Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latency için Çözüm Rehberi

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

(niye böyle lakayt birşey yazdıysam anlam veremedim)
birşey sormak istiyorum yf nın paralısında kendi serverları mı var yoska yine aynı serverlardan mı giriyoruz?
bazen hiçbir server ın 10 olmadığı oluyor

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 00:52 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

YF süper ya , ben zaten az oynadığımdan ve şuanda 0 dan level kasmakta olduğumdan bedava halini oynuyorum ve çok çok fark var , resmen oyun zevki 2123123 katına çıktı latency 95 ms civarlarında geziniyo, genelde 8.serverı kullanıyorum ( fransa serverı )..serverım Frostwhisper buarada..
Sosyal ağlarda paylaş

bişey anladıysam arap olayım.

lagın yoğun oldugu şu son birkaç haftada 700 ve 1700 arası değişirdi ping ve lag spikelara boğulurdum. your freedomu denedim bana tek artısı sadece latencyi 100e 200e falan indirmekti. ama spikelar devam ediyordu.kısacası bir işime yaramadı.

şimdi ise netim düzeldi. ping 300-500 arası, spike yok. your freedomu kullandım oda ne! 100le oynuyorum spikesız. valla enteresan ya. ben burdan şunu anladım (arap olcam evet) bölgeye göre ya çalışıyo ya çalışmıyo. bilmiyom belkide yanlıştır dediğim ama önemli olan çalışması ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar

Enhanced package sahibiyim, 4mbit bağlantı olandan.

Hiç YF le raid e girip rahat oynadığınız oluyor mu ? Ben solo veya arena yaparken 100 ms le dolanıyorum ortada, orgrimmarda falan da öyle.

Fakat geçen BT ye girdim, 25 kişi hopayıp zıplarken yine 100 ms ama combat başlayınca herkes yanımdan yürüdü gitti benim hiç bir yaptığımı algılamadı bağlantı auto attack a bile başlayamadım en sonunda DC oldum.

YF le raid e giren bir arkadaş var mı acaba yardım edebilir mi ? Yeniden demote yemek istemiyorum, adamlara söz verdim düzeldi diye rezil oldum üstüne üstlük
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...