bir realite olarak gösteriliyor , neden hominid fosillerin re-prodüksiyon adı altında %99u çakma iken neden ders kitaplarında okutulmasının nedeni ne , sosyalist ideologlarının Darwinizm'i övüp anarşizm'i öneren diyalogları neden basında şurda burda yazılmıyor vs

Afedersiniz ama bunu gitse şeytan da yazsa ben hakkını veririm.

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 21:45 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Tartışma filan çıkarmak amacıyla yazmıyorum aslında sadece anlamıyorum. Yani nasıl oluyor da kimse sormuyor... Ya Harun Yahya/Adnan Hoca, senin ne kadar biyoloji/genetik/evrim bilgin var da Darwin'i beğenmiyor üstüne bir de yalancı diye itham ediyorsun, hadi dilin kemiği yok onu anladım bi de evrim aldatmacasını çözdüm diye ortalığa çıkıyorsun ya.. Senden 100 yıl önce Darwin 2 üniversite bitirip gemiyle seneler süren araştırmasını yapmıştı..

Ayrıca Darwin'in teorisini çürütüyorsun ama malesef neyi çürüttüğünü anlamamışsın. Anlasaydın, "Hani biz maymundan geliyorduk kuyruğumuz niye yok eki eki evrim yoktur, ben buldum" demezdin. İlkokul 1 mantığıyla bilimsel teoriler yazılmaz, karalanamaz o kadar basit değil arkadaşlar..

Valla ben laflarına (ve o fosil koleksiyonuna -ki onların dün kalıba konup bugün sergilendiği o kadar belli ki-) sadece gülüyorum. İsteyen de bana gülsün :) Çünkü biz maymundan değil bakteriden evrimleştik. Herşeyin başı bir çeşit arkea bakteriydi :D

[spo] inanmayanla tartışmam, isteyen açsın bir moleküler biyoloji kitabını okusun orda hayatın başlangıcının nasıl olduğunu görsün. isteyen de harun yahya'ya inansın :) sonuçta bu da bir çeşit takım tutmak gibi bir şey, kimse desteklediği fikirden öyle bir forum mesajıyla vazgeçmiyor :) [/spo]
Mesaj tarihi:
abi şunu anlamıyom ben şimdi inanan biri olarak.

yatıp kalkın dualar edin demiyorum.her iyilik ibadettir hani cennete gideceksen namaz kılıp yatıp kalkman gerekmiyor.

allah var veya yok.varsa inanmazsan cehenneme gideceksin.inanırsan duruma göre gitmeyeceksin.yoksa inansanda inanmasanda bişey değişmeyecek,ölüp yok olucaksın.yani inansan ne kaybediceksinki.somut kanıtı olmayan bişey için belki yatıp kalkmak sizce saçma ama yatıp kalkma zorunluluğunda yok hani.ölümden sonra ne var bilmediğim için ve bundan korktuğum için inanıyorum .herşeyin bi yaratıcısı olduğunu düşünüyorum ayrıca.sonrası olduğunu düşünüyorum

öyle yazdım işte pf =/

[ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 23:19 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...