ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 server a baglanmıyorsa almanya server ı seçicen bazı almanlardada baglanmıyor... 2. olarak bu tuneling olayı fos cıktı bi kaç saat çalıştı diye satın aldık ama şimdi netten download yapıyorum 20k ile download ediyordu.. kafam bozuldu butun prg ları sildim lşimdi 100k ile dl ediyorum belki oyunda çalıştı ama diğer taraftan hhıc memnun kalmadım gece 2 de raid var bir anda 2k latency.. prg ı kapadık 6 kişi düzeldi hepimizin durumu bilmiyorum hata yaptığımızı sanmıyorum ama zaten sorun telecom da oldugundan biz kıcımızı yırtsakta bu işi çözemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 su programi bi sorunsuz kullananlar sanirim kablonet sabipleri. 80*120ms arasi degisior pingim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 @Miraul Verdiğin link için teşekkür ederim. XP X64de sorunsuz çalıştı. @ozii_x Zaten biz limitli olanı satın alıyoruz. 20nin üzerine çıkmaması bu yüzden. Oyun oynamadığın zaman programı kapatırsan sorunun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 @ozii_x Raidde çalışmamasının sebebini yukarda yazdım, Program sınırlı hele Free olanıyla kesinlikle Raid yapmayın 64 K da limitliyor çünkü, Bazı arkadaşların yüksek lag almalarının sebebide programı Task managerden Yüksek öncelikli yapmamaları onu yapmazsanız program çalışmıyor (işlemci çift çekirrdek değilse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bende gene mucizevi şekilde çalıştı. Gene raidde değil AVdeydim ama tek kesilme dahi olmadan 3 saat 100-110latency ile AV yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Valla bende free degil ama genede dun normal lvl kasarken alt charımla 100 200 latency ile oynarken raidde 1000 lere fırladı. Sadece raid de degil kalabalık bir ortama girdigim zamanda yukseliyor latency. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 status menusunden uplink downlink i 256k ya cikartmismiydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 freedom icindenmi ? yapmadım oyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 o zaten 256 dır sen ğere elle indirmediysen ana ekrarnında gözüküyor ayar, son patchdende kaynaklanabilir onu bilmiyorum piksellerinimi artırdılar creaturelerin bilmiyorum ama evet kalabalık ortamlarda yetmiyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bende de mucizeler yaratıyor o nedenle yazdım bu rehberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Aktivasyon maili gelmiyor bir türlü. 1 gündür bekliyorum hala yok. Herkese mi geç geliyor bende mi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 İndirdiğim client dosyaları açılmıyor ya. Buda işe yaramazsa kapatacağım hesabı yine. Wotlk i duyunca sarılmıştım yeniden ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Yeni versiyona upgrade olup sorun yaşayan varmı? eskisi gayet guzel çalışıyor yenisisi calısmıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Yenisinin 1mb lık olanı kurdum 15dk da bir oyundan dc olmaya başladım, ondan sonra full sürümünü kurdum düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Ben liseden sonra unuttuğum almancamı geri kazandım o program sayesinde :P , server değişirken almanca oldu üşendim değişmedim bi daha es tut mir leit falan diyor, yeni sürüm istiyor şimdi de. Ama hiç çekemem kota var bu memlekette xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Yeni sürüme yükseltmece sadece 1 MB arkadaşlar ve sorun çıkartmıyor, Bide yükseltmessenizde çalışıyor ben 1 gün kullandım sadece arada uyarı mesajı geliyor yeni sürüm var lütfen yükleyin diye... bi arkadaş sormuş yeni sürümü çalıştıran varmı diye ben çalıştırdım kullandım bi sorun yok... DC olan arkadaşın sorunuda muhtemelene Adonlar eski adonları kapayıp bide öyle deneyin son patchdan sonra bana ve guildden bi çok arkadaşa oldu bu sık DC ler Addonlardan kaynaklanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Yeni sürüme upgrade linkini verir misin? Eskiden full sürüm kullanıyordum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 http://www.your-freedom.net/ems-dist/yf-install_20071001-01.exe budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 @Arma aynı sorun bende de var,2 maille birden başvurdum gelmedi,dedikleri gibi aktivasyon maili gelmezse info@yourfreedom vs adresine kendi mailimden kullanıcı adımı belirterek mail de attım buna rağmen sonuç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 sockscap kullanirken success! die takılmasi wow un sadece bana ozel mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: aynı sorun bende de var,2 maille birden başvurdum gelmedi,dedikleri gibi aktivasyon maili gelmezse info@yourfreedom vs adresine kendi mailimden kullanıcı adımı belirterek mail de attım buna rağmen sonuç yok. Toplamda 7-8 mail denedik. Yahoo hotmail gmail. Farklı iplerden falanda denedik. Gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Normalde 100 ms le oynamama rağmen bugün nedense 1k civarında dolanıyorum, bayağı bir server da değiştirdim ama çare olmadı. YF nin pingi 190 ms gösteriyor. Aynı sorunu bugün yaşayan var mı ? Ankaradayım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 arkadaşlar frostwhisper serverında oynıyıpta your freedom sayesinde rahata kavuşan var mı allah aşkına söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 frostwhisper da oynuyorum bu program ile daha boktan oynuyorum dediğini her şeyi yaptım.. extra olarak.. sabah namazı kıldım abdest aldım oruç tuttum eve geldim yine aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Valla biz 70 Latency ile oynuyoruz. Yapamayanlar becerememis. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar