mani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Don fucking Draper bölümün başında aklımdan geçeni yaptı adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 ginsbergfacebookta bi yerde gördüm geçen bölüm ginsberg bilgisayara bakarken kolları öyle bir pozisyonda ki deli ceketi giyiyormuş gibi duruyor ahah. bir de taa iş başvurusu yaparken penny raporluk diyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ren said: 3 BACK IN BUSINESS kasıp kavuracak. gizli gizli içecek. arsızca sevişecek. DONE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 allahsızlar 7 bolumde bitirdi. şerefsizler kim bekliyicek 1 sene şimdi. Onun bunun cocukları , yüzüklerin efendisi üçlemesi cekiyo sanki. Bu Don ne şanslı adam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bir grup yapmadığı kalmıştı o da oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 verdim olm spoiler'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bu dizinin son bölümü mü yayınlandı ne oldu bitti mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bitti dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 bölümü doğru anlayıp anlamadığıma bile emin değilim ama karakterlerin sonları tatmin edici. don kayıp, aradığını bir türlü bulamıyor. betty de sally de senin ne işin var burada dedikten sonra peggy ile konuşunca ait olduğu yerin farkına varıyor. buraya kadar bariz. sonrası muğlaktı benim için. grupta konuşan adamın dedikleri ile kendi hayatı arasında bağlantı kurdu. ancak adamın buz dolabı diyerek betimlemesi ile coke bağlantısı olmaması imkansız. orada işin içinden çıkamadım. tekrar izledim yine olmadı. coke ile adamın durumunun benzerliği olamaz çünkü buz dolabını açtığında coke seçersin direkt. oradan bir şekilde bütün dünyaya benden kola çıktı ama nasıl. mindfuck resmen. aydınlanmayı aradığını bulup coke ile voleyi çakması olarak algıladım. yani öyle yogaya doğaya inzivaya vermedi kendini. alacağını aldı, evine döndü. gelecekte dönüp baktığımda aklıma son gelecek finallerden olması muhtemel. dizi olarak ise kesinlikle ilk sayacaklarım arasında. bir dizi bu kadar mı güzel, 7 dolu dolu sezon gider. tişikkirler matthew weiner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 11 de kalmıştım patlatıyım üst üste bittimi şimdi komple :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Dedigin gibi alıcagını alıyor sondaki reklamda bir nevi onu gostermek icindi , intihar etmesini bekliyorduk ama pes etmeyip en etkili reklamlardan birini yapıyor dondugu gibi kendini hatırlatıcak bi final degildi ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 şimdi viski koyup ne izleyeceğim lan ben. ipne hippiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Daesu said: 11 de kalmıştım patlatıyım üst üste bittimi şimdi komple :/ Komple RIP, çok da temiz bitirdiler. Aşırı edgy birşey kasmaya da koşmamışlar. Öyle OHAAA diye bitmiyor, sadece bitiyor. Stan en iyi yine, yani adam her sahnesinde içimi ısıtıyor. Dat hair abd beard genetics, just die in my sleep already. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 vay cok solid ya düz mantık olucak ama final oldugunu bir tek betty için hissettim, intronun gercek olmasını bekliyodu galiba insanlar ama don dahil herşey devam ediyor/edicek. stan ve roger don gittikten sonra birer kere hatırlattılar zaten hep yaptıgı şey diye, ama bu son arınma seyehati oldu sanırsam. buda burda dursun http://www.youtube.com/watch?v=zuaFw3yYss0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 mad men 2 gelir mi acaba peggy mccann intro http://www.youtube.com/watch?v=utI2TXQ2yjY all mad No he doesn't jump! I found it interesting that Don *found himself* not in the arms of a woman but a man, a man who touched chords in him that made him realize who he really was. and found inner peace at last well "don" don http://i.imgur.com/3oYpHKe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Dizi bitti,mükemmel bir diziydi. Dizi bitmesiyle kendimi yaşlanmış hissettim resmen. R.I.P remake fln olmaz daha, basbayagi bitirdiler diziyi. Don şirketin başına geçiyor tekrar. Coca cola ile işinde ulaşabileceği top noktaya ulaşiyor. İç huzuru o mekanda yakaliyor vs... Peggy için cok sevindim. Dizi herkrs için güzel bitti, Tek üzüldüğüm don'in kizi oldu. Cok tatli,iyi bir kiz ama dert başından eksik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bittiyse başlıyım buna ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar