Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yeni gnçtrkcll reklamıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? güsel mi? http://www.youtube.com/watch?v=DfwV9j2ZqSs [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 11:21 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ben çok beğendim açıkçası... Slogan güzel, anlatmak istediği şeyi anlatabilmesi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ben pek beğenmiyorum böyle hayat dersi verme gayeli reklamları. Ulaşmak istediği kitle ile sınırlı bir reklam bence. Birde bu tip reklamlar çooook yapıldı "Biz sizi anlıyoruz bizi tercih edin" temalı. Hedef kitlenin yükselen değerlerini pohpohlamak, anlıyorum reklam sektörünün işi ancak reklam sektöründe yapılan işlerde sıradışı olanlar kazanıyor. Onun haricinde kalitesi ve mekan, oyuncu seçimleri anlamında gayet başarılı fekat dediğim gibi reklam basit ve olabildiğince az diyalog içerip mesajını kısaca ve zekice vermeli bence... Esprisi yok özetle bu reklamın [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 12:37 tarihinde, SadButcher tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 anlamsız bi reklam arkadan gelen yeni neslin buna "olm bizim kadıköyde marakeş var ben işte tam böle hissediyom orda" diye cevap verebildiğini duyar gibiyim hedef kitle bizim gençlik diil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 türkiyenin en büyük şirketlerinden biri bu tip sloganlarla ortaya çıkınca doğrusu pek samimi gelmiyo bana..mesela ben kontörün beleş olmasını istiyorum, kendi kurallarımı uygulıcam ya, turkcell ise zam yapıyo. kuralları kim koydu şimdi yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bence reklam çok başarılı. sir tabii güzel noktaya değinmiş ancak şirketin samimiyetini sorgulayan bizlerin düşüncesi değil önemli olan, reklam çekimleri, kurgusuyla vs. güzel mi? Gayet güzel, hatta Türkiye'de çoğu reklamın olmadığı kadar iyi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ha teknik açıdan tabi ki güzel, amacına da ulaşır gayet. ama samimi olmadığını düşündüğüm için sevmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ema abla sen mi yapmıştın bu reklamı :/ Ben dün gördüm uyuz oldum lavuk lavuk tipleri görünce. Gençtürkselin bide kazıkçı imajı var, lavuk gençliği pompalayalım kanlarını emelim der gibi.. Samimi bulmuyorum ama marka yüzünden. Reklam çekim kalitesi olarak falan güzelmiş bide müziği sevdim. Ama ilk başta yeni diet cola reklamı sandım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Reklamın çekimi, müziği falan hoş da, "benim yolun bu dediğin bi yer var mı bildiğin" dışında çok boş laflar . Denildiği gibi samimiyetten uzak replikler bana da itici geldi. Tamam sonuçta bu bir reklam filmi özlü sözler beklemiyorum ama en azından ortaya karışık laflar yerine çok etkileyici olmayan ama doğru dürüst iki kelam söylenseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ben reklamı beğendim açıkçası. Tipler (özellikle berber amca =P), tripler (vapurdaki eleman ve ajan arabasının önündeki hatun kişi) ve de özellikle müzik çok iyi. (Kimin parçasıdır, parçanın ismi nedir söyleyiversin bilen varsa.) Yalnız "Amacına ulaşmış mı?" dediğinde, bir şey diyemiyorum. Çünkü Okan Bayülgen'in söylediklerini dinlediğimde sanki ütopik bir yerin reklamını dinliyormuşum gibi geliyor. Halbuki altı üstü gnctrkcll yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 reklam güzel bayağı amacına ulaşır mı ulaşmaz mı bilemem, öyle "hoba hede markası gençleri anlıyomuş hadi gidelim arkadaşlar" modunda takılan şahısların var olduğunu düşünmüyorum açıkçası. ama güzel yapmışlar yinede, hele ki berberin olduğu kısım süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ben beğenmedim. çok yapmacık çok asimile genç kullanılmış reklamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ben iş bankası reklamına hastayım.. über :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 samimi gelmedi. gerçekçi gelmedi. hoşuma gitmedi. ne yapmaya calışıyor bu turkcell..anlamıyorum..mesela ben gençturkcellimiyim deilmiyim...yada bana ne tür avantajları var..bunu bilmiyorum...bunun üzerine böle komik reklamlar yapıyor adamlar..iyice kıl oluyorum markaya içten içe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 sloganlar değil de görüntüler ve müzik ele alındığında gayet profesyonel bir iş bence. ben çok beğeniyorum, ama dış ses ve sloganlar ütopik geliyor bana da. gayet güzel bir reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Çıktığından beri gnctrkcll'liyim. Ama hala, Sokakta koşup oynayacak kadar tasasız değilim. Çok param ve çok boş vaktim yok. Yakışıklı değilim. Özgür değilim öyle alıp başımı gidecek, kırlarda dana gibi koşacak vs. Rekötüre polise ve bilimum otortiteye isyan bayrakları çekecek. vs... Bu tip reklamlara oldum olası uyuz olmuşumdur. Mutlu, zengin, başarılı, yakışkılı/güzel, sosyal insanları gösterip, reklamını yaptığı pişik kremini, takunyayı vb kullanırsak bizm de öyle olabileceğimi umudunu aşılama çabasındaki reklamlar, açıklamak istedim. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 18:02 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 değil gibi . edit : Ama böle iki üç kişiyle paylaşsan onlar da paylaşsa konuşulur yani , pazarlama zekan yeter senin .. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 21:02 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ema sen mi yaptin bu reklami? sen yaptiysan kizi ayarlasana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Gayet güzel olmus bence , turkcell bide su rezil istecell reklamlarindan vazgecse kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 itici geldi ozellıkle kep fırlatma olayı seyrettırmıyor kendını dırek zaplarım tvde ama ajan ve kız olayı komık gıbı sankı galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bira bu kapağın altında sloganından sonra benim reklamım İzmir Altınyol'daki CMS tabelasıdır "Şehir güzel, Kızlar Güzel, Cantlar Neden Güzel Olmasın? " her gördüğümde tebessüm ediyorum yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 pek samimi değil, özellikle kep fırlatma sahnesi cok plastik, hanı uzun sac falan onları benımsedik dielim ama diğerleri şey biraz "evet gencler böle şeyler yapsa cool durur, hoş durur, karizma durur" düşüncesinden cıktığı biraz fazla belli. bide zayıf bitiyo, nedne öle bitiyo? edit: youtube'da yorumlara baktım, reklamdaki büyün cocuklara şirin mirin denilmiş, bi bize şirin diyen yok yahu. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:55 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 boğaziçi ni harcamasınlar böyle reklamlara ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 o mezuniyet sahnesi doritos reklaminda vardi, daha guzeldi ama onda ki. kusura bakma apla. fena degil ama reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 begenmedim nalaka? dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar