Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 volkan-selin aşkı volkan-aslı çekişmesi ve volkan-sertaç projeleri olmadan ben bi türlü eski tadını alamıyom ha yine izliyorum ama aynı tad yok burhan götürüyo diziyi arada diğerleride katılıyor ama komedi işi burhan a yıkıldı tamamen nerdeyse bide şimdi hatırladım 3.sezondaki volkan-burhan çekişmeleri neydi öle ya gülmekten ölümüme sebeb olacakdı manyaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bir de Burhan-Sesu çekismeleri ve planlari da çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hakketen selçuk kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 üsteki evrim akının resmi ne abi o nasıl bi kol kası öyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hakkaten onun omzuna nolmuş ya. bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 benden kaslı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ben aşık olamıyorum biliomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 kaslı görünmüş neyse de ne o el kol hareketleri? kime o hareket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ata demirer zamanındaki kadar değil ama baya bi güldüm gaffur sıkmaya başlamıştı zaten iyi oldu ama yinede olsaydı güzel olurdu :) [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 16:35 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Gürgen Öz'ün canlandırdığı karakterin ismini bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 cesur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Bence ilk bölümü gayet başarılı olmus ve yeni gelen karkaterler gerçekten canlılık katmış , hele sütcüoğlu ailesi ile ilk karşılaştıgında " Baba Figürü " :D bide çatlak kadının erkekleri görünce " OOoyy " alamasıı koparttı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 "ben senin sosyal demokrat patronuna benzemem" kısmı darmadaan etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 said: hakketen selçuk kim? buyurun benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 benim aklım hala burda kaldı olamaz ya bu kadın böyle deil abi. [spo] [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/12/dsdsdfo3.jpg" alt="" />[/img] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Burhan ve Gaffur gibi manyak ve aşırı akrakterler tuttu diye iki tane daha öyle karakter eklemişler ma abence yanlış yapmışlar. Cesur karakteri iyiydi. (Baba figürü:) ama öbür ofisteki dişi bruhan gibi duran iyi olamamış bence. Zaten bir tane abartı rol yapan deli tipli karkater varken ikinci çokmuş. Keşek Ata Demirer katılsa yada Ata Demirer katılamsa bile ilk sezonu gibi olsa çok daha iyi olur dizi. Birde o resim nasıl bir şeydir. Hem hareket çekiyor gibi olmuş hemde o kol sanki ayrı bir parçaymış gibi duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 -senin adın neydi? -sertaç -iyi.. benim için bi sakıncası yok. gayet güzeldi. boku çıkmaması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 cesur pek olmamis gibi de yeni kozmetik editoru iyi, volkan olsa sahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ata demirer olmamalı artık bu dizide. zamanında popüleritesini kullanıp diziyi taşıdı. artık yeter. komik bile degıl zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 said: tellos üye § 21 Eylül 2007, Cuma - 01:31 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- benim aklım hala burda kaldı olamaz ya bu kadın böyle deil abi. [ Spoiler ! açmak için tıklayın ] [ Kapat ] -------------------------------------------------------------------------------- Solinsque. lol bende aynı şeyi dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ata Demirer komikti, diziyede çok yakışıyordu. Artık geri dönmez muhtemelen ama dönse dizi eski havasına direk kavuşurdu. Yeni karakterler içinde hemen yorum yapmak anlamsız olur, iki karakterinde potansiyeli yüksek. Bir süre sonra ikiside yolunu bulacaktır. Dizide karakterleri özgür bırakıyorlar çünkü, Burhan'ın ilk çıktığı bölümlere bakarsanız şimdikinden daha pasif, hafif farklı bir karakter olduğunu görürsünüz. Aynı şey yeni karakterler içinde geçerli. Onlarda değişecektir, Gülse Birsel doğru yola sokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 BaBa figürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 eskiden hiç kaçırmadan seyrederdim ama artık kabak tadı veriyok çok uzattılar. lise 1e geçtiğimde başlamıştı 3yıl lise 1yıl üni 4yıldır sürüyo ve sürücek galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya ata demirer'in oldugu bolumleri hiç sıkılmadan tekrar tekrar izliyorum, engin günaydın'dan 10 kat daha fazla güldürüyo. bana cok yapmacık ve alışılmış geliyo artık burhan. volkan öyle değildi ama normalde bir evde olabilecek seyler yaparak gulduruyodu en azından. burhan baydı beni artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Şahika kesinlikle çok bomba bi karkater harika yapmıslar ve oynayan kişide rolüne gerçekten hakim =) http://www.youtube.com/watch?v=xwK3XUCyNbU&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=qol9rbZmiEU&mode=related&search= sahika ablayı görmeyenler için harika bi kadın ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar