Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 (niye böyle lakayt birşey yazdıysam anlam veremedim) birşey sormak istiyorum yf nın paralısında kendi serverları mı var yoska yine aynı serverlardan mı giriyoruz? bazen hiçbir server ın 10 olmadığı oluyor [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 00:52 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ya inanılmaz şekilde beklentinini altında isveç yani latency olarak muhteşem ama diğer beklentiler ıhhıhhhh. Yenge mevzunu karıştırmayın seferiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 B u arada 9 üzeri her server gayet başarılı oluyor yani 10 server olcak diye kasmayın fani insanlar sizi. Ben 47ms bağlantımla oynayayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 @The_Cute; Cfosspeedi uzun süre kullandım, YF'nin 1000de 1i kadar bir fark yaratmadı bende. (tam sürüm kullandım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 YF süper ya , ben zaten az oynadığımdan ve şuanda 0 dan level kasmakta olduğumdan bedava halini oynuyorum ve çok çok fark var , resmen oyun zevki 2123123 katına çıktı latency 95 ms civarlarında geziniyo, genelde 8.serverı kullanıyorum ( fransa serverı )..serverım Frostwhisper buarada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 hiç bişi kullanmıyorum 188ms hehe latency rehberi=telekom a baglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 absolutçum güzelim isveçtesin wow kasıosun ama ne dielim ki sana istersen -latencyle oyna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Ya demin adsl'e abone bilgilerimi almak için aradım ttneti bri yandan sordum kadına yurtdışı çıkışları niye bu kadar kötü diye müşteri temsilcisi bana; yurtdışı çıkışlarında bir arıza oluduğuna dahir bir bilgi yok dedi... ben direk WTF zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Overlord, benim de senin gibi bağlantım, haftası geldi modemi resetlemedim bağlantı bozulur diye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 bişey anladıysam arap olayım. lagın yoğun oldugu şu son birkaç haftada 700 ve 1700 arası değişirdi ping ve lag spikelara boğulurdum. your freedomu denedim bana tek artısı sadece latencyi 100e 200e falan indirmekti. ama spikelar devam ediyordu.kısacası bir işime yaramadı. şimdi ise netim düzeldi. ping 300-500 arası, spike yok. your freedomu kullandım oda ne! 100le oynuyorum spikesız. valla enteresan ya. ben burdan şunu anladım (arap olcam evet) bölgeye göre ya çalışıyo ya çalışmıyo. bilmiyom belkide yanlıştır dediğim ama önemli olan çalışması ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 stormrage de çok olagan ustu durum olmazsa latency sabit 200 max 300 oluyor spike zaten yok anlamıyorum sizin istasyonlarda problem mi var hep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Bu arada 4mbit packet var ama hiçbir olayı yok YF dın raidlerde Lagdan hiçbirşey yapamadım DC oldum sonra da elektrikler gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 türkiyeye bayram dolayısıyla geldim ve su dalgaayı kurmaya calısıorum ama daha freedom u indiricekteeee... :P 5kb la cekiorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 [spo] [/spo] su olayi nasi cozebilirim her wrapping connection dediginde 3-4 sn kitleniorum [ Mesaj 12 Ekim 2007, Cuma - 19:31 tarihinde, Miraul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Sizi bilmeme ama bugün öğlene kadar benim yf siz 190ms ti. Bayram dolayısıyla kimse nette değil anlaşılan :) Şuaralar nasıl bilmiyorum. Briazdan girip bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Arkadaşlar Enhanced package sahibiyim, 4mbit bağlantı olandan. Hiç YF le raid e girip rahat oynadığınız oluyor mu ? Ben solo veya arena yaparken 100 ms le dolanıyorum ortada, orgrimmarda falan da öyle. Fakat geçen BT ye girdim, 25 kişi hopayıp zıplarken yine 100 ms ama combat başlayınca herkes yanımdan yürüdü gitti benim hiç bir yaptığımı algılamadı bağlantı auto attack a bile başlayamadım en sonunda DC oldum. YF le raid e giren bir arkadaş var mı acaba yardım edebilir mi ? Yeniden demote yemek istemiyorum, adamlara söz verdim düzeldi diye rezil oldum üstüne üstlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 2 gundur kombatta lagim artior kitleniorum ondan once tertemizdi kafayi yemek uzereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 256 kb olan basic package sahibiyim, raidlerde 150 ustu gormedim henuz. Sorun priority ya da java ile alakalı olabilir, java 1.6 kullaniyor iken nadir de olsa karsilasiyordum ayni olay ile. Tas gibi valla, hic laf etmeyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Pirority high da, java 1.4.2 aklıma başka bişi gelmiyor ki... Client en son mu kullanıyosun, bu yeni option açık mı (burst package falan filan diyen ) wow config de setfixlag=1 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ilk defa yükledim programı, ayarları falanda yaptım. success de takılıyor login olurken, geçmeye çalışınca karakter seçme ekranında logging into game server da takılıp kalıyor. sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 server degistir freedomda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 su setlagfix olayi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 4euroluk versiyonla lagsız raid yapma şansım yokmu? 100ms den 4000lere fırlıyorum bossfightlarda, programsız 900civarı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bi kac gun oncesine kadar 80ms raid yapiordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 freedom clientımda bir sorun var sanırım. tuşları göremiyorum sadece yazılar var.ayarlar kısmında falan checkboxlar yok. javayla mı alakalıdır bu ya da nedir? [ Mesaj 15 Ekim 2007, Pazartesi - 15:43 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar