Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sion - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hasan yine bala göte attı çalımları topu kaptırsa 4 olacak, şansa önüne düştü lincoln de iyi vurdu. çok önemli bu gol. ayhan da girsin oyuna da şu savunma yetersizi carruscadan kurtuldugumuzda ikinci yarı toparlarız umarım.
Mesaj tarihi:
Rıdvan Dilmeni dinliyorum her hafta , gs bu oyun düzeniyle avrupada ve derbilerde oynarsa büyük hezimet yaşar demişti , Kadıköyede böyle gelirlerse 7 den aşagı olmaz :D
Mesaj tarihi:
ya çok iyi hücum yapıyoruz da savunma evlere şenlik. herkes bi panik içindeydi zaten gol ve ayhan ile biraz toparladık, ikinci yarı rüzgarı arkamıza alıp esemezsek işimiz cok zor.
Mesaj tarihi:
said:
Kojiroh, 20 Eylül 2007, Perşembe - 22:05 tarihinde demis ki:

Golü atana kadar sahada yoktu resmen GS. Felaket top çeviriyo yalnız Sion. Özellikle GS defansının solu bomboş, dolu olsa bile ara pasların hepsi geçiyo.

ben de onu diyom paso yardırıyo adamlar ordan. ben bile ilk bakışta gördüm, t.d nasıl göremez bunu :D
Mesaj tarihi:
Servet acil çıkmalı. Yani adamın sağlamı kolpa zaten burada ölüsü oynuyo be.

Ayrıca bir GS'li olarak samimi söylüyorum dün bunlar Fener'in başına gelse üzülürdüm harbi, içler acısı durumumuz ya. Sanki Zico'yla Kalli, Fener'le Cimbom yer değiştirmiş hafta içi :D

Çok kötü ya :'(

Hayır uefaya gidemezsek para gelmez, bütün planlar ona göre yapıldı. Şimdi elenirsek Lincoln kaçar gider maazallah
Mesaj tarihi:
O yalan da, yani lkazandık ya oradan biliyoruz ;) çok para alırsın kazansan UEFA'yı. Ama yayın hakkından, reklamından, biletlerden, normal UEFA parasından baya kazanılır yine. Aptal aptal takımlara eleniyoruz ya. Bi aldık lanetlendi UEFA kupası bize :D
  • Yeni Oluştur...