Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 10 DK SI VAR.. koşun o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 PLT GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ne polatmış be Adam yaralandı bindi arabasına gezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hahahahah bende niye forumda kimse bişi yazmıyoru diyordum kurtlar vadisi başlamış aefueahfueahfuea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Valla ben Polat'ın kalkmasını bile bekledim o yataktan.Artık iyice God Mod'a girmiş adam zaten.Bıçaık yiyip 2 tur atıyor mezarda öleyim bari diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Polat canlı canlı gömülüp sonra ölüp tekrar dirilen adam. Polat kalbinden vurulan veteriner tarafından ameliya edilip yaşayan adam. Bi bıçaktan bişiy olmas 2 bölüm sora ayaklanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 abi mıronun olayı ne o polinikliğe gelmesi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ya kürt bölgesine giriyorlar işte varya istanbulda gazi mahallesi gaziosmanpaşa sultanbeyli gibi yerler yalnız bizim bi arkadaş oynamış hastanede polatı asansöre bindirilerken gördüm 5sn oynadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o klinik muronun organ ticareti için kullandığı kliniklerden biriydi. of diorum, haftaya full aksiyon, full çatışma bi bölüm olucak. ben sölim, haftaya: -vural -hakan -muro direk gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hiç birine bir şey olmaz da hakanı harcayabilirler. abdülhey abimiz polat abimiz gayet celallediler şahsiyetlerine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 lan polatında 10 tane adamı varmış cnm ya.. ben 150 tane filan bekliyodum :D nyse yeni adamı adem oldu :D dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 en son şu 5 metreye kadar herkesi öldüren 10 metreye kadar herkesin kolunu bacağını koparan mayınlardan biri polatın yan arabasında patlamıştı ve tabii ki kahramanımıza hiç bişey olmamıştı. sonra kanald yi açıp reklamları izlemiştim. bugün de merak edip açtım, sırtından bıçaklanıp istanbulu turlayan, üstüne mezarlık gezintisine çıkıp yine gebermeyen polatı görünce atv yi açıp reklamları izledim. sonra bunun bir yararı olmayacağını anlayıp bilgisayarın başına oturdum. tanrım hala gözüme uyku girmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bide beyaz kel bi herif var o çok iyi gitti :D.piskopat bi tipi var adamın :D. haftayada muro bascak sonra memati gelcek kurtarcak kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 muro'nun üstündeki adam polata karışma filan demişti, ona uygun bir seneryo gelebilir bir sonrai bölüm için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Kolajlama bölümleri bile izlenme rekorları kıran, n00bların kahramanıyla özdeşleştiği diziyi bitirmezler. hatta 1-2 yıl daha KV devam eder gibime geliyor. progamer +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 allah allahya, dizi tatilden çıktı, diziyle alay etmek isteyenlerin de tatili bitti. işe bak. hey yarabbim.. ilginç olan, vadi izleyenler başka topiklerde başka dizilerle taşak geçmezken, vadi izlemeyen herkes vadi topiinde diziyle alay etme çabasındalar. mevzu izleyen izlemeyen de değil. mevzu: SAYGI. cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Kurtlar Vadisi'ni her ne kadar bende çekemiyor ve sevmiyor dahi olsam kötü yorum yapmaktan kaçınıyorum.Beğenilmeyen yönlerini lütfen düzgün bir biçimde eleştirelim,izleyen üyelerimizin kalbi kırılmasın.İzleyenlere saygı lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 herkes izliyor. herkes eleştiriyor, yine herkes izliyor. ne anladım bu işten? kötüyse izleme, sana zorla izleten yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 MEMATİ, HÜSNÜYE GERİ VİTES YAPTI ASDASDASDASD!!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 bu 4 aile mevzusu noldu karacadağlar bilmemneler artık yok yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 var var, ama dizinin odağında değiller. o dil de: -- MEMATİ, HÜSNÜYE GERİ VİTES YAPTI AHAHAH ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 sonu inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 oooooluuummmmm O.o dönüşü yok lan! dizi bitti mnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Bundanda kurtulmasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar