duende Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 merhaba, hamster alan bi arkadaşımın soruları var ben cevaplayamıyorum ve aranızdan cevaplayanlar çıkar diye size soruyorum. ya şimdi benm kafes küçük, ve 2 haftadır da altlarını temizlememiştim tam temizleyecektim ki bi baktım yavrular olmuş bile ve daha 2 hafta en az da temizleyemeyeceğim. yavruları ayırmalımıyım? ayıracaksam eldivenlemi ayırmalıyım? (çünkü eğer elinin kokusu yavrulara geçerse anne yavruları yiyormuş.) ayrıca yavrularıda rahatsız etmemesi lazım, zira ters bir durumda anne yine yavruları yiyebilirmiş. herneyse yeni doğum yapmış bir hamsterınız olmuşsa ve bilgilendirirseniz süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 değmeden temizlemeye çalış az çok. bide foto isterüükkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Hakkat la yeni doğmuş patkan görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yavruları ayırman tavsiye edilir, hamsterlarda falan yavru öldürme vakaları görüldüğünü duydum zaman zaman ama veterinere danış sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Benimde bir arkadaşımın hamsteri dogum yapmıştı sonra cok bızıklamışlar sanırım, yavrularını yemiş ve sonrada kendisini yemeye başlamış. Bendede bir erkek var, aslında aldıgımda erkek ve dişi olarak 2 tane besliyordum ama yavruyken verdim dişiyi başka bir arkadaşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Zamnında erkeği ayırmadığım için 9 yavrunun 5 tanesini göz göre göre parçaladı erkek hamster dişinin kurtarma çabaları içinde tam olarak bi bilgim olmasada yaşadığım kadarıyla söyleyebilirim ki ayır :) gerçi sonra bayan hamster'ımız erkeği boğazladı gözümün önünde, mutlu mesut yaşadılar geri kalan hayatlarında, ta ki yavrular ile anne samimi olmaya başlayana kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 38 hamster bakmış bir insan olarak söyleyebilirim ki, yavrular büyüyene kadar dokunmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Benimde bir arkadaşımın hamsteri dogum yapmıştı sonra cok bızıklamışlar sanırım, yavrularını yemiş ve sonrada kendisini yemeye başlamış. öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Noldu hamsterlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 kendisini nasıl yemiş ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 o ne ya, abi yok paticiğe girmemeye başlayacam yakında. her gün değişik bir atraksiyon, nasıl yavsunu yer kendisini yer abi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 kendini yemek nedir ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 popo yu isirmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 erkek varsa hemen erkeği ayırması gerekio kafesten. Yawrularda kendi başına gezip yemek yemeğe başladığında ayırmıştım ben anneyede yem olarak kedi maması veriyodum daha çabuk toparlanması için. 12 tane yawrum olmuştu videoları var bulursam uploadlarım=)) bütün gece ağlıyolardı. Bide şeye dikkat et kafesse yavrular kaçabilir ben ufak cam akvaryumlardan almıştım anne doğurmaya yakın ona koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 internette bilgi ararken paticik çıktı ben de sorayım dedim belki bilen vardır. benım 2 tane hamsterım var.doğum yaptı sabah. 6 tane yavru var totalde görebilidğim kadarıyla.anneleri üzerinde çünkü tüyleri altında. internetten araştırıyorum tabi ama besleyen varsa hamster yardımcı olursa sevinirim. şimdi ayırması gerekiyo denmiş erkek ile dişiyi fakat sanırım benım dişi olan bu erkekten hamile kalmadı çünkü ben alalı 1 hafta oldu erkeği,fakat hamilelik süreleri 2 hafta falan oluyormuş. yine de ayırmalı mıyım ikisini? bide bu erkek olan bu yavruları yer mi? panik oldum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 ayır kıskanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 şuan ayırıp koyabileceğim biyer yok. bide yavrular kaçar kafesse demiş birisi. kafesim var benım de ama aslında o yavrular ordan kaçamaz.annesi atabilir mi? böyle yazınca da komik oluyo ama ne manyak huyları varmış bunların da yiyo kendini parçalıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 öyle abi hayvanlar arkadaşımın muhabbet kuşu da eve kedi gelince kıskançlıktan intihar etmişti gözümüzün önünde bişiler yaptı böyle boynunu kırdı öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi cok kotu bi olay aslında ama dayanamadım guldum. "böle bisiler yaptı boynunu kırdı" nedir abi ahah. bir de bence de kacabilriler kafesten. sonucta cok ufak yerlerden bile cıkabiliyo bunlar diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Guzin_Abla said: Zamnında erkeği ayırmadığım için 9 yavrunun 5 tanesini göz göre göre parçaladı erkek hamster dişinin kurtarma çabaları içinde tam olarak bi bilgim olmasada yaşadığım kadarıyla söyleyebilirim ki ayır :) gerçi sonra bayan hamster'ımız erkeği boğazladı gözümün önünde, mutlu mesut yaşadılar geri kalan hayatlarında, ta ki yavrular ile anne samimi olmaya başlayana kadar... abi bu hayvanlarında bu olayı kötü direk ensest :) köstebeklerde öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 her şartta yiyormuş kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Direk piton salın kafese ne lan bu herkes birbirini yiyo, hayatta kalan da ensest takılıyo yazık günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 barbu said: abi cok kotu bi olay aslında ama dayanamadım guldum. "böle bisiler yaptı boynunu kırdı" nedir abi ahah. abi hakkaten öyle olmuştu ama =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Masticore said: her şartta yiyormuş kasmayın yerse yesin banane ya,sanki benım çocuğumu yiyo kendi çocuğunu yiyo. bakamicaksa doğurmasın arkadaşım ne bu çektiğim. fare milleti böyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 2. hayvana trip vakası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar