Wispy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 atama ne pardon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Bir üst mesajına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Tamam yaptım teşekkürler Umarım sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yukarıda söylenen herşeyi yaptım. gene olmadı gene olmadı. serverıda değiştirdim sayısız kere, gene olmadı. sanırım bu programın bana hayrı yok. telekomu beklicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 İlk başta olmadı, iyice bi kurcaliyim diye gaza geldim ama almanca olmuş nasıl olduysa... bi türlü geri çeviremiyorum galiba dil seçme olan biyere geldim english diyince almanca bişiler saydırıyo çat çut edit: uninstal ettim ayarları saklama diyerek sonra geri yükledim ingilizceye döndü okdir hayde bakalım işe yaratmayı becerebilcemmi şimdi [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 21:15 tarihinde, Mirluin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 pff olmuyo hakkaten deli olacam 2 saattir herşeyi deniyorum ama spikelar geçmiyor bi türlü. 300 pingle oynamaya bile razıyım yeterki spikelar geçsin ama yok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 O yaşadığın spikelar patch yüzünden olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Valla demin okudum yukledim ve denedim.Super işe yarıyor.Yanlız ben Amerika serverlerinden daha cok verim aldım.Almanyada bi sorun var sanırım.(Free olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ben fre kullanıyorum, almanyadaki 9.8 prefli serverlerden bağlanıyorum, hep 150ms civarı. (sabah 60 kişi aynı ekranda pvp yapıyorduk avde o ara sapıtı 1kya falan çıktı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Sayfa 2deki hozceri'nin dediklerini yaptıktan sonra bütün gece DC olmadan max 210 latency ile sorunsuz oynadım. Genelde 150 civarındaydı. Bütün gece AV yaptım problem yaşamadım ve genelde kalabalık ortamlardaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ya program süper, resmen wow gerçek zamanlı bir oyunmuş dedirtti bana. Ben hep sıralı commandler verme üstüne sanırdımda... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Hakikaten öyle 300 ms nin üstünü göstertmedi bana hep 100-200 arası. Guilde anlatmaya çalıştım kimse sallamadı lanet olsun çeksinler çile ben sürerim sefamı çok saolun programın paylaşımınında emeği geçenlere tekrar teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 @pha bilmiyorum patch yüzünden mi çünkü cafede oynarken sorunsuz 200 msle oynuyorum(freedomsuz) herkes ballandıra ballandıra anlatıyor kıskandım valla ya. ah bi çalışsa. bi kaç gün sonra yeniden deniyecem olmazsa artık evden anca wintersabera reput kasarım. edik: sockapsdan sonra freecapide denedim belki o yüzden olmuyodur diye. freecap wowu açmıyo iyimi. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 11:48 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 windows vistalar da acmio galba freecap wow u wow.exe calisio ama oyuna girmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 vista kullanıyorum acaba freedomdamı o yüzden çalışmıyor bende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Muhtemelen. Forumlarına girip sor istersen elbet birileri yaşamıştır benzer sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 vistada çalışyomuş. faq okudum 28mblık versiyon değilde diğer versiyonu kullanın diyor. zaten ilk onu denemiştim olmamıştı. sanırım java 1.4 kullandıgım için oda. şimdi jdk 6 yı indiriyorum. umarım bu sefer olur. yalnız faqde anlamadıgım biyer var yardımcı olursanız sevinirim. [spo]When using the installer version and you would like to run YF in dump mode, or if you are using OpenVPN mode, don't simply click on the start menu item to run it but right-click and choose "Run as administrator". If you don't YF won't be able to write the dump file in the install directory and it won't be able to install routes into the tunnel in the routing table. [/spo] ne demek istiyo burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 programı şu an çalıştırabilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MooNCorE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bende maalesef ne raidde nede battleground da işe yaramadı :(, serverım emeriss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo][/spo] Ne kadar mutlu oldugumu anlatamam sanırım. Az önce ağlıyordum nerdeyse... Çok çok teşekkürler valla program için, ne desem boş duygularımı anlatmak için. Ama şu sözler anlatır sanırım yeterince: "Oh be" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 program çalışıyormu şu an bağlanamıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Sevgili hozceri ve bahsi gecen programlarin yapiminda emegi gecmis sahislar; sizleri seviyorum, gercekten. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 19:25 tarihinde, Lyrent tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 omg imba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zedna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 olmuyor olmuyor olmuyor raidde pvp de lag spike lar şiddetli şekilde devam ediyor ama maden kazarken program cok yardımcı oluyor 97 ms ile :S (satın aldım bu arada ) buna ragmen perişan durumday ız : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MooNCorE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bide raid veya av de iken screen shot alabilirmisin ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar