Eternal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 e ne maçı gibi olucaktı ŞAMPİYONLAR LİGİMİ orası ? asudhsadusahduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hasan yine bala göte attı çalımları topu kaptırsa 4 olacak, şansa önüne düştü lincoln de iyi vurdu. çok önemli bu gol. ayhan da girsin oyuna da şu savunma yetersizi carruscadan kurtuldugumuzda ikinci yarı toparlarız umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 servet ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yarı bitmeden 1 tane daha lazım atarsa döner mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Yani dünkü maça gittikten sonra beden dersinde oynadığımız futbola benziyo bu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Abi şu maça gidicek en güzel söz.. hepimizin halı saha maçlarında zaman zaman feryat ederek söledigi sözdür " ALLAHINI SEVEN DEFANSAAA GELSİN " sduhdsfudsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Abi bu maç daha yemezsek bi tane daha atamasak bile İstanbul'da geçeriz. bkz. Neuschatel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 YUH LAN YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 offside :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 abi ööle deme, bi tane atarlarsa istabul'da çıkaramazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 şoktayım sanırım şaka yaptık.geçicek birazdan bu maçı alırızda.servet i istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 İlk yarı bitti 3-1 Sion önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 abi ne olacak bu gs nin hali ulan rize bize kök söktürdü gittik intere caktık gs konyaya 6 attı haline bak hani kimse yazmamıs ama ilk yarı Sion:3-1:Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Golü atana kadar sahada yoktu resmen GS. Felaket top çeviriyo yalnız Sion. Özellikle GS defansının solu bomboş, dolu olsa bile ara pasların hepsi geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Rıdvan Dilmeni dinliyorum her hafta , gs bu oyun düzeniyle avrupada ve derbilerde oynarsa büyük hezimet yaşar demişti , Kadıköyede böyle gelirlerse 7 den aşagı olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Feldkamp bomba yalnız giymiş siyahları şekil yapıyo isviçreli ablalara:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya çok iyi hücum yapıyoruz da savunma evlere şenlik. herkes bi panik içindeydi zaten gol ve ayhan ile biraz toparladık, ikinci yarı rüzgarı arkamıza alıp esemezsek işimiz cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: Kojiroh, 20 Eylül 2007, Perşembe - 22:05 tarihinde demis ki: Golü atana kadar sahada yoktu resmen GS. Felaket top çeviriyo yalnız Sion. Özellikle GS defansının solu bomboş, dolu olsa bile ara pasların hepsi geçiyo. ben de onu diyom paso yardırıyo adamlar ordan. ben bile ilk bakışta gördüm, t.d nasıl göremez bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Servet acil çıkmalı. Yani adamın sağlamı kolpa zaten burada ölüsü oynuyo be. Ayrıca bir GS'li olarak samimi söylüyorum dün bunlar Fener'in başına gelse üzülürdüm harbi, içler acısı durumumuz ya. Sanki Zico'yla Kalli, Fener'le Cimbom yer değiştirmiş hafta içi :D Çok kötü ya :'( Hayır uefaya gidemezsek para gelmez, bütün planlar ona göre yapıldı. Şimdi elenirsek Lincoln kaçar gider maazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 GS çok şanssız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ya bazılarınızın hosuna mı gidiyor gs nin siona yenilmesi, ben mi yanlıs algılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 uefa dan çok para gelmiyor bildiğim kadarıyla , cl de gruplarda mücadele eden takım , uefa şampiyonundan daha çok para kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 O yalan da, yani lkazandık ya oradan biliyoruz ;) çok para alırsın kazansan UEFA'yı. Ama yayın hakkından, reklamından, biletlerden, normal UEFA parasından baya kazanılır yine. Aptal aptal takımlara eleniyoruz ya. Bi aldık lanetlendi UEFA kupası bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 gs'nin siona yenilmesi inanılmaz hoşuma gidiyo evde göbek atıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar